Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (27)
Raspunsuri - Pagina 19
ginye55 spune:
Maryb ce burtica, ce burtica!![]()
Sa stapanesti sanatoasa masina!
ginye
14+
Bebitza
Asa a inceput totul
O minune
Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12
toriceli spune:
Maryb , nicotina influenteaza rezultatele , respectiv nivelul alfa proteinei - sper sa fi scris corect denumirea - daca nu ma insel esti intrebat si cite tigari fumezi pe zi. Dar despre colesterol nu stiam nimic , il am usor marit. Din cite am inteles la unele lab. esti intrebat ce greutate corporala ai , dar nu stiu daca se poate face o legatura intre colesterol si cit esti de gras. Probabil ca da.
Felicitari pt. burtik !
Toriceli
16+
alinushca spune:
oana_oana26
revin cu un mesaj personalizat. INCA nu te-am uitat, dar nici mult nu mai e. Sper ca te simti inca bine acasica (io cand ma duc la munca la curul pamantului unde muncesc eu ma gandesc ca nu mi-ar fi stricat sa shed acasa :D) si ca cerclajul - ca presupun ca l-ai facut pana acum - a mers bine. Inca putin-putin si o sa vezi daca aveti baiet si fetitza in burtica. Abia astept sa aflam. Daca nu te uitam intre timp... ![]()
Hera cand citesti mesajul asta poate ai timp sa imi dai un mic PM. Sa-mi povestesti ce mai e pe la abinet ![]()
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded
16+

bebecris spune:
am pus si eu poza cu burtica mea...sunt atat de mandra de ea...si fericita cand ma uit in oglinda...
am picioarele rau de tot umflate...a venit caldura si incepe chinul pentru mine...
offf...si sotul meu nu mai vine!!!! e blocat pe centura in drum spre casa!!!!

13+
http://community.webshots.com/user/bebecris78
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
bebecris spune:
KITA, PE UNDE ESTI?
13+
http://community.webshots.com/user/bebecris78
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
Amalia spune:
Leeloo, Elilov ma bucur mult ca v-au iesit bine rezultatele de la DT 
Catalina2307 si eu sunt o fericita si mananc orice de la o vreme...lasa ca e bine.
Mav eu as merge la control chiar si fara programare...Puiutul tau sigur te intelege si nu esti o mama rea
si este bine ca ai ajutorul sotului tau.
Loren@ multa sanatate! Ma bucur ce deja esti mai bine, vad ce fetele ti-au dat deja o multime de sfaturi bune, n-as mai avea ce sa adaug..
Yannisa LA MULTI ANI si multa sanatate! Sa-ti dea Dumnezeu o sarcina usoara si o nastere asisderea!
Nature momentan las la decizia doctorei. Maine ma duc sa fac eco la ea, iar sambata sa fac TT la Medlife. Vedem rezultatul si ce va decide..in functie de asta voi lua si eu o decizie. Eu sunt pregatita pentru orice..
Ramo, stai linistita ca si daca tu nu te alimentezi bine, bebe tot isi trage resursele, din ale tale, numai ca te anemiezi tu, asa ca baga fructe, papa ce poti si ai grija de tine!
Diana 21 sa stii ca nu te-am uitat si ti-am tinut pumnii azi! Sa-ti ajute Dumnezeu si sa vii curand acasa.
Cata Myky ma bucur ca bebe e bine si ca a reusit sa-l vada si tati. Cred ca a fost tare incantat.
Alina 27 imi pare rau pentru pierderea suferita!
. Sa-ti dea Dumnezeu sanatate si sa te intorci cat mai curand in randurile noastre ca viitoare mamica
Maryb, Bebecris- super burtici aveti fetelor!
. Mi-au placut foarte mult!
Maryb felicitari pentru masinuta! S-o stapaniti sanatosi toti 3
Ami, mamica lui David (6 ani si 9 luni)
si
15+
brie spune:
maryb, ma bucur foarte mult ca te-ai razgandit si ca ai revenit langa noi.
Sa stapaniti sanatosi masina fara niciun incident neplacut.
Te-am admirat si in poze cu burtica ta.Te-a vazut si sotul meu si a zis "aaaaa jeans ca ai tai".
bebecris, si pe tine te-am admirat in poze si tot impreuna cu sotul meu.Azi a vrut sa vada si el, sa va cunoasca.El este foarte retras si deloc curios, dar nu stiu ce l-a apucat azi.
toriceli,mamiseli, 

Astazi nu am fost in apele mele deloc.Am avut o stare proasta si mi-a venit sa plang din orice.
15+
cata_myky spune:
off........... brie te inteleg perfect.asa sunt si eu de vreo 2 zile.
nu sunt bolnava dar parca orice ma face sa pling.ieri cel putin iubi nu mi-a intrat in gratii deloc desi a facut tot posibilul sa ma faca sa ma simt bine.
parca am avut pitici pe creier.cu gindul la ziua de azi si daca bb e bine nici nu am dormit bine.cred ca asta a fost cauza iesirilor mele nervoase si pline de lacrimi
http://community.webshots.com/user/c
15+
Amalia spune:
Brie de ce ai avut iubita starea asta? Cred ca vremea asta ciudata...ba cald, ba rece,..e de vina. Am auzit pe multa lume simtindu-se aiurea, cu dureri de cap, etc.
Pup sa treaca
Ami, mamica lui David (6 ani si 9 luni)
si
15+