Piticodromul de Sept - Oct 2005 (205)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Pai, da, e si loc de joaca gratuit, unde se joaca asteptand pana le vine randul sau li se tunde sora/fratele sau mamica.

Sa nu va inchipuiti ca aici nu sunt urlete la tuns, dar sunt mai putine ca intr- frizerie obisnuita.
Lasa ca o sa crestem mari si nu vem mai avea nevoie de asha pacaleli.

Alexuta, vacanta placuta si felicitari Alexiei.

Anca este la faza 'Toute seule' sa se imbrace singura, sa manance, sa se joace.
Si e innebunita dupa printesele Disney, de fapt se crede o printesa.
Ma topesc cand imi zice:"Tu es ma princesse".
Victor in schimba nu o poate intelege cu printesele astea, e satul de ele si nu le mai suporta (am incheiat citatul).

Pe curand,

Pe curand,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Ramona, felicitari pentru Stefan. Cind mi-a zis sotul tau ieri la gradi ca e baiat, avea un zimbet cit toata fatza.
Dana Lucia, felicitari pentru progresele lui Alberto. Si tie pentru modul cum l-ai crescut, ma bucur ca ati depasit cu mult asteptarile.
kid, am vazut sandale din alea in Mall-ul cel nou de linka Ikea. Nici nu mi-a trecut prin cap sa cumpar, au atita plastic (100%). Poti te rog sa-mi zici daca au umflatura aia ca la sandalele ortopedice? (noi nu putem cumpara incaltaminte fara umflatura)

Aseara Miru a vazut niste chiloti cu buburuza si vroia sa se imbrace cu ei. i-am explicat ca poate purta chiloti numai daca face la toaleta, sper ca intelege (si ca va executa).

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Salutare si de la noi pe ziua de azi!

Ioana, mersi pentru aprecieri, nu eu le merit ci nazdravanul meu care a evoluat atit de bine de la nastere. Sincera sa fiu cind am nascut (la 32 de sapt. cum bine va amintiti) mi-am facut multe griji dar din fericire totul a mers nesperat de bine.

Vinerea viitoare (chiar de ziua mea) Alberto isi vede visul cu ochii, mergem la spectacolul trupei pentru copii K3.Se pregateste deja intens pentru concert, repeta cintecele trupei si danseaza incercind sa ne convinga si pe noi sa exersam putin inainte de concert. Deja aseara mi-a explicat ca el are nevoie de flori pentru fetele din trupa vinerea viitoare si sa nu uit cumva sa ii iau!
Eu ii tot povestec lui Alberto de piticodrom si colegii lui de listuta si aseara ce credeti mi-a zis ca el vrea sa invitam toti copiii colegi de listuta sa mearga cu el la concert vinerea viitoare!!

Sa aveti o zi buna si salutari de la noi!

Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Dana Lucia, ce simpatic e Aberto cum ne invita la concert. Distractie placuta si la multi ani in avans.

Am o problema si o rugaminte la voi. Cremele de supermarket cu care ma dau de cind ma stiu incep sa nu mai faca fatza la trecerea anilor, si se pot observa diverse dungi pe linga ochii mei. Va rog sa-mi recomandati o crema buna, in primul rind de ochi, dar puteti sa-mi recomandati si de fatza. Pretul nu e un criteriu, dau oricit numai sa nu mi se fisureze fatzada.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Buna dimineata pe la pranz!
Mifloricico, si noi am avut probleme cu baita prin toamna. Nu stiu de ce, nici ea nu mai voia baie sub nici o forma. Am lasat-o asa vreo saptamana, timp in care eu faceam baie doar in timpul zilei cand eram numai noi doua acasa. Fiind singure, venea dupa mine in baie. Se uita la mine, eu ma jucam cu apa, cu jucariile. A inceput sa ceara si ea baie. Am luat-o cu mine in cada si am pus apa pana ii ajungea la subrat. Am spalat-o la inceput pe corp, apoi dupa cateva zile impreuna am spalat-o usor si pe cap. Ne jucam. Ea imi dadea mie cu apa pe par, eu ii dadeam ei. Presiunea la dus foarte mica, sa nu ii vina apa multa odata si sa se sperie.
De tuns o tund eu, tot timpul. Daca ar fi dupa ea, ar vrea sa o tund in fiecare zi. Eu tot ii spun ca daca o tund in fiecare zi nu mai poate avea plete, ea nimic. Se pune pe scaun la bucatarie si zice - tunde! Eu iau un pieptan, o pieptan mai mult timp si ii zic ca am tuns-o. Se duce si se uita in oglinda si e multumita. De fiecare data ii fac alta freza ca sa nu-si dea seama. Imi spune ca ii vine bretonul in ochi, sa i-l tund.
Se imbraca singura (uneori o mai ajut eu ca nu nimereste mereu manecile), se incalta singura (uneori invers si ii arat ca nu e bine si si le schimba). Cataramele, sireturile i le inchid eu, aricii ii inchide singura. Mananca singura. Daca vreau sa o ajut, nu mai mananca. Pleaca de la masa, zice "eu pot singa".
In vara asta o sa mai incercam cu gradinita, poate nu se mai imbolnaveste asa des si asa rau, fiind si ea mai maricica, mai cald afara si copii mai putini la gradi. De la Anul Nou nu s-a mai imbolnavit.
Va pup acuma, mai vin.

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Revin si eu cu problema mea.
Mai sunt copii asa timizi?Voi cum ati rezolvat problenma asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Karmenutza, ce ma bucur ca aud de voi si ca sunteti bine! Succes la gradi!

Dana Lucia, felicitari pentru toate progresele lui Alberto! E teribil pustiul tau!

Si eu vreau o crema foarte desteapta pt conturul ochilor!

Alexuta, si Dinu e timid, observ si la Sa ca incepe si el, dar a facut mari progrese de cand e la gradinita, nu stiu daca chiar cu cei din gradinita, dar in afara aproape ca nu mai pot spune ca e timid. Dar nici bagaret nu e, clar!
Sa a inceput sa-si puna mainile la ochi cand se apropie un strain de el, sa nu-l mai vada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Crema pentru ochi eu folosesc de la L'Oreal (eye-creme sau anti-age eye creme) sau AntiSerum eyecreme si sunt f. multumita.

Tonnia mersi de aprecieri, eu zic ca absolut toti copilasii din piticodrom sunt teribili/unici in felul lor.

Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Danalucia, felicitari pentru control! Si eu cred ca doctorul ala e cam intr-o ureche, in loc sa se bucure ca vede un copil destept (ca probabil are parte si de din astia mai putin dezvoltati intelectuali) el se supare

Ioana, da, ale noastre au talpa turnata cu umflatura cu tot.
Sunt bune de joaca si de plaja, nu zic ca sunt sa stea cu ele in piciorul gol toata ziua.

Ruxi, dar de ce sa nu te incumeti sa mergi la mare? Eu o sa merg la mare in Grecia la 29 de saptamani si merg si in iulie, la noi, vreo saptamana asa...Si poate mai fur vreun weekend si in august. Si data trecuta, faceam baie in mare in septembrie la 36 de saptamani, a fost super ok. Numai pe Alex o catapultez la matusi-sa in Anglia vreo 2 saptamani in iulie, abia astept. Am de reamenajat camera fetitelor, acum ca stiu ca e fata, deja mi-am facut planul pentru camera lor. Daca acum, cat mai putem nu profitam, atunci cand? Ca la iarna o sa stau la vatra

Alexandra e acum la faza de striptease, nu stiu ce sa ma fac cu ea. Ieri se juca in curte si pentru ca era prea cuminte m-am panicat si am iesit dupa ea...Se chinuia sa isi dea pampersul jos, pantalonii, sosetele si pantofii si-i daduse deja. Apoi e chinul cu imbracatul, ca si le pune pe rand pe toate, nu mai ea stie cum (isi pune ambele picioare printr-un crac si dupa aia urla ca nu poate merge dar nici nu ma lasa sa o ajut )

bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

ce tare e Alexandra.
Simona, eu n-am mai fost pe litoralul romanesc de vreo 8 ani asa, dar mi-e cam sila de aglomeratie. Stiti vreun loc putin aglomerat? Si care sa nu ia pielea de pe noi? Am vrea totusi sa scoatem copilul la mare anul asta.

Ioana, n-am nici o recomandare de crema. Nu am folosit pana acum crema de ochi. Eu mai nou am renuntat si la cremele din supermarket si ma dau voios pe fata cu crema trixera a lui Matei. Dar eu am pielea fff uscata, conteaza si asta.

Aseara am fost in vizita la Ana zanei. S-a putut remarca un progres clar fata de data trecuta, chiar s-au jucat impreuna la un moment dat, iar spre sfarsit ajunsesera sa se si certe pe o jucarie, tipau unul la altul "e al meu". La plecare Matei a zis ca mai vine si maine la Ana . Iar acasa i-a povestit lu' taica-su cum a fost el la Ana si Ana l-a lasat sa se joace cu jucariile ei. Intrebat daca ii da si el Anei din jucariile lui cand o sa vina la noi in vizita, a raspuns foarte categoric "NUUUU"

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
bb2

Mergi la inceput