Copil nascut in US.Viza pt. Romania?

Copil nascut in US.Viza pt. Romania? | Autor: Yannia

Link direct la acest mesaj

Intentionez sa merg in Romania cu copilul meu, nascut in US.Daca vreau sa stau cu copilul in Romania, mai mult de 90 zile, ii trebuie viza? Daca da, viza se procura din US inainte de a pleca sau din Romania? Va multumesc!

Mami de

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

eu am mers cu copilul cu pasaport us in ro pt 3 luni .. au fost mai mult de 90 de zile si nu mi-a zis nimeni nimic la punctul de frontiera... poate am fost norocoasa.

PS: de ce nu verifici la ambasada ro din usa... cauta pe cea mai aproape de orasul tau si dale un tel... la "fetele din usa" - sunb forumul "vacante ... gasesti info necesare pe prima pagina.

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Muzica pt copii "Ro & Eng"
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

Eu stiam ca iti trebuie viza. Dar cred ca poti sa o obtii si pe aeroport, platind o taxa. Sub 90 de zile nu ai nevoie de viza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

eu am stat prima data cu copilul in romania mai vreo 6 luni si la plecare de la otopeni mi-a zis ca nu trebuia si ca sa platesc amenda...le-am spus ca nu am bani si mi-a dat drumu sa plec...dar pe cinstite nici nu stiam de asa ceva.
a 2 -oara cand am fost in tara am avut declaratie dela tatal lui data la consulat,cum ca e de acord ca eu sa calatoresc cu copilul si sa ma intorc in USA si cu ea in original am plecat in tara ca sa nu am surprize. apoi urma ori sa-i fac pasaport romanesc cu domic. instrintate-pentru care iar mi-a trebuit o declaratie de la tata c ae deacord cu elib pasaportului. Ori trebuia viza luata de la politie-parca...nu stiu sigur ca am preferat de fapt sa-i fac pasaport romanesc.

astea erau valabile anul trecut nu cred sa se fi schimbat ceva.

michelle

Mergi la inceput