MAMICI si GRAVIDUTE de ITALIA (28)
Raspunsuri - Pagina 19
daraban spune:
ciao fetelor
Nu am mai apucat sa intru pe Dc ,am fost tot plecate pe afara.
I-am cupmarat Deliei un scivolo cu piscina,e fff incantata.
Oricum am montat doar piscina,pt scivolo e prea mica.
Piscina e plina cu mingiute colorate,ii plac enorm.
Si mai avem o noutate,am tuns-o scurt ![]()
Acuma chiar e baietel,daca pana acuma avea lumea de pe strada ,dubii ![]()
dana si
delia (11.03.2007)
Berarpiri spune:
stefania cum a mers la cardiolog?LA MULTI ANI lui Stefy!!!
katiapam ma bucur sa stiu ca sunteti bine,si ca ii place Giuliei in tara.Sa poarte sanatoasa cercelusii!
Cred ca la Ambra ii mai iese un dintisor.Azi a plans muuuult...saracuta
.
Noapte buna!
andreea
de
ambra-7 luni si 21 zile
http://s306.photobucket.com/albums/nn279/berarpiri/
,,In tot raul e si umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
Berarpiri spune:
andreicorina ce baietel dragalas si smecheras!Sa va traiasca!De unde sunt imaginile?(din ce zona)
http://s306.photobucket.com/albums/nn279/berarpiri/
,,In tot raul e si umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
andreicorina spune:
N-am mai reusit sa mai intru pe forum ca Nicolas are o perioada mai nasoala acum,plange din orice prostie,vrea sa stau numai cu el,sa-l tin in brate,de calculator nu mai zic,cand vede ca ma apropii de pc incepe sa tipe ,sa traga de firele de la pc,asa ca imi piere tot cheful .Cred ca dintii sunt de vina,are gingiile umflate in cateva locuri, sper sa-i iasa cat mai repede .
Noi in august plecam in tara si v-om sta 1 luna.
Parerea mea ce se merita de luat din Italia pt bebe sunt borcanelele cu papa,fructe omogenizae,carnita (nu ca la noi n-ar fi dar sunt mai scumpe) si crema de riso.mais tapioca,cereale pt bebei(si in Ro se gasesc dar sunt mai scumpe decat aici)
andreicorina spune:
Berarpiri foto sunt din Scalea(orasul incare locuim) si Diamante,e un oras la vreo 40km de noi
La multi ani tuturor Elenelor si Constantinilor!multa sanatate,noroc si impliniri!

multi pupici la toate mamicile si toti copilasii

MIKUTA4 spune:
Dana da asa este plecam noi mai intii si dupa vine si sotul,am rasuflat usurata fetelor cind am citit ca nu imi trebuie declaratia de aici,decit sa le mai dau lor bani la ambasada mai bine ii cheltui eu cu fiimea.Iti multumesc inca odata de raspunsuri si de lamuriri,dar si ptr complimente si voua Alessandro sa va aduca numai impliniri si sa creasca mare si sanatos.

multi la amindoi.
Ioana iti multumesc din suflet
sincera sa fiu debia asteptam sa te intorci ca sa te intreb cum este treaba asta cu declaratia,iar in ceea ce priveste bagajele nu o sa iau chiar asa multe ca restul le aduce sotul meu si ce mai ramine mai trimitem cu coletari.Numai ca passeginul cu siguranta am sa il iau.Iti urez tie si Giuliei vacanta placuta in continuare si sa va intoarceti sanatoase si frumoase inapoi si grasuta Giulia 

.
Si cum a fost CONSTANTIN SI ELENA fiimea sa gindit sa ne faca un cadou ia uitativa AICI
MIRELA CEA MAI FERICITA
DE
SARA-MARIA
DOAMNE ITI MULTUMESC DIN SUFLET PTR MINUNEA NOASTRA .

vlada spune:
Buna fetelor ! Sper sa nu va suparati ca am dat buzna, dar am mare nevoie de ajutor !Vom pleca in vacanta la Roma cu 2 copii si tare m-ati ajuta daca mi-ati spune de unde as putea procura un carucior sport, buggy, ff usor, gen umbrela ( cred ca stiti la care ma refer...) ,care sa fie ieftin pt ca nu il voi folosi decat in cele 10 zile de vacanta...o sa vizitam toata ziua si nu pot chinui copilul cel mare sa mearga atat pe jos. Pt cel mic vin cu carucior de acasa...poate Carrefour ? exista oferte la 20-30 euro ?
Si in alta ordine de idei, un mall, outlet, ceva magazine pt copii si jucarii daca stiti...ma orientasem la Romaest si la Castelo Romano...sunt ok ?
Merci mult !
MIKUTA4 spune:
Fetelor hai ca zi va dau eu 

buna si calda ptr toata lumea.
MIRELA CEA MAI FERICITA
DE
SARA-MARIA

MIKUTA4 spune:
Vlada,da la Romaest gasesti produse si mai este si unul tot atit de mare ca Romaest se chiama porta di roma,iar in ceea ce priveste caruciorul asa de ieftin 20-30 nu stiu daca gasesti cel mai ieftin am gasit eu la 80-100 de euro si nu era de firma.Te
si vacanta placuta
MIRELA CEA MAI FERICITA
DE
SARA-MARIA