Lista cu lucruri de indeplinit
Raspunsuri - Pagina 2

ddana spune:
Multumesc de recomandari, raspunsuri, evaluari...
Kariguld, ma inscriu si eu pentru Taj Mahal!!!
Si ma mai gandesc cum mai actualizez lista.
It's only with the heart that one can see clearly. The essential is invisible to the eyes.
Dana mamica lui Dragoselu' - 20 martie 2007
Cum mi-am petrecut inceputul lumii

Deianira spune:
Chiar acum cateva saptamani am facut si eu asa o listuta! Trebuie sa o caut si s ao pun bine si sa vad ce mi-am propus, poate mai adaug chestii pe ea (precis ).

Deianira spune:
Am si gasit-o .
Eu am scris asa:
*sa iau carnetul (era bine daca precizam ca din prima )
*sa termin anul asta integralista
*sa merg "undeva" la vara (cand am scris lista nu stiam ca imi gasesc job deci pica orice posibila calatorie)
*sa citesc
*sa-mi cumpar carti (si jos am scris mic + haine, bijuterii, pantofi, cosmetice)
*sa vad filme inteligente (asta chiar imi doresc, pentru ca nu prea am timp sa le vad, si cand am timp, nu vreau sa vad prostii)
*sa arat bine
*sa-i vad pe Bon Jovi live (cand am scris lista inca circula zvonul ca vin in 22 iunie in Bucuresti, asta e marea mea dezamagire de pe lista - totusi, nu mi-am acordat un termen deci inca sper ca in viata asta o sa-i vad live)

IonescuOana spune:
eu as vrea:
1. sa nea dea Dumnezeu sanatate, ca fara ea degeaba dorim orice;
2. sa-mi iau un serviciu mai bun;
3.sa-si gaseasca soacra o preocupare ca momentan duce lipsa rau de tot si ne seaca pe noi la cap.
O DAU PE SOACRA-MEA, DAR NU LA SCHIMB, CI PE DEGEABA! DAR NICI ASA NU CRED C-O SO IA CINEVA!

Mirelou spune:
...sa scriu o carte, sa vad aurora boreala cu ochii mei, sa am un job fain, sa ma inteleg super bine cu copiii mei (cand ii voi avea), sa merg in Alpi, sa las in urma tot ce m-a facut sa sufar, sa invat sa iert, sa ma "consacrez" in fotografie (fie si in cerc restrans), sa mai invat o limba straina, sa mai locuiesc si in alta tara (macar si pentru o perioada scurta de timp, ca sa-mi mai dezmortesc mentalitatea de roman!), sa am un balcon cu flori mirositoare, sa traiasca mamaie cat mai mult, sa slabesc 10 kilograme, sa citesc cartile pe care mi le-am cumparat si pe care le mut dntr-o parte in alta, sa fiu un om mai bun...