MAMICI si GRAVIDUTE de ITALIA (28)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Mie mi-a cazut netul ... abia acum am reusit sa intru. Deci ...

pampers deja am trimis in tara sa am pt. o luna, cat o sa stam in RO. Chestiile personale, jucarele etc., am inteles. Da' ma refeream strict la "trusa medicala". Ce trebuie sa contina? Tachipirina ... poi? Asa, in caz de urgenta ... solutie fiziologica pt. nasuc ... crema pt. fata si fundulet ... altceva nu-mi mai vine in minte. Aaaa, mersi de pontul cu borcanelele ... am sa-mi fac eu ceva provizii. Apa chiar ca nu pot sa o mai iau ... plus ca nu am o marca anume ... beau orice, numai sa fie naturala. Valeeeeeeeeeeeeeeuuuuuuuu ... se strang la bagaje ...

Da, am fost la coafor ... maine pun poze. Tuns, vopsit, aranjat ... ma simt deja mult mai bine.

andreea - wwwooowww ce rochie sexoasa , imi place !!!!

Petronela si Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex14 spune:

pet.cost- eu am luat cu mine tot ce folosesc si aici, tachipirina (supozitoare si sirop),cremele de fata si fundulet,dentinale(pt . dinti) glicerolo(in caz ca nu face kaka) vitamina D , ser fiziologic, aspiratorul nazal, termometrul , samponul pt baita si crema de dupa.Si cam atat,cred .

daca imi mai aduc aminte revin !

ma duk sa ma uit la EUROVIZION , bebelul a adormit deja

http://www.flickr.com/photos/alex_14/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

stefania am vazut pozele.Iti vine sa o mananci pe Stefy cat e de scumpa!

pet.cost sa ai si glicerina.Eu,cum am probleme cu Ambra,ma gandesc in primul rand la glicerina.

Fetelor,daca va spun cat costa rochia aia,va speriati!Mi-au raspuns la e-mail,si mi-au zis ca e 10 milioane.Dar nu sunt eu proasta...sunt mai smechera ca ei...cred ca ma pot prosti?Mie mi se pare enorm de mult.Rochia de mireasa a costat atat.

http://s306.photobucket.com/albums/nn279/berarpiri/

,,In tot raul e si umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

quote:
Originally posted by slimatei
fetelor referitor la mesajul precedent cu plictisitul sigur am inteles numai ce am vrut asa ca

Eu as fi venit,doar ca sunt departe...

http://s306.photobucket.com/albums/nn279/berarpiri/

,,In tot raul e si umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

REPEDe VA SALUT SI FUG LA NANIC...

Mami poate sant pe drum...tot pe fuga

Micio fiecare se simte asa cum e...anunta la gradi si nu -ti mai va atatea probleme...al meu dupa spusele unui dermatolog avea raie(ii iesise intre degete bubite) si eu ca proata m-am grabit sai fac tratamentul, fara sai fac un test in laboraor sau sa o sun pe pediatra(care e o scumpa)...saracul copil a avut o explozie pe corp dupa tratament...dupa am sunat pediatra si ma indrumat la o dermatoloaga privata super buna(nici bani nu vroia sa-mi ia).Partea nasoala ca ma sunau cei de la spital cu igiena sa-mi explice ei cum trebuie sa spal in casa etc...degeaba le explicam eu ca mama e obsedata de curatenie...de nervi m-am dus peste ei sai lamuresc si sa le arat ca nu am nici eu si nici un famialiar ceea ce avea fimiu...partea tare e ca eu vroiam sa spun la gradi si ei nu

Noi si pe ploie am iesit ...cu pelerina transparenta peste carut.

Stefi ai dreptate asa este,dar nu o fac drastica rau dieta...cu primul am pus 26 si in 6 luni deja nu mai erau,dar acuma se vede ca organismul a imbatranit

Berarpiri e frumoasa rochia,dar scumpaaaaaaaa...daca te duci in tara poate ti-o faci la o croitoreasa...daca ai timp...pe langa mine e magazinul Luiza Spanioli si e super la preturi maxim 350 eurici.

cred ca mai mult huhurez voi fi in fiecare seara...

o zi buna fetelor

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

hai k am scris un mesaj si s.a dus....naibii

Deci am si eu o nelamurire personala.DE ce tre sa va carati de aici cu toate farmaceuticele??Se gasesc si la noi..plus dentinale asta de rahat....si la noi e unul dentinox e ieftin, german si mult mai bun ( pe bune parol verificat!)

De apa nici nu mai vb...
Pretul la pampersi este FIX acelasi am stat 3 luni in tara deci...Dar si eu mi.am luat de aici ca am gasit oferta.
TErmometru da e bun da imi e imposibil sa cred ca unde va duceti nu exista o farmacie e 3 ron unu...plus mai rishti sa ti se shi sparga in geanta sau pe unde il ai..nu mai vb de altele..

DA un supozitor de tachipirina si unu de glicerina pentru urgente asa..

Si cu shampoanele la fel au acelashi pret..

stefy super piccina :*

mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex

www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank"> Alex 8-9 luni

povestea nasterii lui bebitz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

neta ..multa ..

multumim mult de complimente..e asa placut cand le primesti..stiu ca e dar e si mai placut cand mai auzi alte pareri

azi avem appuntament la cardiolog cu picina..sper sa fie totul bine

tineti-mi pumnii

stiti ca si pe fiimea nume de botez o cheama Elena acum mi-am adus aminte...acum stiu de ce azi dim ma tot chiuia intr-una
ea vroia sa chefuiasca si eu incercam sa o adorm numai cu tzatza..nu i-am dat si eu un pahar de sampanie ceva

acum va pup caci trebuie sa plecam...cine stie cand si cum ajungem.. o fi trafic.. ne-om rataci..cine stie..

Stefania X2 (22.12.07), eu, broskutz :) ,
+/-4 lunite,...si dupa 4 lunite
Nasterea unei stele...numita Stefania!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

aaa si am uitat sa va zic scristi la mine acolo minus 3 kile

a zi buna

Stefania X2 (22.12.07), eu, broskutz :) ,
+/-4 lunite,...si dupa 4 lunite
Nasterea unei stele...numita Stefania!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex14 spune:

buna fetelor!
ma rog, fiecare are pareri diferite, eu am scris ce am luat eu cu mine ( aveam deja tot ce folosesc aici de ce sa ma cumpar altele si acolo).Termometru era digital de la chicco asa ca si daca se spargea ...

toate chestilea astea mi-au intrat intro plasuta ... asa ca fiecare face cum vrea ... depinde si de buget

va doresc o zi buna

la multi ani ELENA SI CONSTANTIN DACA AVEM PRINTRE NOI

http://www.flickr.com/photos/alex_14/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKUTA4 spune:

SI UN Tututor ELENELOR SI CONSTANTINILOR UN CALDUROS LA MULTI ANI!!!!! din partea noastra.

MIRELA CEA MAI FERICITA DE SARA-MARIA
DOAMNE ITI MULTUMESC DIN SUFLET PTR MINUNEA NOASTRA .

Mergi la inceput