Barbati lipsiti de sensibilitate

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

quote:
Originally posted by rory76

Lau10, iubita, nu te mai stresa degeaba. Uite eu am avut aceeasi problema cu al meu. il mai si acuzam ca daca nu se poarta frumos si sensibil cu mine inseamna ca are pe alta cu care se poarta asa! Si chiar si eu ma gandeam la divort. Pentru ca innebunisem, eu ma purtam frumos, pregateam mese romantice, muzici dulcegacioase,mici atentii fata de el, si el...nimic! si atunci am stat de vorba, el e un tip foarte intelegator si inteligent. si i-am zis ce am pe suflet fara sa ii reprosez ca : " tu niciodata" "eu intotdeauna" etc. am incercat sa ii spun asa cum i-as spune celei mai bune prietene si crede-ma a avut efect. Mi-a zis asa: "nu mai incerca sa ma schimbi, sa ma faci sa ma port cum ai vrea tu. Nu mai astepta sa te fac eu fericita. Fa-te fericita singura, pentru ca daca eu nu mai sunt langa tine, nu suferi. Te poti implini singura, te poti face fericita singura, fa ceva ce iti place, implineste-te ca om si nu mai ai nevoie de atentiile si gesturile mele romantice. Nu poti face pe nimeni fericit si nimeni nu te poate face fericita. Doar tu singura poti asta! " Si dupa ce am tras o burta de plans, m-am gandit bine si am procedat in consecinta. Si acum el face tot felul de mici chestiute care stie ca imi plac si ma bucur de fiecare data ca un copil. dar nu ma mai simt ca si cum le-as fi cersit eu. Inainte ii ziceam: adu-mi si mie flori, niciodata nu imi aduci! Si cand in sfarsit imi aducea, ma crezi ca nu puteam sa ma bucur? era ca si cum le-am cersit1 Acum imi dau seama cat egreseli am facut si ii sunt recunoscatoare ca nu si-a luat lumea in cap la cat de nebuna eram! Si da, sunt fericita acum. Am lumea mea in care ma misc, plina de culoare, creativitate si imaginatie, pe care o iubesc si in care ma simt bine si imi este suficient. este si el fascinat de lumea mea acum, zice ca sunt mai interesanta si mai frumoasa cand am si alte preocupari...Eu sunt in zodia pesti, el este berbec, doua firi complet diferite...doua lumi distincte, care au reusit sa gaseasca o fasie comuna...de fapt mai multe!

"Nu crede in miracole, bazeaza-te pe ele!"

Rory76, ai un sot, sa-ti traiasca..exact asta urma sa spun, da vad ca mi-a luat-o el inainte de la mine ptr el..da sa nu ma banuiesti de ceva

Mergi la inceput