am nevoie de un mic ajutor din partea voastra

am nevoie de un mic ajutor din partea voastra | Autor: iarina

Link direct la acest mesaj

Am nevoie de un mic ajutor din partea voastra..ma bine zis cateva idei. Stiu ca s-a tot intrebat, chiar eu am cautat subiectele mai vechi dar nu m-au ajutat cu mare lucru.
Plec peste o luna la niste prieteni buni in Germania, ea e poloneza, el juma neamt juma pakistanez...si trebuie sa le iau niste cadouri.
Ei i-am gasit ceva..insa lui..aici e problema...nu stiu ce sa-i iau.
As vrea sa fie ceva dragut, cat de cat original...sa nu-l poata cumpara din primul magazin gen Bamboo din Germania...si n-am nici cea mai vaga idee..oricat mi-am stors creierii azi.
Cadouri gen Sara blue, bamboo etc sunt excluse....nu vreau sa ma arunc nici la parfum, cosmetice...asadar ce sa mai iau? Are 27 de ani si e o persoana extrem de agreabila, tin mult la amandoi si as vrea sa le fac o surpriza placuta si sa le iau ceva interesant. Dar ce doamne sfinte?
Orice idee e binevenita, pliiz help!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Poate e o idee idioata dar ma rog, tu ai zis ca orice idee e binevenita. M-am gindit la un joc de remy; habar n-am daca in Germania exista asa ceva sau nu, ma gindesc ca ar fi un cadou dragut. La ceva mai personal nu ma bag.

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tatiana83 spune:

Cand eram la servici si ii cautam sefei cadou de ziua ei mereu ne gandeam ce sa ii luam:de fiecare data ne orientam spre o agenda super dichisita de exemplu (pe care o foloseste zilnic pt tot felul de programari/intalniri, plati, concediu etc)sau se gasesc niste pixuri/stilouri deosebite(calitativ).Pt astea trebuie mers in magazine de specialitate pt a nu lua kiciuri.
I-am luat intru-un an, pt a o indruma sa se odihneasca mai mult...o pijama superba de matase.(acum depinde daca iti poti permite un astfel de cadou in fctie de prieteni-sa nu fie prea intim).
Nasilor le-am cumparat o rama foto cu ceas, cronometru, termometru etc..se gasesc diverse modele(in unirea).

De asemenea, ii poti lua, daca poarta..niste butoni + agrafa pt cravata.

Daca mai imi vin idei iti mai zic.

Tatiana, mamica de bebe Luca (12.12.2007)

22.04............65,2 kg
...dupa o saptamana....
29.04............62,4 kg
..dupa inca o saptamana
06.05............60,6 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

ceva de la muzeul taranului i-ar placea? poate ceva de purtat la gat daca e mai hippy.
sau o traista misto.
sau o cana, muzici traditionale...ceva in genu asta.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iarina spune:

Neata,

Merci mult pt. sfaturi..m-am gandit si eu la ceva de la Muzeu taranului...nu stiu insa in ce masura i-ar placea.
Agende sunt convinsa ca are o multime..lucreaza la Nokia si primesc tot felul de chestii cadou: agende, pix-uri, ipod-uri, stick-uri, umbrelute chiar si telefoane. Deci asta pica, sunt convinsa ca are o gramada.
La jocul de Remy nu m-am gandit..uite ca ar fi o idee.
Pijamale cred ca ar fi prea intim.
Daca mai aveti ceva idei, va multumesc de pe acum..oricare este binevenita...macar am de unde alege.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

iarina-eu acum am fost in tara si mi-am stors si eu creeri sa aduc cateva cadouri la prietenii spanioli,
am cumparat,
de la un magazin care apartine CAREFURULUI,(era ca o tutungerie magazinul),niste sticlute cu palinca foarte misto care au un mar,para sau prune introduse in sticla,si au si steagul ro.oua facute cu margelute.sau vezi plosca deaceea de la noi din lemn.

sa ne zici pana la urma ce ai luat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Ceva legat de Dracula.

Mergi la inceput