Concursul Clipe de viata 2007 - clasament final

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Sau pur si simplu nu agreeaza atata agitatie.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns robymary spune:

nu inteleg ce criterii aveti voi de votare, probabil pe ptietenii si cuostinte! si ce mascarii faceti cu voturile ca aveam vreo 30 la un moment dat iar la sfarsit sa am 2 mi se pare revoltator.Apoi pozitiile din top 100 contin unele poze total normale care nu au nimic deosebit iar altele sunt chiar oribile.Sunt cateva si frumoase normal dar am vazut poze absolut superbe aflate pe pozitiile 200 si ceva sau 300 si ceva!asa ceva e bataie de joc! e clar ca siteul vostru e plin de cunostinte si linguseli, va puteti tine premiul ca nu de aia participam la consurs dar chiar sa ajung pe locul 300 si ceva cu o poza care reflecta fericire pura si un moment marcant din 2007(credeam ca despre asta e concursul )si sa vad pe primele locuri poze total aiurea...care nu au nimic special, e clar ca e aranjata treaba.Oare e frumos sa va bateti joc de oameni?MA GANDESC SERIOS DACA SA MAI INTRU PE ACEST SITE CARE MIROASE A CORUPTIE.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petaluda spune:

Robymary, cred ca esti tare nedreapta. Sistemul de votare este transparent, stii cine a votat ce poza si cu cate puncte, apoi din cauza cazurilor de frauda au votat si moderatorii si cativa membrii.
Esti sigura ca nu cumva ai avut 30 de voturi la prima runda de votare si 2 la a doua runda?

Ca tie personal nu iti plac pozele castigatoare te priveste, dar asta nu e un semn ca votarea a fost aranjata. Si apoi au fost atatea poze minunate in cincurs incat e normal ca de la primul la ultimul loc sa gasesti poze frumoase.

In plus la cate eforturi au depus organizatorii sa mentina concursul curat cred ca acuzele tale sunt clar nefondate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

robymary - daca noi nu te-am convins deja ca aici este un site serios ...cred ca iti pierzi vremea pe acest site si chiar ar trebuie sa nu mai intri. Intr-adevar, avem un site plin de cunostinte si linguseli - am trecut de 60.000 :)
Este foarte trist sa iti maschezi frustrarile in acuze la adresa altora.
Subiectiv vorbind, nu cred ca ai sa gasesti un site mai serios pe internetul romanesc decat www.desprecopii.com

Iti uram succes si numai bine,
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

quote:
Originally posted by robymary

nu inteleg ce criterii aveti voi de votare, probabil pe ptietenii si cuostinte! si ce mascarii faceti cu voturile ca aveam vreo 30 la un moment dat iar la sfarsit sa am 2 mi se pare revoltator.Apoi pozitiile din top 100 contin unele poze total normale care nu au nimic deosebit iar altele sunt chiar oribile.Sunt cateva si frumoase normal dar am vazut poze absolut superbe aflate pe pozitiile 200 si ceva sau 300 si ceva!asa ceva e bataie de joc! e clar ca siteul vostru e plin de cunostinte si linguseli, va puteti tine premiul ca nu de aia participam la consurs dar chiar sa ajung pe locul 300 si ceva cu o poza care reflecta fericire pura si un moment marcant din 2007(credeam ca despre asta e concursul )si sa vad pe primele locuri poze total aiurea...care nu au nimic special, e clar ca e aranjata treaba.Oare e frumos sa va bateti joc de oameni?MA GANDESC SERIOS DACA SA MAI INTRU PE ACEST SITE CARE MIROASE A CORUPTIE.Pacat ca nu reusesti sa intelegi crietriile de votare, mai ales ca au fost explicate de atatea si atatea ori tocmai ca sa fie inlaturate suspiciunile nefondate ale unora printre care te numeri si tu...Si sa spui despre poze in care apar copilasi ca sunt "oribile"......eu nu ma numar printre participanti, dar am urmarit concursul si am votat...am acordat punctaj chiar si pentru poza de pe locul I si habar n-am cine e fetita sau userul (de altfel un forum intreg asteapta dezvaluirea identitatii ei), asa ca nu prea sta in picioare teoria ta cu acordarea voturilor pe criteriul prietenii, cunostinte, nepotisme si coruptie!

aa, si ma plimb de ceva vreme pe forumu' asta si zau ca n-am bagat de seama ca cineva sa-si bata joc de altcineva...
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Buna,
Stiu inca de la inceput ca nu castig nimik ci dimpotriva voi primi multe lopeti in cap si o sa mi se spuna ca "hotul striga hotul" si multe alte lozinci insa daca se doreste a fi un concurs corect pana la capat, atunci sa fie
Iata ce spunea desprecopii intr-un mesaj chiar la inceputul concursului, cred ca ati uitat una din "regulile" de baza ale concursului

quote:
Originally posted by desprecopii

Daca sotul/partenerul este activ pe DC - acceptam - insa daca nu are o personalitate pe DC - NU.
Daca este membru MUT - nu se considera activ. In caz ca ar castiga - se descalifica.Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
cu respect


monica

Prajituri si papa bun
Papa de post


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

monica - ai scos mesajul meu din context. Acolo dadeam un raspuns referitor la al doilea membru (de la acelasi IP). Ma intrebase cineva daca poate avea si sotul un cont de la acelasi IP pentru a trimite si EL. (in afara de pozele trimise de sotie).
Era deci altceva.

Aici - ramii - are un singur user. Nu ma referisem la membrii noi care trimit poze - pentru ca asa cum am spus - unul dintre scopurile noastre este sa atragem si sa fidelizam si membri noi.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

OK, am inteles
Eu credeam ca este fix acelasi lucru fiindca "sotzul" (din discutie) putea sa-si creeze cont de la birou si totusi sa nu fie membru activ dar in cazul in care ar fi castigat era descalificat si nu fidelizat
numai binemonica

Prajituri si papa bun
Papa de post


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

FELICITARI ! cistigatoarei premiului 1.
Este intr-adevar o poza tare reusita.
FELICITARI! si pentru cistgatorii premiilor 2 si 3.

Anca, mami de Bianca si Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramii spune:

buna,eu sunt rami,castigatoarea premiului 1. multumesc pt felicitari.

Mergi la inceput