Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (27)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brie spune:

toriceli, iti multumesc frumos pt informatii.Primul drum in Cta o sa-l ocup gasirea si schimbarea medicului de familie.
catalina, multumesc si tie.Daca mai ai ceva in plus de la prietena ta e ok.
mav, odihna placuta! Sper sa-ti treaca mai repede durerea de spate si multa atentie, ai citit ce scria diana.
marguta, ma bucur tare mult ca l-ai vazut pe bb si ca totul este in parametrii normali.Felicitari!

Imi este tare somn, fac un dus si ma bag in patut.Noapte buna tuturor.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

marguta felicitari pentru bebe!

ginye 14+

Bebitza
Asa a inceput totul
O minune

Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marguta spune:

Am incercat sa imi completez si eu albumul sa vedeti ce frumusete de baiat am, dar marea majoritatea fotografiilor erau peste 100 kb. si nu am putut sa le incarc. Acum am pus doar 2 poze, dar cand voi fi ceva mai odihnita am sa creez si eu un album virtual mai complet.
Va multumesc pentru felicitari si eu sper ca la final toate sa fim fericite si mandre de bb-ii nostrii.

Marguta 9+
mami de Edy(16.07.2000)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marguta spune:

Si totusi am incarcat ceva fotografii pe webshots!

Marguta 9+
mami de Edy(16.07.2000) http://community.webshots.com/album/563393819JbAIel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Vai ce baiat mare ai, imi place cum este putin pragmatic aici cred ca in prima zi de scoala, si deja pe ganduri si putin speriat aici. Va fi cu adevarat un big brother la o diferenta de 8 ani.

Edit: sunt uituca cu adevarat. Felicitari pentru vestile bune de la eco. Eu la Caritas am nascut-o pe Ana, doctorita mea a fost Alice Florescu. Probabil voi merge la ea la un control in iulie cand vin in tara.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

10+ BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Pupici dragutelor
Am reusit sa citesc tot ce ati scris astazi dupa un maraton de cateva ore in care mai citeam o pagina, mai faceam ceva cu David..
Nature m-a impresionat relatarea ta! Sa-ti dea Dumnezeu multa putere si sanatate, sa ai un bebe sanatos si voios! Te admir din suflet pentru initiativa de a avea o asociatie . Asta dovedeste ca esti un om puternic si mai ales, sufletist
Diana, iti tin pumnii pentru maine. Ai incredere ca totul va fi bine! Peste procedura in sine vei trece cu bine, si te va ajuta sa duci sarcina la capat fara probleme. Iti doresc multa sanatate si sa stii ca ma voi gandi la tine maine la 17, sa-ti mearga toate bine!
Leeloo, la Medlife programul pentru ridicat rezultate analize este pana la orele 21. Sper ca ai ajuns sa le vezi din seara asta, sa te linistesti!
Angelique bine ai venit la odisee! Multa sanatate si o sarcina cat mai usoara si fara probleme!
Elilov nu am cuvinte pentru ce ai povestit. Durerea pe care o simtiti voi este incomparabila.Sunteti niste oameni puternici si Dumnezeu va v-a ajuta sa treceti peste toate cu bine! Iti doresc multa putere, liniste sufleteasca si sanatate!
Marguta ma bucur mult ca ai venit cu vesti bune de la ecografie. Cred ca ai fost in al noualea cer cand i-ai auzit inimioara batand...pe mine asta ma impresioneaza cel mai mult..
Mav, ai grija de tine cu durerile alea de spate. Multa sanatate!
Sigur am uitat pe multa lume...dar ma iertati voi , stiti ca va indragesc pe toate!...MaryB, Otilia, Toriceli..

Eu sunt bine, am sunat astazi la doctora si ma duc miercuri la ea la ecografie. A fost tare mirata de rezultatul prost de la DT, si m-a chemat sa mai facem o eco (prima eco a iesit bine!) si sa ma trimita sa fac TT. Asta inseamna ca abia sambata ajung la Medlife pt TT si iar am de asteptat dupa rezultate....
Oricum, las la decizia dansei ce facem cu amniocenteza. Clar vrea sa refacem testul ca sa vada daca nu cumva primul nu e eronat. Sa speram ca e buna decizia dansei!
Abia astept sa-l vad din nou pe bebe miercuri! Ma simt bine, sunt vioaie, am intrerupt de vineri si Utrogestanul si vad ca totul este bine.
Va pup dulce! O seara buna!

Ami, mamica lui David (6 ani si 9 luni)
si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Am uitat sa spun de doctora...eu sunt la CFR 2 la d-na doctor Mihaela Margaritescu.

Ami, mamica lui David (6 ani si 9 luni)
si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

seara buna fetele
multumesc tuturor pentru incurajari
eu nu am mai citit de pe la pag 15 cap celalalt numai pot accesa adresa pt ca o aveam salvata intr-un fisier vord pe hardul celalaltsi acuma numai pot sa il fac...uff maine sper sa rez cu calc asta si sa citesc si eu din urma sa nu raman corijenta..eu obisnuiesc sa las nu sa raman eu(anul asta am sa trec totii copii)
In rest nu stiu ce sa va spun pt ca habar nu am despre ce sa discutat, oricum sunt alaturi de voi si la bune si la rele doar am nervi de otel
Sanatate maxima vb dimineata (adica pe la 11 ,12, nu?)
13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

pt cele ce nu stiti ce inseamna un fisier vord mergeti la scoala de defecti elilov3 era de fapt word scuze...m-am defectat iarasi
(vb sotului stai in medical acasa ca cine stie ce le predai la saracii copii)
va noapte buna burtici si bebici
13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Marguta- felicitari pt vestile bune!
Diana- iti tin pumnii pt maine. Te asteptam cu vesti bune.
Ma duc si eu la nani.

==========
Corina 10+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput