Despre animalutele noastre

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Vai Ioana, sunt niste scumpi! Cum misuna ei pe mamica lor!

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

My baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

http://www.utilizatori.ro/forum/viewtopic.php?f=134&t=9983&sid=8d5782e91041de0156313041e0423e82

poate reusim sa-i ajutam ...

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramoneloo spune:

hehe,cand am citit despre Pussi si puiutii inca nenascuti,cum miscau ei in burtica...mi-am amintit de Matzul nostru(care este o ea,in ciuda numelui) si seria de pufuleti pe care ni i-a facut acum cativa ani,tuma' in sifonier:)si intr-adevar,e o senzatie de nedescris in cuvinte,cand incep sa se agite in burtica mamei si le simti labutele atingandu-ti mana.matzul nostru are deja 7 ani si am luat-o de pe strada.fusese abandonata,un puiut mic,negru,slabanog si speriat.acum este o frumusete de pisica,f cuminte si dragastoasa;nu o intereseaza florile,perdelele,nu bea lapte,nu mananca peste sau mancare gatita,ii plac numai bobitele si pliculetele cu hrana umeda.a fost o mamica exemplara pt puiutii ei;le-am gasit stapani la toti 5 si apoi am sterilizat-o.in ultima vreme a fost 'mamica adoptiva' pt 3 pui de caine;dupa ce le-am gasit si lor stapani,trebuie s-o ia de la capat sa-l invete bunele maniere pe Dante,un catelus maidanez de 5 saptamani,caruia ii place teribil sa se joace cu Matz.asta pana se va duce si el la 'curtea lui' si cel mai probabil,o vom lua de la capat.
o sa atasez si poze curand,mai intai trebuie sa ma prind cum se procedeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

Ioana sa-ti traiasca puiutii ca scumpi mai sunt..
eu nu pot lua pisicutza din cauza lui Teo, care are acum 2 ani si jumate si baga tot in gura..daunezi am prins-o cum se juca afara cu o jucarie, a scapat-o si a luat-o Bonzo in gura imediat...dupa ce a lasat-o jos a venit Teo a mea si pana sa apuc eu sa o iau, a bagat-o si ea in gura, ca Bonzo ...so..pb cu pisicutza este ca da mult mai multe boli la fetite decat un catel..si vet-ul si dr ei pediatra m-au sfatuit amandoi sa mai stept putin..pana teo nu va mai baga in guritza nimic...si mor de ciuda..eram gata gata sa iau un pisic d ela Victoria, ca are si asa sraca grija de atatia..da ce sa fac...m-am conformat si mai astept
cat despre Bonzo, este un scumpic si-un dulce..desi face numai prostioare...si creste pe zi ce trece, nu-mi vine sa cred ce mare s-a facut

Mergi la inceput

Ioana,desi am facut ca in instructiunile pe care mi le-ai trimis,nu s-a facut nici un update,asa ca nu apare nici un album la semnatura.postez insa linkul unde poti vedea pisica si catelusii:
http://good-times.webshots.com/album/565599276BXsacl.
sper sa-ti placa toti blanosii:)

Mergi la inceput

ups.se pare ca s-a updatat.dar acolo am ales varianta cu slideshow:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Ramoneloo am vazut pozele, sunt f frumoase! Si chiar e mai frumoasa varianta cu slide show.
Ref la semnatura, ca sa iti apara direct un nume, nu link, cum am eu "animalutele mele iubite", trebuie sa scrii in loc de : sa scrii = si apoi dupa paranteza ] sa scrii cum vrei sa apara si apoi, fara spatii sa scrii [/url], ca sa testezi ii dai vizualizare direct la semnatura
Roxanal, las,' ca o sa iei pisicuta cand mai creste fetita, cred ca se va bucura mult.
Dar de ce se zice ca pisicutele pot da mai multe boli la fetite? (chiar daca sunt vaccinate)

Pisicutii nostri cresc vazand cu ochii, au deschis deja ochii de vreo saptamana, deja misuna si vor sa fuga din cadita in care stau cu mamica lor, dar daca vreau sa ii scot de acolo, nu se mai misca si incep sa planga. Inca nu pot merge, dar in cadita se tarasc, se agata de margini, zici ca vbor sa evadeze, cred ca in curand vor putea iesi singuri, abia astept sa inceapa sa mearga si ei sa ne putem juca, sa-i urmarim cum se joaca, cum se fugaresc,insa sunt curiasa ce va face Cuzty, sper sa nu fie geloasa si sa se joace frumos cu ei. La cel mai mic semn de rautate din partea lui Cutzy, cred ca va trebui sa-i despartim, adica sa stea in casa pisicii. Insa sper ca nu va fi cazul si ca va avea grija de ei.

pe voi si animalute!

Ioana
animalutele mele iubite

CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Am pus poze noi cu pisicutii la semnatura.
Au inceput sa mearga si sunt asa haiosi ca vor sa evadeze din cadita lor, iar Pussi nu stie ce se intampla, ii tot trage inapoi, ei miauna, off, ce-o sa iasa cand o sa poata iesi de acolo singurei..Cutzy vrea sa se joace cu ei, sunt cu ochii pe ea sa nu faca prostii, dar vad ca are grija, se poarta finut cu cei mici.
Le-am dat si nume, o sa le vedeti in slide-show, insa pt cei doi gemeni portocalii inca nu am idei.

Cam asta despre noi, va mai astept si pe voi cu povesti despre animalutele voastre! -ici pe botici!

Ioana
animalutele mele iubite pisicutii nostri

CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

In 1.09 s-au nascut primii puiutzi ai canisei noastre.Sunt superbi!Inca nu i-am pus individual pe situl canisei dar i-am pus in webshots.
pupici la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Buna fetelor,
Acum pe langa catelusa, am si eu un pui de pisic (in curand are 6 saptamani cred; nu ii cunosc varsta, a fost salvata de catre cineva de la innec). Cred ca e fetita si pisica, dar nu sunt sigura. Cred ca s-a imprietenit cu catelusa, nu se bat. Insa catelusa tot timpul umbla cu botul pe puiul de pisica, o intoarce, vrea sa se joace cu ea, nu o lasa o secunda singura. Nu se bat, s-au obisnuit, insa pisicii nu ii place ce face catelusa, fuge in camera ei. Ioana si celelalte fete care aveti si catel si pisica, voi cum ati reusit sa faceti catelul sa lase pisica in pace?

Mergi la inceput