Strumfi de iulie-august 2007 (80)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

buna dimineata si de la noi!

cel putin voi aveti parcuri pe unde va puteti plimba, ca la noi lipsesc cu desavarsire ... era in spatele blocului nostru un loc amenajat partial pentru copii, cu cateva leagane rupte si ruginite dar in primavara asta le-au reparat, au amenajat si un spatiu pentru skateboard si role, au pus niste banci si chiar si cosuri de gunoi ... frumoasa initiativa dar cu ocazia asta am asistat la o invazie de "colorati" obraznici din cale afara, care stau sa te traga jos din leagan ca sa se dea ei, care nu stiu la ce folosesc cosurile de gunoi (care sunt puse doar de decor, in jurul lor fiind plin de pungi de chipsuri si seminte), supravegheati de cate o "domnisorica" cu aere de fotomodel care sparge seminte si arunca coji peste tot in jur, sa aiba ce aduna si baga in gurita cate un bebelus aflat la varsta primilor pasi ... de chistoace de tigari nu mai spun ... plus de asta la acest loc de joaca nu este nici un pom, e in plin soare si nu prea iti vine sa stai pe o banca sa nu risti vreo insolatie

noroc ca la noi in cartier sunt si strazi cu case, putin circulate, pe unde ma plimb linistita cu caruciorul si admir curtile care acum incep sa fie pline de flori, aproape in fiecare curte este cate o magnolie, casele sunt aranjate, zugravite, e o placere ...

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Mamii ce-ti mai face maseluta?
Monica succes la eco
Corina frumoase pozele din parc, ce frumos se agata Deni de gardulet
Chiar uitasem sa o felicit pe temerara Sma pt faptul ca traverseaza camera in picioare singurica
Lia s-a intors dl D. acasa? Ce mai face Miru?
Siminoc nu ne mai spui nimic? Cum merge la serviciu?

Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52208" target="_blank">am jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Abia am ajuns si noi de la mare, ceea ce credeam ca vor fi cateva zile s-a transformat in 2 saptamani. Am tot prelungit la hotel fiindca am mai avut treaba si am avut o garsoniera superba, la cativa metri de mare, din care vedeam rasaritul in fiecare dimineata.
N-am avut net decat wireless, ceea ce laptopul meu nu serveste inca, deci la intoarcere am avut 600+ mesaje de care sa ma ocup, clienti si o gramada de lucruri de rezolvat.
Va salut cu drag si citesc din urma, raspund si pun poze cand am un ragaz.

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Bine ai revenit Carla!
Unde ati fost la mare? Ma bucur ca v-a priit, si banuiesc ca i-a priit si sabinei. Si mie mi-e dor de mare, poate dam o tura acu, in vara asta!

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si 14+

Mergi la inceput

noroc cu gradina noastra, ca acolo stiu ca e curat si copiii se pot juca in voie

Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Suntem si noi pe aici prin preajma. Dar ma munceste piciul de...imi merg fulgii pe aici. Vrea numai pe jos, si cum el nu stie sa mearga singur pe piciorusele lui, trebuie sa il tin de manute. Si uite asa batem casa in lung si in lat cat e ziua de lunga.
Am citit doar putin, am de recuperat o gramada ca vad ca taaaaare harnicute ati fost.

monica bafta multa la eco astazi. Eu zic ca totul o sa fie ok. Oricum cred ca toate am fost asa cand am fost insarcinate. Mie cel putin putea sa imi spuna cine ce vroia, eu pana nu vedeam pe ecran la eco ca totul e in regula nu ma linisteam. Si vreau sa iti spun ca taaaaaare imi place semnatura ta cu semnul de graviduta si cu saptamanile trecute acolo.
Carla sa va fie de bine concediul la mare. Cred ca pustoaica ta a fost tare incantata. Abia astept sa ajungem si noi anul asta.
Corina mi-au placut tare mult pozele voastre. Cum stie Denisa sa se tina de gardut!!!! Dulce foooooc.

Vorba Corinei, mi s-a facut pielea de gaina cand am citit povestile voastre cu acele mame. Noi nu am avut parte de astfel de intalniri de gradul III, sper sa nici nu avem prea curand. Bineinteles de aici sunt exceptate mamele care infofolesc copiii chiar si pe vremea asta calda, nu de alta dar sunt prea multe si prea la tot pasul.

Am fost si noi la controlul de 9 luni, cu putina intarziere, dar asta e. Are piciul meu 75 de cm si 8800 g. Totul e in regula mai putin o singura chestie: are inceput de rahitism . A cazut cerul pe mine cand am auzit.Ne-a recomandat doar sa crestem doza de Vigantol la 5-6 picaturi pe zi si sa facem o cura heliomarina. In rest nimic - asta pentru ca piciul oricum mananca cam 500 ml de lapte pe zi, plus un iaurt in fiecare zi si a zis sa o tinem tot asa. Intrebarea mea este: ce mai pot sa fac in plus ca sa scape piciul de acest inceput de rahitism?.
Ne ducem la control intr-o luna sa vada care mai este situatia.
In rest...ne-a dat unda verde sa mancam...cam orice: mazare, fasole verde, varza, conopida, usturoi doar gatit, deci nu crud.

Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Ioanaiub, eu si sotul meu am lucrat in vara 2002 la Medias la firma ASSA STEFANEL si am ramas fascinati de oras, ne-au placut mult strazile cu casele alea mai vechi, turnul ala unde era un post de radio si avea o terasa la baza, parculetul ala din centru si mai ales oamenii, erau mai calmi, mai linistiti, nu ca noi moldovenii, iuti si repezi in vorbe.
In schimb statia de tratare a apei potabile ce alimenta orasul avea mari deficiente in procesul de tratare, pentru ca apa nu prea era potabila.
Ne-a placut si faptul ca ploua dimineata si dupa amiaza ardea soarele. Dar cel mai mult ne-a placut ca programul de lucru se termina la 15-15.30 si crasmele se inchideau si ele repede. Noi am stat 2 luni si nu am vazut o data macar un om beat pe strada.
Ni s-a oferit sa ramanem acolo, dar ni s-a parut prea departe de familie.
S-au mai schimbat treburile intre timp?

http://community.webshots.com/album/563399852yMIlTW?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Alinutza, Merci frumos. mai am un pic si plec...
Dar ce semne de rahitism au aparut la Tudor? Ca asa pare un copil normal dezvoltat, adica are falcute, e bucalat...
Noi suntem mai slabute, nu a vazut dr nimic la control, si a intors-o pe toate partile. A zis ca e totul ok.
Hai ca treceti voi si peste asta, oricum, se rezolva, dupa cum ti-a zis si medicul.

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Offfff ce frumos povestesc Luna despre Anglia si Alina.a despre Arad

Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput

xerxe in general nu s-au schimbat prea multe, aceeasi apa nepotabila, acelasi oras linistit in care nu se intampla prea multe ... ceva nou: au aparut supermarketuri: billa, spar, un hotel nou (nu stiu daca era in 2002), reamenajat Hanul caprioarei cu loc de joaca pentru copii, la marginea padurii intr-o atmosfera placuta, terase in zona centrala mai ales acum vara, gradina de vara reamenajata (acum cand scriu imi dau seama ca totusi s-a realizat cate ceva, putin, in ritmul nostru ardelenesc - sper sa nu supar pe cineva )
in rest nimic deosebit, aceeasi atmosfera linistita (si poluata ... Copsa Mica in apropiere)

Alinutzaa si la noi in zona copiii au tendinta spre rahitism, asa mi-a spus pediatra, din cauza poluarii, medicul de familie mi-a recomandat in urma cu o luna sa-i dau Marei 3 picaturi de vigantol pe zi (inainte ii dadeam 2) iar pediatra mi-a spus sa nu-i dau decat 3 saptamani si apoi sa revin la doua, mai ales ca acum vine si vara si va sta mai mult la soare, sper sa nu fie vreo problema ... aici la noi nu se fac controale mai amanuntite pentru rahitism, se uita la copil si isi dau cu parerea
saptamana viitoare o sa mergem la Mures la o pediatra cu David, la control, o sa o intreb mai multe in legatura cu rahitismul mai ales ca David transpira foarte tare la cap, medicilor de la Medias nu li se pare suspect si vreau sa stiu si parerea celei de la Tg. Mures, sa stau linistita ... poate o duc si pe Mara, sa o vada, mi-a placut de dr. ca prima data i-a facut lui David toate analizele si dupa aceea s-a pronuntat

Mergi la inceput