Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (27)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cata_myky spune:

eu cred ca astea sunt stari normale in sarcina.acum ridem,acum plingem,acum tipam pe nedrept la persoanele de linga noi.
dar trece si asta si o sa fim numai un zimbet cind o sa ne tinem puiutii in brate

http://community.webshots.com/user/c
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

cata myky, amalia, nu stiu fetelor. Efectiv ma uitam pe geam si imi venea sa plang; a venit sotul s-a jucat cu fetita si am inceput sa plang ca mi se parea ca mie nu-mi acorda atentie; si tot asa.
Cred ca am innebunit!

Ma duc sa fac baie si ma bag in pat.Poate maine va fi mai bine.
Va pup pe toate si va doresc o noapte buna.

15 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Ma duc si eu la nani. Husbandul e prin vecini la gratar, asa ca eu ma bag singurica la nani.
Noapte buna!

==========
Corina 10+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Alina_27 imi pare tare rau ca ai trecut prin asa ceva. Iti doresc sa-ti revii repede si sa lupti din nou pentru a avea un bb.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

10+ BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov-dec2008 spune:

Poftiti la Capitolul 28 care sa speram va fi plin cu vesti bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marguta spune:

Am intrat sa va salut! E destul de tarziu, asa ca ma duc sa ma culc! Am citit tot ce ati scris, ati avut activitate nu gluma!
Sper sa auzim numai vesti bune!
Marybfelicitari pentru masina si sa ai grija cum conduci!Ma bucur ca esti iar cu noi!
Noapte buna!

Marguta 9+
mami de Edy(16.07.2000) http://community.webshots.com/album/563393819JbAIel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

quote:
Originally posted by pisu_pisu

salut tutturor burticilor eu nu prea am timp sa intru si atunci cand intru rasfoiesc pe unde pot dar oricum cam pierd toate discutiile interesante eu am facut azi 8 saptamani insa m-am pricopsit cu o raceala groaznica si nu stiu ce sa fac am voie macar o baie calda cu sare la picioare sau o frectie ceva daca aveti idee de ceva care nu dauneaza spunetimi si mie va rog va pup si va doresc o sarcina usoara javascript:insertsmilie('');
graviduta 8 saptamani

rafael

Nu stiu de frectie si altceva(poate te sfatuiesc fetele),insa NU baie fierbinte la picioare! si insanatosire grabnica.

Flori 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VonHelen spune:

Buna dimineatza burtici!
nu prea am mai scris , dar sunt la curent cu post-urile voastre pentru ca imi gasesc mereu timp sa le citesc.
MaryB felicitari pentru masina !
am implinit si noi ieri 12 saptamani de la UM si maine ne facem programare la eco !am primit sapt trecuta rezultatele analizelor si sunt ok in afara de o usoara leucocitoza care cica ar fi normala la gravide dar totusi pe mine ma ingrijoreaza.
abia astept sa-l vad pe bb ! sunt asa de stresata , sper sa fie ok, sper ca a crescut si ca ii bate inimoara cu putere.
va pup pe toate!!!

12+

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisu_pisu spune:

multumesc frumos Flori76 si tuturor burticilor care sunt aici sunteti de mare ajutor pt toat lumea gasesti sfaturi ,suport pt orice problema sunteti fff dragute ,si simpatice sper sa avem o sarcina usoara si un bb sanatos

pozele mele

Mergi la inceput