Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (143)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Azi sunt matinala, nu ca m-ar fi trezit fata, ca dupa ea as dormi in fiecare zi pana la 10:30. De la un timp doarme din ce in ce mai bien. Aseara s-a culcat la 23, s-a mai trezit la 3:30 a papat si apoi la 8:30 sa pape iar si sigur va dormi pana la 10 cand se trezeste si papam fructele. Vad ca nu mai e maraita, pana acum credeam ca ii ies dintisorii, dar acum e linistita.
Am vazut ca Luy si Cecilia au probleme cu iesitul afara in carucior. Noi suntem un caz fericit, sta in carucior, mai intinde manutele la mine sa o iau dar ii gasesc tot timpul cate ceva de facut, de obicei o potolesc cu cate o crenguta sau o floricica.
Aseara am fost la dr la BUdimex pt control si e ok, nu are nimic la urechiuse, iar la cantar avem 8,300 Kg. Ne mai ducem peste o luna la control.
Ma duc sa pap niste cereale.
Apropo sa leg depresia mea de faptul ca trebuie sa-mi vina problema lunara?

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

'neatza iubitele!
Ma alatur si eu gashtii de cafegioaige si o savurez pe-a cuscrei(sa vedem cind ne-om duce la petit cum ne-o da-o:fierbinte,sa-mi frig limba sauuuuu?
La servici intentionez de la 1 iulie,mi-am luat o marja de timp pt siguranta acomodarii cu bona.
Imi pare rau de Vladutz,Ana!Probabil ca la iesirea dintisorilor,ne vom confrunta si noi cu asta sau poate vom avea noroc.Deocamdata suntem stirbuti!
Va pup,plec la un dush pina nu se trezeste Mihnea,si-apoi revin!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Salutare!!!
Cris urca si el cu pasi repezi pe podiumul maraielilor si crizelor de nervi, aspirand spre ultima treapta!!!! El care era asa de linistit si caruia nu aveam ce sa i reprosez, acum nu mai sta la pampers, nu mai sta la baita, la unghii...deja m-am plans, in premergator f putin, vrea sa paseasca el sustinut de manute, urla cand il dau jos din leagan, ce sa mai ma sperie deja!!!! Nu stiu daca e ceva caracteristic varstei insa zici ca nu mai e el!!!!
La baita se rasuceste de zici ca e un arc, in scaunul de baie sta fara probleme insa mi-e mie greu sa-i curat putzica acolo, la pampers nu stiu cum imi scapa dintre maini, la unghii urla de zici ca-l tai, de imbracat tb sa-l imbrac numai in picioare....
Mai e cineva in situatia asta?????

andreea

http://community.webshots.com/user/andreeagogo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

quote:
Originally posted by NanaMotoc
Yaia, sa-mi bag picioarele, ori mi s-a incetosat privirea ori nu am eu rabdare, dar zau daca gasesc reteta de iaurt din Capraru. Parca eu am o alta carte.. Am cautat la paginile cu diversificarea si nimic. SPune-mi si mie la ce pagina este!

Nanutza, eu am editia a VI-a, din 2006. Dar oricum, nu esti nici cu privirea incetosata, nici nerabdatoare. Doar ca nu cautai unde trebuie. Reteta de iaurt e la capitolul Retete pentru sugar, pagina 225 la mine in carte. Daca ai alta editie si nu o gasesti sau daca are nevoie de ea alta mamica, o pot scrie, nu-i nicio problema.
Un mare!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Andreea, da, noi toate

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

quote:
Eu ma ingrozesc de ce vad in ultimele zile la stirile Protv. Numai omoruri, violuri, accidente. E cumplit ce se intampla si cata nesiguranta ne paste la tot pasul. Si cand te gandesti cate griji isi face o mamica pentru puiul ei, cate nopti nedormite, si sa ajunga sa sfarseasca mai stiu eu cum, eu cred ca as lua-o razna si as fi in stare de orice. Oricum viata mea nu ar mai avea sens. Offf. M-au intristat rau stirile de la 23.

Pai daca te uiti la toate tampeniile de stiri de la romani! (Chiar, de ce ati pus antena sa prindeti romanii? In loc sa te uiti la irlandezi, sa prinzi vocabularul/accentul...)
Suntem intr-o perioada sensibila, cand avem nevoie sa vedem lucruri frumoase, sa ne umplem de optimism si bucurie, pentru a putea transmite starea noastra si copiilor. Asa ca sisteaza uitatul la ProTV, doar te indispune, ca rele oricum exista pe lumea asta ...

papanasha Eliza (06.09.07)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ramonaiani

quote:
Eu ma ingrozesc de ce vad in ultimele zile la stirile Protv. Numai omoruri, violuri, accidente. E cumplit ce se intampla si cata nesiguranta ne paste la tot pasul. Si cand te gandesti cate griji isi face o mamica pentru puiul ei, cate nopti nedormite, si sa ajunga sa sfarseasca mai stiu eu cum, eu cred ca as lua-o razna si as fi in stare de orice. Oricum viata mea nu ar mai avea sens. Offf. M-au intristat rau stirile de la 23.

Pai daca te uiti la toate tampeniile de stiri de la romani! (Chiar, de ce ati pus antena sa prindeti romanii? In loc sa te uiti la irlandezi, sa prinzi vocabularul/accentul...)
Suntem intr-o perioada sensibila, cand avem nevoie sa vedem lucruri frumoase, sa ne umplem de optimism si bucurie, pentru a putea transmite starea noastra si copiilor. Asa ca sisteaza uitatul la ProTV, doar te indispune, ca rele oricum exista pe lumea asta ...

Intru totul de acord!
Urasc ProTv si stirile lui de kk(sor'mea lucreaza in trust si-mi mai spune de prin culise).Sunt fff mult exagerate si se mizeaza enorm pe emotiile produse de o stire,fie ea cu impact negativ!

Mihnea

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

quote:
Originally posted by mihailescu teodora
Ma alatur si eu gashtii de cafegioaige si o savurez pe-a cuscrei(sa vedem cind ne-om duce la petit cum ne-o da:fierbinte,sa-mi frig limba sauuuuu?
La servici intentionez de la 1 iulie,mi-am luat o marja de timp pt siguranta acomodarii cu bona.

Ma bucur c-ai gasit bona. De obicei vecinele sunt mai de treaba, pentru ca daca fac prostii, tot trebuie sa dea ochii cu tine de-aici inainte, asa ca sunt mai precaute si mai bine simtite. Eliza Mihnuntzu cel cuminte (apreciaza ca-i baiat cuminte, i l-am dat exemplu de urmat, da' ei cica nu-i sta in caracter sa fie asa cuminte )

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ramonaiani

quote:
Originally posted by mihailescu teodora
Ma alatur si eu gashtii de cafegioaige si o savurez pe-a cuscrei(sa vedem cind ne-om duce la petit cum ne-o da:fierbinte,sa-mi frig limba sauuuuu?

Ma bucur c-ai gasit bona. De obicei vecinele sunt mai de treaba, pentru ca daca fac prostii, tot trebuie sa dea ochii cu tine de-aici inainte, asa ca sunt mai precaute si mai bine simtite. Eliza Mihnuntzu cel cuminte (apreciaza ca-i baiat cuminte, i l-am dat exemplu de urmat, da' ei cica nu-i sta in caracter sa fie asa cuminte )

si noi o Elizuca cu personalitate si dragutza foc!
Pe asta m-am bazat si eu in pb cu bonele.Am incercat sa gasesc in cercul de cunoscuti,sa fie o persoana cu care sa ma pot intalni si ,,dupa'' ,sa fie cunoscuta sau macar recomandata.
Daca nu gaseam asa,as fi apelat si la o agentie,dar era ca ultima solutie,incepusem sa caut crese chiar.
Ieri am fost cu Luy la vreo 2!

Mihnea

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Neata. La birou cica, am si treaba, dar ma pregatesc sa ma duc sa ma mai aranjez pe ici pe colo, abia apoi ma pun serios pe treaba.

Cecilia, clar fiecare copil are ritmul lui, stiu si recunosc ca sunt exagerata, dar daca am o grija mai bine sa scap de ea ca altfel ma macina. Iar cu bonele, daca ar fi asa usor sa gasesti pe cineva...Marry Poppins nu exista!

Teodora, felicitari pentru progresele la slabit si pentru job-ul finului mare. Ieri ai tinut secret, ia sa vezi cum dati voi de baut in weekend. Sa fie intr-un ceas bun, si mult succes! Oricum poate ne vedem in weekend daca nu plecati sau oricum si cand va intoarceti. Cat despre bona, sper sa fie ok, tin pumnii. Ce cauti asa devreme pe forum?

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput