Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (143)
Raspunsuri - Pagina 11
slippers76 spune:
Andreea, iem si la fel. Asa fac toti cand incep sa mishune si sa descopere ca pot face si altceva in afara de a sta leguma intr-un loc.
Teo, nu-i musai sa fie necaz mare cu dintii. Unii copii suporta mai usor. Uite, cu Miruna nici n-am stiut cand i-au iesit. O zi doua de semi-maraiala, balit excesiv si scarpinat gingii, si hop si dintzisorul. Cu Vlad in schimb trag si pentru ea.
Cat despre stiri, eu am renuntat de mult sa ma mai uit. Pe oricare post. E indobitocire curata. De fapt nu ma mai prea uit la televizor deloc. As prefera,daca as avea un pic de timp, a citesc o carte. Dar nici pentru asta nu-mi ramane timp, asa ca...
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
papanash spune:
Hello mamici !
Bine ai revenit cu vesti foarte bune, Teo.
Eu nu mai stiu ce sa-i fac de mancare lui Ghighi, refuza orice combinatie de piure din legume, cu sau fara carne. cu greu a mancat acum jumatate de iaurt cu un biscuite si un pic de banana, ca am incercat fara si n-a vreut de loc.
De foame sigur ii e, ca daca-i dau lapte mananca.
Nu stiu ce sa-i pun pentru pranz .
ma saboteaza reclama asta care se deschide peste tot, si unde scriu si unde citesc, ma enerveaza !!!!!
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
ramonaiani spune:
Teodora cum ai reusit sa slabesti? Adica ce-ai facut, ca si eu sunt pe lista celor cu sunculitze prin anumite parti posterioare si nu numai. Si-mi pare rau de o pereche de pantaloni pe care i-am luat inainte sa aflu ca-s gravida, si nu reusesc inca sa intru in ei
papanasha Eliza (06.09.07)
ANDREEA11 spune:
Anca Dragomir pt oprirea lactatiei Biocriptina si carpe cu apa rece!!! Dc nu trece Paracetamol cam 5-6 pe zi. Mie cu Paracetamol mi s-a oprit.
Adriana30 Eu fac branzica cu Ca lactic, dar o poti face f bine si cu zeama de lamaie, si mai zicea cineva cu iaurt. Succes!
Roxana daca Andrei are alte achizitii motorii, caracteristice varste, gen stat in 4 labe, mers in 4 labe, ridicat genunchi sau chiar in picioare nu se poate vorbio despre retard motor. Deci, neurologul o sa-ti zica clar ca a sarit peste o etapa. Stai linistita, mai ales ca ziceai ca adopta pozitia sezand insa cu spatele curbat, este normal ca nu stie inca sa isi gaseasca centru de echilibru. Intr-o saptamana va sta corect, deci pe 21 mai sa ma anunti cum sta!!!!
Cecilia eu cred ca se trezeste peste noapte domnul Cristi pentru ca te vrea pe tine alaturi. Incearca sa ii pui o bluza purtata de tine peste zi, in patut, noaptea, si vezi dc functioneaza, la o prietena a functionat perfect. Mai are doar o trezire pe perioada noptii!!!!
M-ati mai linistit!!! Credeam ca Mr. Cris are o problema!!!! va pup pe toate si va doresc o zi frumoasa!!!1
andreea
http://community.webshots.com/user/andreeagogo
danuta36 spune:
Neata si de la noi!
Ieri n-am mai intrat,ca am venit de afara pe la 8,am fost si la dentist...ce noroc pe noi,ca avem un parculet la 10 minute de mers pe jos si e si fain amenajat!Ieri cantau niste peruani,pe care i-am vazut si pe la Mamaia
papanash nici a mea n-a papat ieri legumele,dar ii pusesem si o bucata de ficatel,cred ca nu i-a placut ori am pus prea mult..salvarea,tot bibele.Azi a papat bine de dimineata,o piersica cu jumate de banana,2 biscuiti si un pic de branzica,blenduite.
Aaaa,sper sa-ti reuseasca faza cu 'cumpatarea',dar stiu ca balantelor nu prea le pasa de bani
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by Yaiaquote:
Originally posted by NanaMotoc
Yaia, sa-mi bag picioarele, ori mi s-a incetosat privirea ori nu am eu rabdare, dar zau daca gasesc reteta de iaurt din Capraru. Parca eu am o alta carte.. Am cautat la paginile cu diversificarea si nimic. SPune-mi si mie la ce pagina este!
Nanutza, eu am editia a VI-a, din 2006. Dar oricum, nu esti nici cu privirea incetosata, nici nerabdatoare. Doar ca nu cautai unde trebuie. Reteta de iaurt e la capitolul Retete pentru sugar, pagina 225 la mine in carte. Daca ai alta editie si nu o gasesti sau daca are nevoie de ea alta mamica, o pot scrie, nu-i nicio problema.
Un mare!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Hai sa traiesti! Si io am editi din 2005 si reteta e la aceeasi pagina. Sarumana mult. Ma apuc de studiat problema. Puteam sa caut eu mult si bine ca nu ma taia capul sa ma uit dupa retete. Recunosc ca nu am citit de-a fir a par cartea dar mai mereu am frunzarit-o cand m-a lasat Andrei.
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic!
crishtina spune:
Yaia sau Nana scrieti si pt mine reteta aia pliz. Care aveti timp. Multumesc mult
Roxana ai eu am Mozilla, si tot asa nu imi iese culoarea decat la sfarsit. Daca gasiti solutia vreau si eu
Crishtina & Robert
09.09.2007
danuta36 spune:
Mad pupici fotbalistului!
Ana
Yaia felicitari pentru 'mama'!Apropo,si al meu tatic zice de nepoata-sa 'cine are fetita ca a mea?' si uneori o striga cu numele meu
Annisio l-am admirat pe Nannis,ce rotunjor si frumusel e si cum statea el in fundulet...
Maria pupici Teodorei!
Teodora nu mai pui poze cu Mihnutul?Zice Miruna mea ca si ea e la fel de cuminte si ar vrea sa-l mai vada
andreea1002 spune:
Buna mamici si bebici,
Am intrat sa ma mai "laud" nitel: a cazut si fata mea din pat ieri...Norocul ei (si al meu) e ca a cazut in genunchi, deci nu s-a lovit la nimic, mai ales ca a cazut cred usor. Cand am ajuns la ea era in genunchi cu fata spre pat, deci cred ca a venit cumva pe burta si a dat cu spatele pana a alunecat. Cred ca ea deja incearca coborarea din pat cum trebuie. Eu o lasam sa doarma la pranz in pat pentru ca imi era mai usor si stiam ca nu a inceput inca sa misune (cred ca ii e cam lene). Dar ieri s-a trezit si a inceput sa se joace fara sa planga sau mai stiu eu ce si sa o aud.
Asa ca sa imi fie invatatura de minte...
Andreea, de Miruna Ioana(25.09.2007)
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by ramonaianiquote:
Originally posted by NanaMotoc
Eu ma ingrozesc de ce vad in ultimele zile la stirile Protv. Numai omoruri, violuri, accidente. E cumplit ce se intampla si cata nesiguranta ne paste la tot pasul. Si cand te gandesti cate griji isi face o mamica pentru puiul ei, cate nopti nedormite, si sa ajunga sa sfarseasca mai stiu eu cum, eu cred ca as lua-o razna si as fi in stare de orice. Oricum viata mea nu ar mai avea sens. Offf. M-au intristat rau stirile de la 23.
Pai daca te uiti la toate tampeniile de stiri de la romani! (Chiar, de ce ati pus antena sa prindeti romanii? In loc sa te uiti la irlandezi, sa prinzi vocabularul/accentul...)
Suntem intr-o perioada sensibila, cand avem nevoie sa vedem lucruri frumoase, sa ne umplem de optimism si bucurie, pentru a putea transmite starea noastra si copiilor. Asa ca sisteaza uitatul la ProTV, doar te indispune, ca rele oricum exista pe lumea asta ...
papanasha Eliza (06.09.07)
So:
1. nu mi-am pus antena
2. nu am cum sa ma uit la irlandezi si sa invat vocabularul lor, ptr ca nu ma intereseaza. Eu locuiesc in Islanda iar islandeza stiu atat cat imi trebuie.
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic!