Fetele din America (109)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

din categoria "fiecare cu cel doare"

buna fetelor.. si sorry ca ma bag asa ca musca in lapte dar astazi turb de nervi si de nu ma descarc undeva pleznesc la noapte de ciuda....
Mi s-a furat telefonul la mall .. nu am nici cea mai mica idee cum au putut il aveam in buzunar la jacheta, am sunat pe cineva am vb si l-am pus acolo, cineva s-a frecat de mine 2 min mai tarziu cand am dat sa vad cat e ceasu telefonul nu mai era.
Am sunat repede tel meu de la cineva a sunat de 2 ori si gata a fost, dupaia imi intra casuta vocala... am anulat acum tel ... sper ca nu au sunat
Dar am pierdut tot ce aveam acolo, nr de tel, date, adrese, programari.. simnt ca mor de ciuda
Desteptii de la verizon nu pot salva nimic

no gata ma duc la somn ca ma doare si stomacul de ciuda

si o noapte linistita....

PS: cel mai nasol e ca nu am pierdut in viata mea nimic... si ma simnt super ciudat acuma

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Muzica pt copii "Ro & Eng"
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Nasoala treaba Nicole. Al meu a intrat la apa zilele trecute si nu mai vrea sa mearga deloc! Am pus sticla cu apa a lui Alexandru la mine in geanta. Nu inchisese bine capacul!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Nicole si Ramona, imi pare rau de ce-ati patit cu telefoanele.. M-a lovit si pe mine odata beleaua cu apa varsata in geanta si telefonul mort.. mi-am cam dat cu pumnii in cap.. acum imi tot propun sa fac 'back-up' la info din telefon, dar tot nu m-am invatat minte..

Noi ne-am revenit incet-incet dupa weekendu' trecut cand ne-am bachelor/ette-uit maine plecam la Houston, se deschide sezonul de nunti

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Vai mi-a venit wetsuit-ul si e extraordinar de fain, in sensul ca ii tine de cald lui Aidan.Ieri nu a iesit din piscina 5 ore!!! Numai putin ca sa manance, in rest apa si iar apa.Pruncilor de pe langa el le clantaneau dintii dar Aidan nu avea nici o treaba.Chiar am fost intrebata de cateva mamici de unde il are :)

Ramona, daca de partea cu socializarea de temi gaseste-i cat mai multe oportunitati de joaca si de vazut cu alti copii si atunci nu te mai intereseaza gradi.Aidan nu mere la gradi dar e super sociabil.Mergem in tot felul de locuri de joaca, la piscina mereu unde se joaca cu pruncii in apa, in parculet la joaca, apoi fac baby sitting, e o fetita de 5 ani pe care Aidan o adora :)

El e foarte sociabil dar de multe ori sunt dezamagita de copiii nemti, parca sunt speriati de avioane, merge Aidan la ei sa vb cu ei si sa se joace si ei ii intorc spatele, ideea de sharing e un concept strain pt ei si sunt foarte agresivi.Si Aidan saracul arata tare dezamagit de chestiile astea :(
Chiar acum cateva zile la piscina, Aidan se juca in nisip si a stricat ce a construit un prunc de vreo 11 ani la care pruncul ia o mana de nisip si da in Aidan.Am luat foc, il faceam praf daca nu venea ma-sa.Cum naiba se poate la 11 ani sa dai intr-un prunc de 2 ani???
De asta Aidan nu va merge in nici un caz la gradi nemteasca.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Fetelor...tre sa ma laud...la vara avem musafiri din Romania!!! Prietena mea a luat viza cu fetita ei...

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati

Mergi la inceput

Lai, acusi urmeaza si nunta ta. Cum stati cu pregatirile?

Blackpanterro, ma gindesc la socializare dar o vad si dornica sa stie mai multe. Eu cu spiritul pedagogic sint cam la zero. Ma gindesc ca daca merge cinci ore pe saptamina nu e prea mult. Alexandru nu era pregatit la virsta ei, dar se pare ca fetele sint altfel.
Sper sa gasesc un echilibru in toate activitatile.

Honey, cum a trecut ultima furtuna? La noi n-a fost prea rau. Multa ploaie si atit. Cum se tine acoperisul? Imposibil sa nu acopere asigurarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Nu i duci pe copilasi la gradi doar ptr socializare.
Ehe! la voi ploi nasoale si la noi soare si frumos (azi 80 de grade).

Copilasii vostri merg in piscine neincalzite?

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Pai cred ca am zis ca n-o duc doar pentru socializare.
Se fac si la noi 73 de grade, nu-i rau. Ploaia asta a prins bine la gradina, asa ca nu m-a deranjat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Sinzi tare ma bucur!!!!
Pupa-le tu din partea mea!!
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Nu Ramona, am vazut ca tu ai scris ca nu numai ptr asta o duci! Adrianei ii scrisesem. Sorry...

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput