Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (54)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Dyanira, eu as zice ca o tigara nu e un capat de lume, dar sa ramina una. Ar fi bine sa te gindesti ca atunci cind fumezi nu te 'racoresti', ci iti faci tie si bebelusului tau rau. Poate asta o sa te faca sa nu mai fumezi. Eu am fumat... mult, mult de tot, m-am lasat citiva ani, iar am fumat, insa de dinainte de a sti ca sint gravida, cu vreo 2 saptamini inainte, premonitia poate, nu am mai pus nici o tigara in gura.
CD27, bine ca ai avut-o me mama ta sa spioneze. Nici eu nu cred ca poti sa ai astfel de dureri din cauza intinderilor de piele. Ar fi bine sa vezi un alt doctor. Iar colul este perfect dpdv la lungimii, nu inteleg de ce doctorul ti-a spus ca ar fi scurt.
Cit despre nesimtirea oamenilor, nu stiu ce sa zic... eu as spune ca tu nu ar mai trebui sa rezisti eroic, ci sa te duci cu tupeu si sa le ceri locul. Altfel o sa te usuci in picioare.
Mimi, deci peste 2 saptamini o a afli sexul bebelusului? sau nu vreti sa stiti? Noi nici acum nu i-am anuntat pe socri, soacra mea e inca in Canada la fiica ei, cred ca saptamina asta o sa-i anuntam.
Nerantula, cum adica te programase cu 9 KG? hai ca sint simpatici doctorii astia. Eu am cam luat vreo 5-6 pina acum, insa daca continui sa vomit nu stiu unde o sa ajung.
Muuh, merci de raspuns. eu m-am uitat pe anumite site-uri si scria numai de bine, dar bineinteles ca erau site-urile unde se vindeau produsele Graco. O sa mai sap, poate gasesc unele impartiale, de unde pot extrage date tehnice si pareri ale utilizatorilor.
Daca ai timp, da, trimite-mi PM, chiar ma intereseaza parearea mai multor oameni despre Romania.
Kristin, da, sint total de acord cu tine. Cu toate astea ma doare cind vad anumite chestii nasoale in Romania, mi-as fi dorit sa fie mai bine pentru toata lumea. Eu mai ca m-am certat cu sotul meu cind am vazut un reportaj pe francezi despre salariile 'romanilor' de la Dacia Pitesti. Si ce munca grea, penibila pot avea. Iar el mi-a spus calm ca daca francezii nu se duceau acolo, poate ca fabrica s-ar fi inchis. Avea dreptate, dar este nedrept vis-a-vis de romani. Cu toate astea, este la fel de nedrept pentru francezi cind se inchid fabricile pentru a se muta in Romania sau alte tari, iar personalului francez li se ofera un salariu de 300-400 de euro in Romania, spunind ca asta este piata salariala. Vorbesc de muncitori, pentru ca adevaratii expati au niste salarii beton. Este bataie de joc. In fine, fiecare cu parerea ei. O sa lasam balta acest subiect, cel putin aici pe forum, subiectul este foarte amplu, iar noi sintem niste gravidoase simpatice si avem nevoie de liniste si armonie.
Anis, bine ai revenit, nu te-am mai vazut de multisor. Asteptam poze cu gradina inflorita. Tinem pumnii la cerclaj. Sa ai o vacanta frumoasa in Egipt! Ai grija la soare.
Anca, sa nu mai fii trist, nu sta bine unei fete asa dragutze ca tine. Bine ca te-ai trezit optimista astazi. Ce rau imi pare ca ai nenorocitele astea de contractii. Sper sa te mai lase. Ce putem sa facem sa te tinem vesela tot timpul?
Eva, tu faci ceva exercitii sa te tina in forma? Poate ca ar fi bine sa te duci la niste cursuri speciale pentru gravidutze. Plimba-te, iesi la aer, e foarte important pentru tine si bebelin. Oricum, de acum incolo vei avea zile si zile... te vei simti mai grasan, mai putin grasan si tot asa... Vad ca Luca e tot timpul in forma. Pe mine bebelina a inceput sa ma loveasca din ce in ce mai tare, iar dupa ce am vomitat am simtit-o si mai agitata, poate avea mai mult loc.
Tu ai mare dreptate cu doctorii, francezii sint in stare sa faca orice sa aduca doctori din Romania (in special la sate, ca nici un frantuz nu vrea sa se duca intr-un sat uitat de lume).
Pai o sa ne vedem in Franta! Eu as fi fericita sa fiu cu cit mai multe romancutze pe acolo.
Monica, merci mult. Sper ca si tie sa-ti treaca nebuniile astea de arsuri, sint groaznice. Cind ma gindesc ce comoara am in burtik, uit de arsuri, de voma, de tot. Ai vazut ce baiat grijuliu ai? cum a simtit ca esti suparici, cum te-a inveselit.
Nerantula, sper sa nu mai vomiti de acum incolo, Nici eu nu am vomitat in trim I, insa acum vad ca s-a schimbat situatia. Bebe sa fie sanatos.
Mimihoo, o sa vad ce-mi spune doctorul vineri. Eu tot sper sa fi fost o chestie de moment, o sa vad ce si cum.
Clau, pai vestile de la eco sint super bune. Bravo.
kllemi, merci pentru aprecieri. Am un burtik mai mare acum, o sa mai incarc niste poze.
Laureta, merci, sa stii ca maninc usor, dar vad ca nu conteaza. Cred ca o sa maninc mai putin si mai des. vad eu, o sa gasesc eu o solutie. mercic
Musette, merci. O sa vorbesc cu doctorul. Bafta maine la eco!
Boo, merci, eu sper sa ma lase nebuniile astea cit mai curind. Este cam nasol.... dar rabd cu stoicism.

22+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

Mergi la inceput

Monica, eu am incercat sa te imbarbatez, insa am scris un mesaj atit de luuuuungggggg, cred ca am plictisit juma de odisee.
Te mai imbarbatez si aici, separat, numai pe tine. Nu fii trist sau suparici... ai un bebelus dragalas si trebuie sa fii o mamica vesela.

22+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Piolica dulce, esti o scumpa. Sper ca te simti mai bine.

Monica, Andreiut probabil ca a fost somnorici zilele trecute si de aceea nu l-ai simtit. Nu intra in panica daca se mai intampla, au si ei personalitatea lor foarte puternic conturata.

O burtica mititica

23+ Carla Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Piolica merci mult!

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!

22+LUCA

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

cd dar chiar ai fost mare mare lasa sa iti ajute Dumnezeu sa fie si al tau bb a fel ca tine si sanatos

21+

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Mergi la inceput

Anca, tu esti un om tare simpatic si-mi pare sincer rau ca trebuie sa treci prin atitea greutati cu contractiile astea nesuferite. Ce am eu acum e nimic, comparativ cu ce ai tu. Eu sper sa te simti din ce in ce mai bine.

22+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

fetelor m-am tinut sa va intreb dar m-am luat cu cititul si am uitat:
la eco astazi pe poza care mi-a dat-o sunt masuratorile lui bb si nu inteleg ce inseamna, poate ma lamuriti voi:
-BPD 5,4cm - 21w4d
-AC 16 cm - 22w3d
-FL 3.9 cm - 23w1d

21+

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

MusettePink

O burtica mititica

23+ Carla Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Acum ma simt mai bine
Aveam si io nevoie de putin rasfat

Chiar m-am speriat, si ieri la serv abia m-am abtinut sa nu plang, desi am dat cateva lacrimi. Dar cand am ajuns acasa am izbucnit.
Al meu sot zicea ca nu misca pt ca l-am tinut in aer curat de munte in weekend (semimunte) si ca doarme cumintel.

Oricum, azi ma simt infinit mai bine. Nici arsuri nu am azi, desi am papat exact aceleasi lucruri ca si ieri. Deci clar nu e de la mancare la mine.

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
22+ Cuculetz Andrei

ARE MAMA UN CUCULETZ

Mergi la inceput

Fetelor, am uitat sa va zic ceva foarte important. Azi ma duc la ecografia morfofetala de trim II. M-am programat intr-un centru specializat in asa ceva, unde am fost sa fac si DT, deci in seara asta o sa am intilnire cu bebita. Sper sa nu-mi spuna ca i s-a schimbat sexul, ce-as mai ride!!!! De fapt nu-mi pasa, eu imi iubesc copilul cu sau fara putzulica. In centrul asta e super bine, au un ecran plasma pe perete, asa ca o sa fim ca la cinema.

Iar vineri ma duc la doctorul meu.

22+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

Mergi la inceput