Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (54)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

Eu sunt foarte suparata, ca dr. ieri nu a vrut sa mai fac si eu o ecografie, nu de alta dar vroiam sia eu sa aflu ce este, ca tare sunt curioasa,dr. a spus ca deocamdata nu este cazul, m-am enervat ce pot sa zic........dar asta este viata-i dura
S-a stabilit ceva de o intalnire si nu am fost eu pe faza?????

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

quote:
Originally posted by clau_geo

fetelor m-am tinut sa va intreb dar m-am luat cu cititul si am uitat:
la eco astazi pe poza care mi-a dat-o sunt masuratorile lui bb si nu inteleg ce inseamna, poate ma lamuriti voi:
-BPD 5,4cm - 21w4d
-AC 16 cm - 22w3d
-FL 3.9 cm - 23w1d

21+

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Clau, sunt dimensiuni masurate si corelate cu varsta sarcinii dpvd. ecografic. BPD e diametrul biparietal - corespunde saptamanii de sarcina 21+3. FL e lungimea femurului - corespunde saptamanii de sarcina 23+1. AC e circumferinta abdominala. Toate masuratorile sunt perfecte, stai linistita

O burtica mititica

23+ Carla Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Ce e Moni, putina paranoia, asa de dimineata. Tu crapi de sanatate, ai un bebe boy minunat si de plictiseala, te mai ia asa cu sperieturi?
Eu te sustin mereu, stii asta, iaca am fost si eu putin plecata, iar mai plec putin, imi fac plimbarea cotidiana. Am si niste treburi, sper sa rezolv repede.
De unde saptamana trecuta am mers 3km pe zi, cred ca azi, shontac-shontac! Vom vedea cat ma tine.
Pup. Vb.
Merci cu medicul de familie, a mea e grozava, le face si le desface ea pe toate. Sper sa fie la inaltime si cu atestatul asta.

23+ Luca

POZE CU NOI

Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Offf, cu nesimtirea din Romania si eu ma lupt...este groaznic. Pana si la cabinetul doctorului, saptamana trecuta, erau 3 femei de etnie conlocuitoare dintre care una era gravida, una avea 60 de ani si una avea vreo 17-18 si era slaba ca un batz. Toate stateau jos, ok cu gravida n-am nimic, dar cele doua insotitoare??? Mai aveau putin si scoteau semintele acolo. In jurul lor gravide (nu zic de mine, unele in 8-9 luni) stateau in picioare. Ufff.

Alinishca, eu zic sa faci ce iti dicteaza sufletul. Daca tu simti ca nu ai o comunicare buna cu dr poate ar trebui sa il schimbi. Cu TT da, stiu, e capos si cere neaparat testul. Are legatura si cu spitalul (Vladareanu stiu ca insista ca dosarul complet al gravidei sa includa TT) si cu experientele lui anterioare. Stiu ca si mie mi-a zis ca a vazut multe la viata lui, cazuri care nu ar fi trebuit sa se intample si totusi...s-au intamplat si d-aia tine mortis. Dar daca tu nu vrei nu e asa grav. Prietena mea, baptista si contra unui eventual avort, nu l-a facut si T. s-a suparat pe moment (ca la tine asa) dar nu i-a reamintit de episod dupa aceea. Si are o fetita sanatoasa.
Dar, inca o data, sarcina trebuie sa fie o perioada minunata, fara griji si fara frustrari. Tb sa ai grija in primul rand de tine si de minunea din burtica, fara sa te frustreze diferite aspecte din colaborarea cu medicul. Eu personal sunt multumita de dr T., asa am fost si la prima sarcina, am o relatie buna cu el si am incredere in el, dar daca nu ar fi asa, nu as ezita sa merg la altcineva.

Anis, succes la cerclaj si drum bun in vacanta. Si eu plec cu maimutzica in Grecia cand voi avea 28 de saptamani, noi fetele plecam cu avionul impreuna cu nasica noastra si fetita ei, iar sotii nostri vor merge cu masina. Am putine emotii dar e bine ca nu voi fi singura. Nu imi fac griji ca am burtica, incerc sa ma comport firesc si daca tot pot sa zbor pana prin sapt 32 (chiar si cu adeverinta de la medic) o sa profit de chestia asta. Dupa Grecia ma voi duce la mare la noi prin iulie-august. Acum sunt ultimele clipe de vacanta, ca din septembrie incolo nu vom mai avea timp, iar la anul va fi destul de greu de plecat departe cu bebe mic.

bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

piolica, parca ai mentionat ceva ieri. Oricum

PIOLICA

MUSETTE

kklemi, saptamana trecuta am vorbit sa ne intalnim weekend-ul acesta pt ca se repara vremea. Ne gandisem noi la Cafeneaua Actorilor in Tineretului ca e cumva la mijloc. Everyone is invited, iti dai seama.

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
22+ Cuculetz Andrei

ARE MAMA UN CUCULETZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Piolica, pai cum ai uitat sa ne spui un lucru atat de important! Uite, scoatem agitatele pentru tine

Piolica &

Monica, asa e in sarcina. Uneori avem zile mai bune, alteori nu. Na' fiecare cu piticii ei. Facem orice pentru sufletelul mic care creste in burtica.

O burtica mititica

23+ Carla Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Monicutz, ma bucur ca ti-a revenit moralul. Andrei dormea dus si tu te smiorcaiai! Pe de alta parte iti inteleg temerile, sper sa nu ti se mai intimple sa nu-ti simti ghemotocul. Vorbeste cu Andrei dimineata sau seara, citeste-i ceva si o sa vezi cum vine la apel. Asa o sa stai si tu mai linistita. Plus ca o sa te apropii mai mult de el si el de tine.
Eu am cumparat si primit multe carti despre bebelusi si despre sarcina, acum de Paste. Una dintre ele se numeste Alina-ti bebelusul in mod natural . Mie-mi place foarte mult, iti spune cum sa-i faci masaj, cum sa te joci cu el... este foarte dragutza carticica asta. Plus ca are multe imagini cu niste bebelusi dulci foc.

Am cumparat si o carte de povesti, se numeste Poveti cu Animale, si in fiecare seara citesc citeva povesti pentru bebelina mea. Este de-a dreptul uluitor cum da din picioruse cind ii citesc.

22+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Anca esti o scumpa,.Multumesc mult!!!!!!!!
Pup burtica de fetita neastamparata!

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!

22+LUCA

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

Am inteles MONI,dar in ce zi, la ce ora?? si venim si cu taticii???
NU stiu toate detaliile......

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

quote:
Originally posted by monica_dicut

piolica, parca ai mentionat ceva ieri. Oricum

PIOLICA

MUSETTE

kklemi, saptamana trecuta am vorbit sa ne intalnim weekend-ul acesta pt ca se repara vremea. Ne gandisem noi la Cafeneaua Actorilor in Tineretului ca e cumva la mijloc. Everyone is invited, iti dai seama.

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
22+ Cuculetz Andrei

ARE MAMA UN CUCULETZ

Cat as vrea sa vin si eu, dar ramane de vazut daca sunt in stare.

Anca mersi frumos pt lamuriri

21+

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Mergi la inceput