Fetele din America (109)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Dar cum naiba se raspandeste chestia asta? Si eu am fost si inca sunt fan Depeche, Metallica,Guns'N'Roses si multi altii, dar niciodata nu mi-am facut parul, ochii si unghiile negre si nici nu mi s-a parut vreodata ca moartea e cool..
Si ce inseamna Emo?

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Eu l-am lasat dintotdeauna pe Alexandru sa-si rezolve singur problemele. I-am dat sfaturi si atit. Dar nu intru eu in contact direct cu altii copii sa fac pace. El e tot genul mototol, dar vreau sa gaseasca solutii si singur, ca de skill-ul asta are nevoie toata viata.
Imi amintesc ca avea vreun an si ceva, abia mergea bine. Am fost in parc cu o masinuta din aia mare si au navalit peste el niste copii mai mari - de 5-6 ani. Mi-a stat inima in loc ca dau cu el pe jos sau ceva. Am reusit sa nu intervin (tentatia era tare mare!), pina la urma a observat mama unuia dintre copii si i-a luat de acolo. Dar vreau sa zic ca nici Alexandru nu s-a lasat, tragea de masinuta lui.
Observindu-l am vazut in timp ca nu renunta nici el, iar cind i se umplea paharul devenea chiar surprinzator de agresiv.
Legat de intimplarea din parc - eram cu un ochi la copil si cu altul pe sotul meu - care era gata sa sara la bataie cu copiii aia! A trebuit sa duc munca de lamurire ca nu-i face un bine lui Alexandru in felul asta.
Incerc sa nu fiu mama closca.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

quote:
Originally posted by blackpanterro

Ramona,deloc nu am vrut sa zic ca asta.

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Fiecare crede ce vrea, pe mine nu ma deranjeaza "either way" ca nu sint la concurs de popularitate.
Pentru doua ore jumate eu zic ca-i trambaleala cu dusul, adusul, pregatitul sa fii la timp. Vreau s-o duc pentru ca asa cred ca-i mai bine pentru ea.
Nu-i musai sa gindim toti la fel, de aia e interesant schimbul de idei.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Eu sunt mama closca, un singur pui are gaina si daca eu nu il protejez eu atunci cine :)

Aidan e moale rau, pampalau chiar, daca cineva da in el sta acolo si le spune Hey don't hit me dar atat.Nu face nimic sa se apere si nu stie cum, are 2 ani inca, cum sa ii explic eu sa dea in cineva care il loveste?Violenta atrage violenta.

Insa am vazut ca parintilor de pe aici nu le pasa deloc.Chiar as spune ca sunt incurajati, pai acum ceva timp eram in parc si o fetita la vreo 6 ani se juca in nisip.Aidan fuge la ea cu sufletul la gura sa o ajute la lopatit nisipul.Fata ii striga cat poate de tare NEIN!!! si ii mai spune ceva, urat banuiesc ca era foarte incruntata.Mama ei era acolo si urmarea totul si cand fata i-a spus chestia respectiva mama a inceput sa rada cu gura pana la urechi.
Fara suparare dar cu parinti idioti, copii idioti....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Io's cu tine.
Acum al meu e mai mare, il las sa se descurce singur (pana la o limita, ca de ex. m-am plans la invatatoare si la sofer cand a avut probleme in autobuz), dar de convenit nu imi convin copiii agresivi si prost crescuti si sunt de parere ca parintii sunt de vina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Si pe mine ma doare sufletul cind alti copii se iau de Bianca ... drept e ca in ultimul timp nu am mai avut probleme de genul asta. V-am mai spus eu ca ea de mica a fost mellow (sa nu zic moliie:0) si exact ca Aidan se apra verbal dar statea la incasat ceva de groaza si mi-a fost teama sa o invat sa dea inapoi. E ca si cum as invata-o ca violenta e fireasca. Cind ne-am mutat in state nu am avut probleme din partea bastinasilor chiar daca Bianca nu stia boaba de engleza si vorbea cu ei romaneste ci surpiza a fost din partea unor copii din familii de romani care (i-am auzit eu) se dadeau smecheri ca ei stiu engleza si spuneau hai sa nu ne jucam cu ea ca ea nu stie engleza si oau ce cool suntem noi
Ea nu intelegea oricum ca ei fac misto de ea si ma durea sufletul dar am luat-o de acolo spunindu-i ca vreau sa-i arat ceva si atit.
Acum nu mai avem probleme de astea ... e si foarte prietenoasa se joaca in parc cu oricine copil sa fie indiferent de culoare, sex si virsta iar cu cei mici e ca o closca LOL, si sunt mindra de ea ca se joaca frumos cu oricine.
Dar acum la conflicte nu ma mai bag (desi uneori clocotesc) o las sa incerce sa si le rezolve singura si eventual ii dau sfaturi ca doar nu o sa pot fi linga ea 24/7 iar conflicte intre copii vor fi si la scoala si peste tot. Iar atunci sarindu-i in ajutor tot timpul nu va sti ce sa faca fara mine si consider ca actionind astfel nu o ajut.
Si vorba Ramonei peste "ciobani" si neciopliti va da si in viata si abia atunci nu voi vrea sa fie calcata in picioare ci mi-ar place sa aiba trainingul necesar sa faca fata.

Pantero al tau oricum e inca mic si trebuie aparat dar poate ar trebui sa o faci fara ca el sa realizeze si sa se obisnuiasca cu ideea ca mami rezolva totul.
Si eu am citit de EMO si m-am intristat ; mi-a placut mult ce a scris la subiect userul "Natasa" si ar fi bine sa fie un semnal de alarma ptr parintii care nu petrec suficient timp cu pruncii lor din diferite motive.
Of, nu spune nimeni ca e usor sa fii parinte ....

Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Normal Ruxi ca parintii sunt de vina 100% , de aia au copii nevoie de parinti sa-i invete ca doar nu s-o nascut inca copilul autodidact ... sau eu inca n-am aflat.
Si aici in vecini am vazut niste "buruieni" (asa le zic io) si ii plingeam masii de mila ca apoi sa faca si ea o faza de nu ma mai mira nimic din ceea ce fac/zic familia respectiva . Si eu pe Bianca nu o las sa se joace cu astfel de copii , poate iau teapa o data dar apoi ca stiu cu cine am de-a face pur si simplu ii spun ca nu se poate si cautam alte activitati sa o incinte si sa uite.

Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa3 spune:

[/quote]

Alexa, eu stiam ca dau viza cu cel mult trei saptamani inainte de data inceperii lucrului dar puteti sa incercati mai devreme.
E un birou la care esti indrumat la granita si acolo dai actele necesare pt viza si discuti un pic cu ofiterul. Nu e nimic special, ei vor sa se asigure ca esti calificat pt jobul pt care aplici si iti cer acte cu care sa dovedesti studiile, resume-ul ca sa vada ca ai experienta necesara si bineinteles scrisoarea de la employer. Depinde cati oameni sunt la coada. Poate sa va ia cateva ore, poate sa va ia o jumatate de zi.

Si aici e Equifax si TransUnion. Si mai e Experian. Nu stiu f mult despre case, ca noi suntem deocamdata pe vize de lucru si inchiriem o casa. Nu o sa cumparam casa pana nu stim sigur ca avem rezidenta sau pana nu hotaram exact unde o sa locuim pentru restul vietii...sau cel putin pentru urmatorii cinci ani. :)
Presupun ca trebuie sa te duci la cateva banci si sa shop around sa vezi ce rate poti sa obtii. Acceptarea si ratele depind de multi factori. Sunt sigura ca fetele care si-au cumparat casa stiu mai multe. In orice caz sa nu va grabiti sa acceptati o rata mare, mai bine asteptati sa va faceti un pic de istorie de credit.

[/quote]

Hilde, multumesc din nou, pt noi conteaza f mult info pe care ni le-ai dat.
am o rugaminte, pot sa iti scriu pe privat, vad ca numai noi discutam de asa ceva pe aici, nimeni nu se mai inghesuie cu un sfat.

multam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Da, la 2 ani e cam mic sa il lasi singur in fata unora de 5-6, dar la un moment dat, cand sunt mai mari, cu toate ca ne doare sufletul, mai trebuie si lasati sa mai dea piept cu rautatea lumii, altfel cresc intr-un glob de cristal si au probleme mai tarziu. Asta nu ma impiedica sa ii injur in toate felurile in gandul meu pe cei ce mi-ar supara odorul si mai ales pe parintii lor. Deocamdata al meu nu are prea multe probleme, doar asa in cantitate rezonabila, mai sunt copii rai, dar asta e, s-a mai obisnuit, le mai zice si el, ii mai impinge pe unii, am lucrat puternic cu el sa nu mai planga (la noi asta a fost problema, cu plansul). Parca parca in sfarsit trancaneala mea da rezultate. Acum are si vreo 30 de Pokeman cards, la sfatul Andradei (care e o comoara de sfaturi bune) e si mai cool

Dar foarte sigur pe el, infipt si agresiv fi-miu nu va fi niciodata, e vorba de genetica. Eu eram EXTREM de timida si fricoasa, aveam ca si copil, o mutra de animal haituit. Chestia buna e ca eu stateam mereu in stand by ca un animal gata sa atace si cum ma ataca unul cum :aaaarrrrrrrgh jap jap jap Al meu insa seamana mai mult cu barbata-miu si nu e predispus spre violenta. Asta e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Adriana am prietena in Germania. Locuieste acolo de aprox un an. Are baietel de 3 ani, merge la gradi si ea este ff multumita de tot. Copilasul dupa vreo trei luni a inceput sa inteleaga/vorbeasca tot mai multa germana. Nu am auzit sa aibe altfel de probl cu el in afara celor normale pe care le ai peste tot in lumea asta.
Ai zis ca Aidan e moale, ocrotindu l asa il faci si mai neajutorat, nu o sa poti sa fii tot timpul langa el.
Raluca asa a fost din cauza parintilor mei si inca este...Am mai recuperat ceva dar tot nu se poate descurca singurica asa cum ar trebui la 8 ani.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput