Fetele din America (109)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

quote:
Originally posted by blackpanterro

Cu asa specimene cum sa il las printre pruncii astia ca eu sa ma bucur ca am momente libere?

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Sper ca nu s-a inteles ca eu imi dau fata la gradinita ca sa am momente libere...

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

la mine nu!Ramona. Si ai sa vezi ca faci o alegere f buna ptr Anuta!N o sa ti para rau.

Hai ca eu am postat in postul Sanzianei... m am zapacit DE TOT!!!

Adriana pe fetele alea le ai facut proaste, pe restul specimene nu te supara pe mine dar nu i frumos deloc...Atunci izoleaza l!
Culmea este ca, copiii nu i izoleaza pe cei ce nu le stiu limba. Se joaca impreuna si Dumnezeu stie cum dar reusesc sa comunice. Se foloseste si limba gimnastica si tot se iese din impas.
Raluca avea 3 ani si zicea "give me galetuta red you take galetuta green" si se pricepeau unul pe altul ce aveau de facut in joaca lor...

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lexi spune:

ii zice the rule of three

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Multam Lexi! nu departe de cum o numim noi...

corina mama Ralucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hilde spune:

quote:
Originally posted by alexa3

vroiam sa te mai intreb, daca voi tot ati trecut prin asa ceva,
la ce anume se uita americanii la granita? pe ce anume insista cel mai mult? iti introduc apoi datele intr-un calculator/sistem, cam cit dureaza toata tarasenia asta cu viza? e un fel d einterviu sau poti sa stai si in masina si sa le dai actele si gata?

daca sotul incepe job-ul abia pe July 01, pot acorda americanii viza de pe acum sau ne pierdem timpul de pomana pe la border?

despre banci: la ce organizatii aplica un financial manager cind te duci si faci aplicatie pt o linie de credit sau o carte de credit, eventual casa? dupa cum stii in Canada sint Credit Bureau, Equifax si Transunion. in USA cum se numesc si cite sint?
te pot aproba pt un mortgage daca ai 0 credit in America dar vii cu citeva mii de dolari downpayment? ne gindim sa ne cumparam un apartament nu imediat ce ajunge sotul meu acolo dar poate spre sfirsitul anului cine stie?
intrebari ar mai fi dar deocamdata sa il vad pe al meu sot cu viza in pasaport si pe urma mai vedem.

multam din nou.

Alexa, eu stiam ca dau viza cu cel mult trei saptamani inainte de data inceperii lucrului dar puteti sa incercati mai devreme.
E un birou la care esti indrumat la granita si acolo dai actele necesare pt viza si discuti un pic cu ofiterul. Nu e nimic special, ei vor sa se asigure ca esti calificat pt jobul pt care aplici si iti cer acte cu care sa dovedesti studiile, resume-ul ca sa vada ca ai experienta necesara si bineinteles scrisoarea de la employer. Depinde cati oameni sunt la coada. Poate sa va ia cateva ore, poate sa va ia o jumatate de zi.

Si aici e Equifax si TransUnion. Si mai e Experian. Nu stiu f mult despre case, ca noi suntem deocamdata pe vize de lucru si inchiriem o casa. Nu o sa cumparam casa pana nu stim sigur ca avem rezidenta sau pana nu hotaram exact unde o sa locuim pentru restul vietii...sau cel putin pentru urmatorii cinci ani. :)
Presupun ca trebuie sa te duci la cateva banci si sa shop around sa vezi ce rate poti sa obtii. Acceptarea si ratele depind de multi factori. Sunt sigura ca fetele care si-au cumparat casa stiu mai multe. In orice caz sa nu va grabiti sa acceptati o rata mare, mai bine asteptati sa va faceti un pic de istorie de credit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

quote:
Originally posted by corinadana

la mine nu!Ramona. Si ai sa vezi ca faci o alegere f buna ptr Anuta!N o sa ti para rau.

Hai ca eu am postat in postul Sanzianei... m am zapacit DE TOT!!!

Adriana pe fetele alea le ai facut proaste, pe restul specimene nu te supara pe mine dar nu i frumos deloc...Atunci izoleaza l!
Culmea este ca, copiii nu i izoleaza pe cei ce nu le stiu limba. Se joaca impreuna si Dumnezeu stie cum dar reusesc sa comunice. Se foloseste si limba gimnastica si tot se iese din impas.
Raluca avea 3 ani si zicea "give me galetuta red you take galetuta green" si se pricepeau unul pe altul ce aveau de facut in joaca lor...

corina mama Ralucai

Nu stiu ce experienta ai tu cu Germania dar te asigur ca pana acum 90% din copiii nemti l-au respins ca nu il intelegeau desi el saracul merge la ei.La fel se plang si ceilalti parinti, nu numai eu.
Hai ma ce naiba, sunteti si voi mamici, chiar ati sta relaxate daca ati trai asemenea chestii?Nu v-ar deranja deloc daca pruncul vostru ar fi the joke of everybody?Nu cred....

Ramona,deloc nu am vrut sa zic ca asta.

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

Am citit la generale despre moda EMO? Exista asa ceva prin US?Ati auzit de curentul asta pe la pruncii vostri?Mie mi se ridica parul pe mine cand aud ce e cool in ziua de azi....tristetea, moartea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Pantera, eu te inteleg f. bine si iti dau dreptate. Eu l-as da totusi la o gradi pe copil, dar pe de alta parte e alegerea fiecaruia. Daca poti sta acasa si sa te ocupi de el, de ce nu? Asa dilema am avut si eu, dar mai mica, daca sa il las in autobuz singur sau nu, ca in autobuz sunt si copii mai mari, care pot fi rai, dar am decis sa il las sa vada cum e lumea, asa rea cum e, sa se invete. A avut probleme o data sau de doua ori, dar asta e, invata si el cum sa reactioneze. Dar inca odata, te inteleg f.f. bine. Si eu tot proaste le-as fi facut pe copilele alea, cum altfel pot fi cei ce rad de altii, mai ales de copii mai mici?

In alta ordine de idei eu m-am ocupat iar cu dusul la spa in ultimele doua zile. Facui sprancene, tuns/frezat, pedichiura si microdermabrasion. Am innebunit de tot:)) Da' vin neamurile in Romania si se chiombesc la petele mele de pe fatza, nu vreau sa le dau satisfactie iac'asa Destul se vor bucura ca's cam grasuna. Asta apropos si de familia extinsa si cat de draguta e ea

Mergi la inceput

Ruxij,multu :), ce fain ca meri la spa, si eu imi doresc dar e scump ca naiba pe aici si cu dolarul asa de slab as da o mica avere.

Eu ma pregatesc pt un weekend la Amsterdam, hehe, cadou de la sotul sa ma recreez nitel :).Ma duc cu vecina ca am zapacit-o si pe ea.Apoi in 23 merem in Croatia si numai ce ne-am facut upgrade la GPS ca sa avem si hartile din Europa de Est si tarile nordice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Blackpanterro, am vazut o multime de copii si adolescenti imbracati asa, mai ales pe la mall, unde printre altele exista si un magazin cu haine specifice curentului Emo. Sper ca este doar un curent trecator, cum au fost si hippies, rockeri, depechisti,etc, etc.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

My baby

Mergi la inceput