Fetele din America (109)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

ruxji- saru mana.am gasit la 800$ biletele pt Romania,din Denver.
nicole- ce sa zic? nasoala treaba asta cu furatu in primul rand ca nu te astepti la asa ceva aici ,cat despre informatii,adrese... fara comentarii.
si noi asteptam 76 de grade maine.sa vedem.ca de ploaie m-am saturat de vreo 2 saptamani incoace,e drept totul e verde,dar copacii sunt fara muguri unii din ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Sanziana, felicitari multe lui Cristina si Mariucai!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

quote:
Originally posted by corinadana

Nu i duci pe copilasi la gradi doar ptr socializare.
Ehe! la voi ploi nasoale si la noi soare si frumos (azi 80 de grade).

Copilasii vostri merg in piscine neincalzite?

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Pai eu scrisesem ca daca numai socializarea e o problema sa nu ii fie teama ca nu poti scapa de ea in orice situatie esti :)

Noi mergem la strand, au 3 piscine si toate cu apa calduta nu calda dar Germania nu e ca TX, aici e mereu breezy si de aceea wetsuit-ul e perfect.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hilde spune:

Fetelor, daca sunteti interesate de haine, sunt reduceri la yoox pana pe 19 mai. Eu mai cumpar de la ei ca au firme pe care nu le gasesc aici.

http://www1.yoox.com/areas/samplesale/searchresult.asp?tskay=3FD17CD7&gender=D&toll=A&sales_line=48&areaid=20006

Felicitari Sanziana pentru prietena ta!

Mierea, am vrut sa te felicit pentru bebeu. O sa ai un copilas frumos, asa cum esti tu!

Mergi la inceput

Nu pot sa cred ce draguti sunt astia de la Melissa & Doug.Cumparasem de la ei See and Spell si am vazut ca litera W lipsea, i-am sunat, mi-au trimis litera si azi am primit cadou de la ei inca un See and Spell ca sa se scuze de lipsa literei.
Acum intrebarea este, sa il fac cadou unei fetite de 5 ani la a carei onimastica suntem invitati?Este prea de copii mici?Pe pachet spune pt varste 4+.

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

A si uitasem sa va spun ca am fost la prima intalnire a homeschooling moms.A fost ok, ce nu mi-a placut e ca sunt toti religiosi....la fiecare propozitie god in sus, god in jos si la inceputul meeting-ului si la sfarsit, rugaciune.Eu m-am simtit cam prost ca nu am nici in clin nici in maneca cu religia si nu stiu daca pot sa ma integrez in grup...mor ca suntem in Germania, in TX am gasit mai multe grupuri seculare dar pe net e cam greu sa te bagi in ele.

Mergi la inceput

adriana -tu vrei sa faci homeschool/ wow! eu nu as avea curajul asta.

Mergi la inceput

Pumba, da vreau si la baza exista un grup de 67 de familii care fac.Cam toti au de la 3 copii in sus si toti sunt foarte buni la scola.Unul dintre cei mai mari a fost acceptat la MIT anul asta.
Imi place ca exista grupul asta ca fac tot felul de excursii, au un co-op unde invata aproape ca la scoala dar parintii sunt prezenti si fiecare parinte poate sa ii invete pe copii cate o materie.E foarte fain doar ca asa cum spuneam sunt religiosi, multi dintre ei sunt born again christians si asta imi displace total.

Mergi la inceput

adriana- admir parintii care se angajeaza in asa ceva,eu dupa cum am spus nu as putea,nu am rabdare suficienta .acum fata mea merge la gradinita 3 ore pe zi si am ramas surprinsa ,cat poate invata in astea 3 ore,eu abia reusesc sa fac paturile acasa.acum te pregatesti pt gradinita sau clasa 1?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Tare de tot cu homeschooling asta! Eu si la trei ani imi pun problema ca nu stiu ce s-o mai invat, va dati seama cit de "skilled" as fi sa homeschool.
Mare nebunie in TX cu homeschooling asta, si aici cred ca majoritatea sint religiosi. Peste tot se ofera cursuri speciale pentru homeschoolers, am vazut ca sint si la Recreation Center.
Sorry Corinadana, am crezut ca mi-ai raspuns mie - in propozitia urmatoare ziceai de ploaie si am tras concluzia ca tot mesajul imi era adresat.
Pina la urma daca nu-mi convine ceva pot s-o si retrag. Pe Alexandru l-am dus tot asa, de la trei ani dar nu am fost multumita deloc. Am continuat, pentru ca eu oricum lucram la vremea aia si mai facea si el altceva decit sa stea tot cu babysitter. La patru ani l-am inscris din nou, dar a mers vreo doua luni (desi de data asta era si el mai pregatit, am fost si multumita de gradi) si apoi l-am retras - din motive de sanatate.
Dupa toata experienta cu Alexandru ma hotarisem sa n-o duc pe Anuta. Dar fiecare copil e diferit si cred ca ea e pregatita pentru asta (eu nu!).

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput