Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (143)
Raspunsuri - Pagina 9
mihailescu teodora spune:
m-am mai subtiat si eu putin si incap mai bine dupa canapeaua cuscrei
De citit,recunosc,v-am citit mereu,dar n-am avut nimic interesant de spus,asa ca am stat ascunsa!
Sunt din ce in ce mai incantata de procedurile pe care le fac,aproape mi-a disparut burtika dizgratioasa,a ramas colacul de salvare,cel care cedeaza ultimul.Incep sa incap in hainele mele 40 si nu arat ca un caltabosh in ele,maninc in disperare ananas,cite unul de-ala de 2.5 kg /zisi-mi ingrijesc cu drag puiutul.
Mi-am gasit si bona,vecina de pe diagonala cu mine,o doamna de vreo 58 ani,care a mai ingrijit o fetitza,dar o avea la ea akasa,o aduceau parintii dimineatza.I-am spus conditiile mele,programul lui Mihnea,n-a avut nimic de comentat ,kiar s-a aratat incantata.Cind am intrebat-o cit vrea,bani ma refer,raspunsul ei a fost cit vrem noiFoarte socant pt vremurile astea.I-am spus daca o multumesc 6 mil/luna,doar ingrijirea copilului,si i s-au parut chiar multi.Mi-a zis ca e extrem de multumita si eu asishderea,s-o vedem la treaba de pe 15,adica poimaine.
Sotul meu si-a schimbat jobul,in acelasi domeniu dar mult mai bine platit si nivel ierarhic superior(nu ca era prea jos,dar intotdeauna e loc de mai bine).
Mihnea doarme de la 22-10 neintors,si cind se trezeste se joaca,daca n-ar zdrangani jucarele prin patutz as dormi ca valiza.Nu scriu toate astea sa le supar pe Cecilica si Bee,dar asta-i adevarul.
Sta si in carutz cuminte(inca) si o insoteste ca un cavaler ce este pe Maria okioasa prin tot cartierul!
Papam f bine,in top:fructele si iaurtul,legumele mai cu tam-tam,ba cu lamaie,ba cu branzica,ba cu iaurtel.....variem.
Annisia,nu-i asa ca pe mine ma iubesti tu cel mai mult?
Sooo,la de la noi numai de bine!
Va tzuc dulce si-apasat!
Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Povestea nasterii
mihailescu teodora spune:
Cuscra,gand la gand cu bucurie! nora frumoasa foc(admirata in pozicile din parc) si pe mamica ei!
Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Povestea nasterii
slippers76 spune:
Buna cafeaua Maria! Buna dimineata.
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
slippers76 spune:
Duamna Mihailescu, ne pare bine de vizita pe la noi. Si de bona. Tu cand incepi serviciul? Tzucam.
bikmaria spune:
ANA ce face Vladut? ca TEO e tot maraita se trezeste de cate 3-4 ori pe noapte ,off cresc ei si dintisorii astia
bikmaria spune:
cuscra ,sa inteleg ca de pe 15 incepi munca ? pai atunci acomodare usoara .Felicitari pt kg pierdute ,pt bona ,pt MIHNUTU cel cumintel si pt noul job al sotului tau .
bikmaria spune:
LA MULTI ANI !!! RARES CRISTIAN de mami DIWANA (mamico ,chiar nu vrei sa ne mai spui nimic?)
slippers76 spune:
Maria, Vlad e campion la maraiala. Ieri a dormit trei sferturi de ora toata ziua. Azi noapte a dormit in brate la ta'su de la 10 la 12, dupa aceea a schimbat bratele, pe urma l-am mai pacalit in patutz. Una peste alta, s-a trezit de opt ori. Acum doarme, dar plange in somn si se zvarcoleste.