Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (143)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Maria. pupam mamica obosita si maraiciul dintzos !
Nana, sanatate multa ! Ti s-au vindecat picioarele ?

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Luy, am incercat si eu sa-l las sa urle sau am venit in casa, ideea este ca accepta sa stea putin in carucior, il mai pacalesc cu telefonul, o chitaitoare sau ii cant(sa ma vedeti cantand pe strada, se uita lumea ca la nebuni...si ce?) dar asta nu dureaza mai mult de 30 min, dupa care se pune pe urlat....sunt nevoita sa-l iau in brate....si e cam greu, are peste 9kg dezbracat......asa mai slabesc si eu, hihhi...dar imi indoaie spatele.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

LUY multumim , si noi o fetita care stie sa se impuna ,dar si mamica ascultatoare .De acum e vai de parintii care nu fac ce vor copii .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Maria

Vad ca a inceput schimbul 3, deci pot sa ma retrag, am astepat sa se trezasca bb sa pape a 2-a tatzi(cea perforata, e plina si tb golita), dar vad ca doarme de la 9.45, asa ca merg sa ma bag repede la nani, sper sa apuc sa adorm.

Noapte buna.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

Mergi la inceput

CECILIA iti urez noapte buna !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Luy, parca o vad pe Sofia. Nu statea neam in carut! ba se mai rasucea si ajungea cu picioarele in sus si capul langa roti
deci fii linistita. bebe doi va fi model de cumintenie. Valabil si pentru Cecilia.

La Bee...nu prea se aplica, decat la mancat. Ana n-a mancat, da mananca Croco pt 3

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Rox, da in fundulet ii masor temperatura, ca sa fiu sigura. Merci mult.
Luy, picioarele mele sunt ok, in sensul ca nu mai puroiaza, pot s ama incalt lejer, dar sigur va dura o perioada buna pana se va reface unghia. Deci la vara acasa, fie balerini fie papucei dar degetele bandajate cu plasturi haiosi de copilasi, din aia cu desene, ca sa nu para asa hidos
Maria ptr Teuta. Off draga de ea. ma gandesc si eu cu groaza ca si asta il sacaie pe Andrei.

Eu ma ingrozesc de ce vad in ultimele zile la stirile Protv. Numai omoruri, violuri, accidente. E cumplit ce se intampla si cata nesiguranta ne paste la tot pasul. Si cand te gandesti cate griji isi face o mamica pentru puiul ei, cate nopti nedormite, si sa ajunga sa sfarseasca mai stiu eu cum, eu cred ca as lua-o razna si as fi in stare de orice. Oricum viata mea nu ar mai avea sens. Offf. M-au intristat rau stirile de la 23.

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Maria, pup Teuza mica su suparici. Ce mai face Alex? mai povesteste-ne o nazbataie :))
si tu, nicio omleta, nimica??

Nana, nu te mai uita la ororile alea. Protv demult e compromis la capitolul stiri. Realitatea ce mai sunt cat de cat ok...si supriza, uneori pe prima mai gasesti jurnal bun. Si tvr-ul si-a mai revenit.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

SABINA nu am ce povesti ,ALEX nu mai face nazbatii ,e ff ocupat cu cartea ,maine da teza la matematica ,iar saptamana viitoare la rom ,apoi are la dispozitie 3 luni in care sa faca prostioare ,

Mergi la inceput

mai dar cuscrisoara mea ,oare pe unde o umbla?chiar asa sa nu mai dea ea nici un semn de viata ,TEUZA nu mai stie nimic de chipesul MIHNEA ,eu nu mai stiu nimic de cuscra ,oare a slabit ? gatul o mai supara?
Mai duamna MIHAILESCU T, nu va este dor de noi ? macar asa un picut .
P.S. sper sa nu va dati la fund si sa-mi lasati fata cu ochii in soare .

Mergi la inceput