Fetele din America (109)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Toti prietenii mei de aici, romani fac acasa cu copiii, anul asta si trecut au terminat Ivy League, unul e avocat, unul doctor, unul business ceva, unul financial advisor, toti au slujbe deja la ai mari in domeniu.
Sigur conteaza ce faci acasa,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arminad spune:

quote:
ii place la nebunie sa spuna putza.
Totul e in engleza dar spune putza in romaneste :)

Si la noi la fel ,o fi sunind asa funny? Da e bine de stiut ca nu suntem singurii .

[quote] Ca eu zic ca poate totusi are ADD Ca e clar ca noi vorbeam si el se gandea la statuia libertatii:))
Ruxi,
Nu e bre de la ADD ca noi il avem ,cu stampila oficiala si stim cum e.Si noi avem tot felul de faze de-astea haioase care n-au legatura cu problema.Am avut anul trecut vreo cinci vizite la urgenta cu el din cauza unor probleme de stomac.La ultima am prins o domnisoara cam intepata care l-a crezut probabil mai "batrin " decit este(arata ca de 9 ani la 6 citi are)si l-a luat la intrebari pe el nu pe mine ,cum se intimpla de obicei.La intrebarea 'cind ai fost ultima data potty ?" fiu-miu raspunde calm cu ochii pe tv -ul din salon "last year'.Pai dracu a pus-o sa intrebe timpenii cind el se uita la un "brand new'episod din Ben10 si de obicei mami raspunde la intrebari din astea care contin "bad words'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Pai da dar trebuie sa invat si eu germana si oricum nu as putea sa stau relaxata acasa cand stiu cat de salbatici sunt copiii nemti.Acum am un copil de nota 10 si simt in gut-ul meu ca nu i-ar prinde bine gradi nemteasca.Eu merem am avut incredere in gut, defapt el m-a adus langa sot asa ca am incredere in continuare :)

Uitati un cantecel foarte dragut, care ma aduce mereu la lacrimi de ras cand il ascult, The Toddler Song :), numai bun pt noile mamici
http://youtube.com/watch?v=3qFffq8_gis

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

Si la noi cu putza,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Miaule ma facusi medic ai??? Nevasta lu Dr. House acilea io is...(il inspir carevasazica in serial)

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Io-s cu Miau la faza asta, as da copilul la nemti tocmai ca sa-l expun la alta cultura, alta limba.
Ce conteaza ca nu stiti voi germana? Verisoara mea a facut scoala la sectia germana si e singura din familie care vorbeste limba asta. Nu numai atit, dar de vreo trei ori a luat locul intii pe tara la olimpiada de germana, are nu stiu ce teste date prin Germania de poate face facultatea acolo daca vrea etc. Si n-a putut s-o ajute nimeni cu lectiile.
Ca sa vezi ca si eu fac HS. Tocmai tipaream niste worksheets de pe internet. Eu ma gindeam ca sint parinte uninvolved, bag seama ca am totusi o contributie. Acu' sa vezi ce sare copilul de fund in sus cind ii bag foile astea sub nas!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Pai asa o fi cu gradi germana dar stiu o multime de copii americani care stiu germana dar nu stiu sa scrie si sa citeasca, pana ar invata plecam din Germania.
Nu stiu ce sa mai spun, eu sunt hotarata sa merg pe drumul ales ca vad ca ii prieste grozav lui Aidan, de ce as schimba totul daca ce avem functioneaza?Doar pt confort personal?I don't think so :)

Oricum, nu vreau sa ma creez inca un conflict pe tema HS, sunt destule pe forum, am vrut numai sa spun ca grupul alora de la baza nu mi se pare potrivit pt noi ca ei sunt born agains si in cel mai bun caz ma voi folosi de resursele lor, trips, proiecte diferite si atat.Oricum scoala DOD ofera toate programele extracurriculare copiilor care fac HS.Lectii de pian,balet, innot, tennis,etc.
Eu la anul am in plan sa il inscriu la Boy Scouts pe Aidan ca nu il iau inainte de 4 ani.

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

Asta e un cantecel pe care il cand mereu lui Aidan in timp ce ii fac masajul de seara(e pe melodia de la twinkle, twinkle)

Twinkle, twinkle little lump
Go to sleep don't be a grump
Sleeping is what night time's for
Rest your trunk try not to snore
Twinkle, twinkle little lump
Go to sleep don't be a grump.

E din showul cu Winnie and friends, si asta e cantecelul preferat de seara a elefantului Lumpy.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miau-miau spune:

quote:
Originally posted by sinzi_ana

Miaule ma facusi medic ai??? Nevasta lu Dr. House acilea io is...(il inspir carevasazica in serial)

asa credeam mai de mult.

Mergi la inceput

Daca voua va e bine asa....fa cum te duce inima.
Ce invata astia la boy scouts?

Dr House e arvunit deja

Mergi la inceput