Puiuti de Randunici 2008!! (11)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

URGENT
pentru naty, kya, stela si cristina

sunt la magazin si acum nu mai au tetine mixte ci pe fiecare numar, va rog cat de repede sa-mi spuneti ce numar sa iau. bibele are tetina nr.1

mamicilor, daca aveti cumva numarul de telefon al nataliei va rog sa mi-l trimiteti pe PM ca daca nu e acasa macar s-o pot suna s-o intreb care le vrea

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

http://community.webshots.com/album/563183266NLYiXr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

miha, ti-am trimis!

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

POZE BOTEZ

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Mihatp, ai PM, ti-am trimis nr lui Naty.

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Delphin,multumesc de intentia de a ma ajuta...am o vara care are fini in Franta,am vorbit deja si cu ea si cu ei si o sa imi trimita ei...daca cumva se razgandesc,imi permit sa te deranjez!m-ai cam infricosat cu ce ai scris...sper din inima sa nu fie asa grav,oricum maine ptr linistea tuturor o sa ii facem si o ecografie !si i-a pierit si pofta de a manca,plus ca e tare agitat,plnge din senin....urla de fapt!ca acum..fug

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

clau, underqueen, merci mult pentru nr.de telefon

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

pe kya ar mai trebui s-o prind s-o intreb asa ca daca aveti cumva numarul ei mi-ar fi de ajutor

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

cu placere! sper sa rezolvi...

POZE

POZE BOTEZ

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Buna si de la noi!
Am fost afara, ne-am plimbat, a fost cald si bine, bebe a stat cu caputul gol de se minuna toata lumea...mama, si ce ma enerveaza cand ii aud ca trec pe langa mine si zic "ce mic eeee!".

Luny, n-am apucat sa ma mulg o zi intreaga sa vad cat strang, ca inca mai am de asteptat sa se duca antibioticul. Insa m-am muls de doua ori din ambii sani cand erau plini si am strans 100 ml. Deci, daca as mulge inainte de fiecare supt s-ar strange mai mult.

Valentina, si lui Stefan ii tremura un piciorus cand il schimb, in general, si nu tot timpul...cateodata si barbita ii tremura. O sa intreb si eu ce si cum marti, cand merg la control. Dar convulsii...las-o incolo, ce naiba!

Si bebele meu se scoala la 5 sau 6 dimineata, dar dupa ce papa se culca la loc. Azi se trezise la 5 jum, a adormit la 6, s-a mai trezit iar la 7, a mai papat o tura si apoi s-a trezit la 10 jum! Am dormit o gramada!
Acum ma duc iar sa stau o ora in pat!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

strumful meu a papat aseara pe la 8.00, a adormit pe la 10.30 si nu s-a mai trezit pana dimineata...si nici nu am pus ceasul sa sune, convinsa fiind ca se va trezi singurel...

POZE

POZE BOTEZ

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Valentina, si eu stau in Berceni, pe Oltenitei, vis-a-vis de stadionul Romprim. Daca esti prin zona, sa-mi spui! Eu ma plimb deocamdata printre blocuri, mai gasesc un parculet si mai stau pe o banca putin. Doar cand e tati liber mergem in tineretului cu masina.

Naty, stiu ca eu lui Vlad, cand ii dadeam bibe afara, ii luam praful masurat intr-un bine si apa calda masurata in termos. Si puneam apa peste praf, puneam capacelul ala plat, nu tetina, amestecam bine, apoi puneam tetina si gata masa.

Am uitat sa felicit toti bebiciii crestinati in we asta, abia astept si eu botezul!

Dana, am vazut grasunica scumpa!

Luny, imi pare rau ca tot vomita Mateias...al meu, sa nu-l deochi, doar o data a regurgitat mai mult laptic. Iar de ragait cateodata ragaie si singur pe burtica, in patut. Il aud in interfon dar ma duc repede sa-l verific si nu da deloc laptic afara.

Iar cu laptele praf, asa stiam si eu, ca nu e unul mai bun decat altul, ci depinde cum il tolereaza copilul. Poate unul e mai aromat, altul mai dulce, depinde de gusturi.

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput