Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (27)
Raspunsuri - Pagina 3

mav spune:
Neatza!
Am intrat si io repejor, inainte sa ies pe usa. Vad ca n-ati mai scris asa mult aseara. Diana, Ginye, Brie, Amalia, va multumesc pt atentie!
Si eu sunt ingrijorata din cauza durerii asteia de spate (mijloc)... Sper sa nu se scurteze colul, ca mai am de asteptat inca o sapt. pana la programare... Chiar nu stiu cum sa fac? Sa ma duc iar la cabinet fara programare? Pe langa faptul ca as avea mult de asteptat la usa, o sa ma ia asistenta la ture (parca vad)...
...Aseara l-am lasat pe sotul meu sa faca singur mancare... ca eu n-am fost in stare sa ma ridic din pat, nici macar cat sa merg la bucatarie, sa-i explic ce si cum.... Saracul, tot el venea sa ma intrebe ce sa mai puna in oala/tigaie...
...Si ma simt foarte vinovata fata de Seb, deloc nu l-am bagat in seama ieri... ma simt o mama rea....
Gata, tre' sa plec. Sa aveti toate o zi usoara azi!15+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

mav spune:
YANNISA
15+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

yannisa spune:
buna fetelor,iti multumesc mult mav pt urare,sa avem toate o sarcina usoara si sa fie bine pana la capat.astazi am intrat in sapt 12 de sarcina.ma simt f bine.pe 20 mai sunt la control,abia astept sa-mi vad bebelul.sunt la doctorita codreanu de la giulesti.mav stii ceva de ea? da-mi si mie un raspuns te rog.va pup.

loren@ spune:
Neata fetele..eu nu sunt prea grozav..de la ora 4 ma kk imprastiat (scuze) si nu stiu de la ce...m-am trezit in pline crampe si cu o ditamai contractia, cu bb facut pietroi si strins de tot de m-am speriat tare..acum inca ma doare burta..pot sa fac un ceai de menta, nu?
Diana bafta azi..si eu am dureri de spate si sper totusi ca nu sunt contractii, ca eu la contractii simt altfel. Probabil di cauza placentei anterioare eu inca nu l-am simtit pe bb..astept!
Amalia fa si TT si Doamne ajuta sa iasa bine!
Marguta felicitari pentrue eco!
Eu am facut azi primul pregnyl!
Bianca Andreea
Larisa Iris14+

nature spune:
Amalia, daca DT ti-a iesit suspect, fa-ti si TT dar parerea mea e ca ar trebui sa faci amnio.Anul trecut o mamica de aici, de pe forum, a facut 5 TT, trei i-au iesit f. bune si doua foarte proaste.Rezultate la extreme.Si-a facut amniocenteza si acum are un baietel perfect sanatos, dar daca era sa se ia doar dupa TT, pe care sa il fi luat in calcul? ( daca vrei, da-mi PM si iti spun numele ei, sa vorbesti si cu ea, daca te ajuta).
Va pup

lorellay spune:
Si din partea mea...Yannisa
Lorellay 12+ si
Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!
http://community.webshots.com/user/lorellay15

Ramo2007 spune:
'Neata fetelor,
Yannisa, La multi ani !
Eu sunt foarte slabita, m-am trezit cu senzatie de greata care persista si acum...sunt foarte ametita, nu am putut manca nimic.Sunt la birou si ma gandesc numai la patutul meu de acasa...azi noapte nu prea am putut sa dorm.
Fetelor, voi ce stiti, daca nu ma alimentez bine...bebe ce face?Ieri am mancat abia la pranz macaroane cu branza si seara un pic de ciorbita si carnita cu un pic de sos.Acum,parca mi-e foame dar in acelasi timp nu stiu ce sa mananc...ca simt ca nu intra nimic.
Ce-i de facut in situatia asta, cum creste bebe ?
Ramo 9+
Puiutul meu scump

diana21 spune:
La multi ani, Yannisa!
Eu sunt acasa de azi, am concediu medical aproape o luna! Imi pregatesc bagajul pt. spital pt. ca o sa stau internata pana maine! O sa-i trimit mesaj lui Leeloo5979 sa va transmita ea cum a fost!
Am emotii mari si mi-e cam frica. Am auzit povesti si povesti...inclusiv ca te leaga de picioare, ceea ce mie mi se pare oribil! In plus, nu o sa fiu anesteziata complet, dr. mea a zis ca o sa mi se faca o anestezie pe vena, insa nu voi adormi de tot, ci voi fi doar ametita. Dar ea se jura ca nu o sa simt durerea, asa ca nu am incotro si trebuie s-o cred! Plus ca ma macina rau pb. cu vaccinul. Se face sau nu? Ufff!!!
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel si
cu Bebedoi 13+
Dialoguri strumfesti

Ramo2007 spune:
Diana21, bafta multa!Nu cred ca te leaga de picioare...daca doctorita spune ca nu se simte durerea inseamna ca asa e.
Curaj
Ramo 9+
Puiutul meu scump

mamiseli_11 spune:
La multi ani Yannisa!!!! Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de BB.
Margutza ma bucur mult ca ai venit cu vesti bune de la eco. Felicitari!
Elilov si
pentru toate fetele.
Diana iti tin pumnii azi. Va fi bine, vei vedea.
Mihaela 12+
Gargarita lui mami