Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (143)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Roxana, iti inteleg acum invidia. Trebuie sa-ti fie tare greu acum, cu bona asta pacatoasa. Eu zic sa o lasi acum in pace, dar sa te apunci imediat de cautat alta. Ma intreb daca nu cumva ar fi mai bine sa-ti cauti una mai tanara si, eventual, sa nu o pui sa faca si menaj. Poate ar fi mai bine pentru copii. Imi amintesc cand eram studenta, as fi facut-o pe bona pentru ceva banuti in plus, ca mie chiar imi plac mult copii. De, cu 3 nepoti si 3 nepoate, nici nu puteam sa nu iubesc picii... Eu visam la momentul bebe de cand aveam 18 ani.
Si cu invidia, hai sa asteptam pana in august si mai vorbim atunci...desi multe prietene romance au copii la gradinita si sunt foarte multumite.

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Aha, si mami_25 si Tzuc si Vmkriss... Unde-i vere toata lumea? Hai ca Marunzika e suparata pe mine si imi pare rau. Dar restul populatiei scutecite pe unde se afla?
Asteptam vesti despre fratii si surorile noastre. Ca doar suntem o familie de acum... Am evoluat impreuna, crestem impreuna... La naiba!!!

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Ce mai faci tu Yaia draga? Care mai e viata ta? Ma mai iubesti? Ca de nu, ma duc si ma arunc in ale mamei meserii... Nu de alta, dar s-a trezit Pishtone si tre' sa prestez...

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Mad, cu placere. Mai am inca 2 daca vrei, cred ca sunt mai agresive si cu efecte asteptate mai indraznete. Bafta la slabit.
Cu ocazia asta anunt si eu un 73,5. Dupa nastere ramasesem cu 82...in conditiile in care eu ma invarteam de obicei la un 58-62. Mai am de munca, dar inca nu am tinut nicio dieta, ca inca alaptez, dar am scazut mult dulciurile.

Poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Annisia

Ce mai faci tu Yaia draga? Care mai e viata ta? Ma mai iubesti? Ca de nu, ma duc si ma arunc in ale mamei meserii... Nu de alta, dar s-a trezit Pishtone si tre' sa prestez...

Micul Yannis creste mare

Anisio draga, fac bine, multumesc. Ia, citesc si raspund la mesaje, incerc sa ma 'maturizez' pe forum. Ca mai am doar de citit teza si de ajustat pe ici, pe colo. Pana maine cel tarziu o termin si o trimit...si Dumnezeu cu mila (sau profu' cu mila!). In rest veghez la pici cum doarme in carut...ca am fost la o mica plimbare...un vant... si destul de rece la noi, doar 8 grade. Si l-a mai lins si un catelus pe manuta azi, a cam plans la plimbare, cand plangea in carut, a scos primul cuvant clar si cu adresa, 'mama' si l-a si repetat in timp ce eu ma luptam cu hamurile...ce mai, mandrie mare azi pe mine.
Te mai iubesc? Pai ce intrebare mai e si asta? E cineva care nu te iubeste? Si ca sa-l parafrazez pe al meu tati, te iubesc, ca esti a noastra. (Eu il intrebasem pe taica-meu daca e frumos Tudor, iar taica-meu imi raspunde: 'E frumos, tata, ca e al nostru!' ) Dar daca stai pe aici doar ca sa te iubesc eu, atunci iti spun ca nu te mai iubesc, ca sa mergi la domnul Y sa te joci cu el.

Poze

Mergi la inceput

Luy, ce draguta esti tu. Ai facut o felicitare cu 2 fete cucuiete. Si cand am vazut-o azi, am dat iar cu ochii de Elisa7, o dulceata de fetita. Dar tu pe Gene Lungi nu ne-o mai arati?

Andreea, felicitari pentru dintisor. Eu zic sa ne scrii cat vrei tu de des, ca nu ne suparam. Si poti sa te lauzi cat vrei tu sau doar sa ne scrii ce mai faceti voi. Cine vrea citeste, cine nu...treaba lui/ei!

Papanaso, bine ca aveti de unde cheltui, sper ca din banii vostri si nu pe credit, ca altfel are ce plati Andrei cand o creste mare. Serios vorbind, cred ca trebuie sa va bagati mintile in cap si sa lasati cheltuielile aiurea, ca aveti copil si trebuie sa economisiti bani pentru el. Hihihi, vorbesc ca o mama adevarata, nu?

Annisio, frumos creste Y. Bravo!

Cecilica, daca as putea ti-as da macar una din noptile mele linistite si as lua una din noptile tale de cosmar, numai sa reusesti si tu sa te odihnesti. Se simte oboseala in tonul mesajelor tale!

Strig si eu: Maruntescuuuuuuuuuuuuu!!!Hai mai zi-ne ce mai face Puppi! A invatat sa zica papa ca sa fie tati a ei multumit?

Poze

Mergi la inceput

Si-am incalecat pe-o sa si m-am dus in treaba mea!

Poze

Mergi la inceput

Yaia, ai luat vitamine in sarcina? Ca ma recunosc perfect in masuratorile tale... Si eu tot de la 58 am plecat, am ramas cu 78 imediat dupa nastere, dar apoi am urcat rapid la 82 cand am ajuns acasa. Si acum ma tarai in jurul lui 72-73. Specific: eu am tinut o saptamana de cura, in urma careia am mai pus doua kile ca e voie, ahoe! Nu mai alaptez de o luna, dar inca mai am lichid in instalatie. Ca nu am luat pastile de oprire. Imi place sa fac teste pe corpul meu... Hihihihi...
Cu iubitul era o gluma, desigur. Cat mai exista barbati si vibratoare, integritatea ta e safe... Intrebarea cu "ma mai iubesti?" o pun, de obicei, unei persoane care stiu sigur ca nu ma poate suferi(sper ca nu e cazul aici...). Imi place sa fiu sadica si sa rasucesc cutitul in rana. Judeci ca omul sau oama respectiva, dupa ce ca-i stau in gat, eu mai vin si cu pretentii de sentimente... Hapciu!
Hai, noi sa fim sanatoase, ca restul se rezolva cu iubire si toate trec cu dragoste!!!!

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Hai ca nu vreau sa pun monopol pe ziua de azi. Aveti grija ca e marti 13!!! Mult noroc si ne auzim curand!! Chiar asa; noi o intalneala nu mai bagam sau cum?
Am promis fetelor defavorizate pana acum, ca next time va fi prin Herastrau pe undeva. Deciii, cine face jocurile??? Rezervari, liste, alea, alea??...

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Eu cu crocodilul meu in bratze!
Cecilia, de mult sunt alaturi de tine cu toate alea. Ufff si nu apuc sa scriu si eu sa ma plang. Asa ca Sabina, se poate si grasa (ca mine) si trezita noaptea (continuu) si alergata ziua. Adoarme (cica) la 10, se scoala, plange, il culc, plange si tot asa. La 2-3 se scoala definitiv sa-l iau langa mine sa-i dau sa suga. Si o tine asa pana la 6-7, cand il pasez la sotzul meu sa-l tina in brate un ceas doua pana mai dorm si eu. Si ziua, numai in bratze. Nici urma de carucior!
Nana, cand am vazut ca fluturashul papa iaurt mi-am amintit de fii-mea. Si ea iaurt. Si in legume lamaie! poate incerci si asta.
Sorry, gata pauza, nu ma mai lasa Razvi.

Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput