Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (143)
Raspunsuri - Pagina 13
andreea1002 spune:
quote:
Originally posted by luy
Andreea, de-acum gata cu lasatul nesupravegheata pe pat, fie si pt un minut. Ca ei se pot rostogoli cat ai clipi si e pacat sa cada sa se loveasca fie si usor, in conditiile in care depinde de noi sa-i ferim. Ca si asa vor veni atatea lovituri de care nu vom avea cum sa-i protejam...
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
Da, ai dreptate Luy! Pana acum o lasam pentru ca vedeam ca nu are nici cea mai mica intentie sa se rostogoleasca. Adica o puneam in fund cu jucarii pe langa ea si cand cadea intr-o parte sau pe spate incepea sa planga sa o pun iar in fund. Nu ii convenea, dar nici singura sa se ridice sau sa se intoarca nu vroia....
Andreea, de Miruna Ioana(25.09.2007)
andreea1002 spune:
Cateva www.flickr.com/photos/mirunaioana/2492103530/" target="_blank">poze de la Pasti.
danielle02 spune:
`neatza la amiaz fetelor,noi abia ne-am trezit,:D
sa va pun cateva poze cu a mea printzesa ca nu am avut timp pana acum,:(
http://good-times.webshots.com/photo/2966163870101671646SdhQLS?vhost=good-times
nu am facut poze prea speciale acasa,printzesita mea doar in bratze a vrut si uite asa o caram cu mine peste tot ca nu am avut incotro,
va tzuc,poate intru mai tarziu,
sa nu uit,am vazut frumuseti de baietzi,cristi si yannis
_
pozici
Ebonee(02/10/2007)
andreea1002 spune:
Danielle, sa-ti traiasca, e o frumusete si o scumpa!
Roxana_G spune:
Miru si Ebonee cele frumusele!
Eu la serviciu, am un blocaj la cazul ala cu buteliile si garantiile si TVA, si nu reusesc sa depasesc situatia.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
andreea1002 spune:
Multumesc, Roxana!
S-a trezit bubu, ii dau sa manance si plecam afara. Nu se mai poate sta in casa, de azi dimineata sparg astia cu picameru'....M-am saturat, nu mai termina odata....
O zi buna!
papanash spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
Miru si Ebonee cele frumusele!
Eu la serviciu, am un blocaj la cazul ala cu buteliile si garantiile si TVA, si nu reusesc sa depasesc situatia.
Rox ,
Poze
fa-ne o prezentare simpla si poate sare vreo idee.
ai vb cu directorul gradinitei ? a zis Andrei ca bate pe oricine supara printesa, asa ca sa-i dai de stire.
am vazut 2 fete cucuiete, frumoase si alintacioase, asa cum le sta bine ......
sabina, Gheo e ok, nu ? cu mucutzii cum mai stati ? eu bag aspiratorul in continuare, altfel face inundatie....
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
Annisia spune:
Salutare, salutare!!!
Inca n-am ajuns la mare,
Dar in week-end plec la munte
Sa va scap de randuri multe...
Sunt pe fugi mari de tot. Am intrat numai sa va salut; ca sa nu ma cautati pe la spitale... Bine, mai era o sansa sa ma gasiti la balamuc, dar s-a sistat si asta. Cica nu ma mai primesc aia acolo, ca s-au saturat de mine, frate... Pai veneam ca la pension, de stateam un an doi pe la ei, ei comedie!
Va pup!!!
Micul Yannis creste mare
danielle02 spune:
quote:
Originally posted by andreea1002
Cateva www.flickr.com/photos/mirunaioana/2492103530/" target="_blank">poze de la Pasti.
vaiiiiiiii ce printzesa roza frumoasa ai andreea
_
pozici
Ebonee(02/10/2007)
Roxana_G spune:
Papanash, nu va mai pisez si pe voi cu buteliile mele ca e ametita rau treaba. Cu exceptia cazului in care e vreuna din voi de la Petrom sau Butan Gaz si imi da info concrete. Oricum m-am deblocat partial, acum redactez raspunsul, ramane o singura chestiune pentru maine. Cat despre Andrei, o sa ii semnalez ca a suparat cineva pe sora-sa si sper sa ii dea o mama de bataie buna.
Rox ,
Poze