Uter hipercontractil
Raspunsuri - Pagina 11
iriss_04 spune:
anca imi pare tare rau dar te rog sa fii optimista ai sa vezi ca totul va fii bine pana la urma,,,
pup la toate fetele
29+
anca81 spune:
Iriss, Simona 
Retardul de 2 saptamani e admis dar totusi ... sunt ingrijorata din cauza capsorului alungit mititel si a lichidului amniotic diminuat. E atat de inghesuita micuta mea acolo. Mai astept o saptamana sa vedem cum creste si luam o decizie. Doar femurul si greutatea sunt normala pentru varsta sarcinii.
Doamne ajuta ca micuta mea sa fie sanatoasa 
O burtica mititica
31+
Carla Alexandra
AMR 9 saptamani 
Carmenela spune:
Buna seara dragele mele,
Iar nu am mai intrat de mult.
Anca, retardul de crestre de 2 spatamani nu e mare... Iar forma capului, atata timp cat nu ti-a spus ca e diforma...e chiar nimic... NU te ingrijora degeaba, ca ii faci rau lui bebe!
Intra la odseea nasterii, la mamici de lulie-august, acolo a nascut o mamica cu retard de crestere maaare la 38 saptamani si bebe era de 35 de saptamani. O fetita de toata frumusetea! Sanatoasa si fara nici un fel de problema!
Iar cu lichidul amniotic.....atata timp cat doctorul considera ca este in cantitate suficienta sa nu ii provoace suferinte fetale.....lasa-l cum e! Hidrateaza-te si nu sta in caldura.. Oricum lichidul amniotic va fi in cantitate din ce in ce mai mica pe masura ce creste bebe..... Gandeste-te ca ai ajuns la o varsta extraordinara....uite-te de la cate saptamani ai inceput si cat ai parcurs pana acum.....Greul a trecut! Mai e putin.
Si ca nu s-a intors...ti-am zis....las-o iubita sa stea cu capul in sus.. O sa fie mandra tare! daca tot faci cezariana...ura si la gara...relax..
Simona, e posibil sa ai dureri acolo, jos, din cauza modificarii osului pubian... Unele femei, ca si mine de altfel....trec prin asta... NU e grav, nu influenteaza sanatatea copilului. E insa dureros rau, stiu... Nu ai ce sa ii faci... Repaos...
Cu contactiile...si eu am luat Gynipral, cate o jumate dimineata si una seara... Cum imi dadea tahicardie.....am luat si metoprolol. Nu puteam lua mai mult gynipral ca imi exploda inima.... Iau si acum utrogestan, dopegyt (pt hypertensiune), no-spa la greu.
Nu mai stiu cine intreba de a treia cezariana. Vezi ca e un subiect chiar aici la DC, cu mame care au facut a treia cezariana.. Eu stiu doar de doua de la prietene. Succes.
Va pup pe toate.
Miercuri ma duc si eu la eco, nu am mai vazut-o pe bebelina de o luna...sper sa fie totul bine....
Pupn toate fetele
carmenela
anca81 spune:
Carmenela, multumesc pentru mesaj
Cum o cheama pe mamica de pe odiseea de iulie-august cu nastere prematura?
O burtica mititica
31+
Carla Alexandra
AMR 9 saptamani 
Carmenela spune:
cu mare rusine iti marturisesc ca nu mai stiu, dar o sa ma uit, sa vad.... Nu cunosc toate fetele, abia acum am inceput sa retin din elel..., am inceput si eu sa scriu acum un pic mai des.... Unele au avut probleme mari, dar uite ca DD le-a ajutat... Mamica cea cu fata mica a stat cateva zile in spital sa faca bebeul investigatii... In final...era doar o fetita mai mica si mai finuta....nu apare nici o problema pe nicaieri...
Stai sa ma uit si iti zic unde gasesti povestea ei... Revin...
De fapt...poti scrie si tu la Iulie -August...ca si tu esti tot de august, nu?
Te pup.
33+
carmenela
Carmenela spune:
uite m-am uitat acum, o cheama Gini75, a nascut la 01.07, cezariana...de urgenta, fata ei a avut 2300g, la 37 saptamani. Ingrijorarile ei le poti citi incepand cu capitolul 99, pagina 17-18 parca.... Apoi urmeaza nasterea....samd....
Mai uite-te si la Mikicris, cu nastere la 40 saptamani bebe de 2400g!!!!!!!!!!!!! la 28.06, cezariana....
2400 la 40 saptamani! Pai atat trebuia sa aiba la 34-35 saptamani... Si acum e bine, merci...
De aia iti spun...retardul asta de crestere e cam relativ....
Nu te ingrijora inainte...ca faci rau bebelului...
Succes.
Va pup.
33+
carmenela
anca81 spune:
Carmenela, multumesc muuuuuult 
O burtica mititica
31+
Carla Alexandra
AMR 9 saptamani 
Carmenela spune:
si eu Anca,
Am vazut ca ai incercat deja sa iei legatura cu Gini, care chiar azi a scris pentru prima oara dupa nastere. Sper sa iti raspunda, pare o femeie foarte de treaba. Dar, ai vazut ca au mai fost si altele in situatia asta si nu au fost probleme reale. Cel mai important este sa fi optimista, pentru ca bebe tau simte starea ta! Eu incerc sa rad din orice, aproape idiotic, sincera sa fiu, in plus, de multe luni refuz pur si simplu sa ascult vestile proaste. Toata lumea se plange de ceva...unii au toate moivele (nu vorbesc de colege gravidutze, ale caror temeri sunt ca si ale mele) Asa ca le zic, mitocaneste"imi pare rau, sunt gravida, nu vreau sa ma umplu de ganduri negre"... Am plans incontinuu primele luni, ma uitam la tv sau vorbeam cu unul-altul, si ma pufnea plansul tam-nesam...Am zis, GATA, gandurile mele ii fac rau bebelinei, daca altceva nu pot sa fac, macar cu gandurile bune sa o ajut... Eu cred ca a functionat....
Sper sa primesti raspunsurile care le cauti. Si mai ales sper ca toti bebeii de pe acest topic sa fie dusi la termen, sanatosi!
Va pup pe toate.
33+
carmenela
anca81 spune:
Carme, mi-au raspuns si Gini si Boticelina, sunt niste fete de nota 10 iar bebelusele lor - niste luptatoare. Ma bucur tare mult ca fetitele sunt sanatoase si ma rog ca si DD sa aiba grija si de micuta mea.
mamica scumpa!
O burtica mititica
31+
Carla Alexandra
AMR 9 saptamani 
Carmenela spune:
bravo Anca, ma bucur mult ca ai luat legatura cu mamici care au avut probleme ca si tine. Bebeii sunt mari luptatori, incredibil, dar sunt mai puternici decat noi, sa stii! Cu incredere, nu ai dus-o pana acum sa aiba acum probleme!
Te pup.
33+
carmenela