Vacante altfel...

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns apsara spune:

Teo, n-a fost agitatie pe-acolo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodraghici spune:

Nu, nu a fost agitatie pe acolo, ei tocmai au avut alegerile si Maoistii au castigat...am avut o vacanta super pe bani putini (exceptie face biletul de avion....)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns avmaria spune:

Mariana, am citit mai tarziu postul tau, dar am ramas muta de admiratie. Sincera sa fiu am fost pe profilul tau in seara respectiva sa incerc sa te cunosc mai bine. Pot sa numar pe degetele de la o mana de cate ori am facut asta.
In ce ma priveste, inca nu m-am hotarat, dar mai mult ca sigur ca o sa apelez la sfaturile tale la un moment dat.
Numai bine si sarcina usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

mariana, si io am citit de abia acum despre traseul vostru tailandez si am ramas ca si avmaria, adica "bouche-bée" (cu gura cascata) cum zic francezii.
La intrebarile despre Mexic, am raspuns la celalalt subiect (daca nu cumva ati plecat deja spre ruinele maya)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mmmaria spune:

Doamne, ce va iubesc eu pe voi!
Nici macar nu mai e o surpriza ca la un astfel de subiect gasesc persoanele despre care am o parere extraordinara...
Asadar, nu va opriti, dincolo de informatiile pe care le dati si care sunt extraordinare, e o adevarata incantare sa stai sa citesti ce scrieti voi aici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns avmaria spune:

MAriana, pana la urma mergem la Bali, dar Thailanda ramane pe rol pe altadata ! Merci mult de sugestie si sarcina usoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zepellina spune:

Am citit aproape tot ce ati scris. Fascinant...
Sper ca viitorul partener sa fie pe aceeasi lungime de unda cu mine, si sa calatorim cat mai mult...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Doruletz iti multumesc mult pentru raspunsurile pe care mi le-ai scris la topicul despre ruinele mayase.Am admirat pozele multe minute in sir!

As avea inca o intrebare: exista cumva posibilitate de cazare la manastirile din Franta in perioada de vara?

Pina la urma nu mergem nici in Florida, nici in Republica Dominicana in decembrie, ci...aterizam in Ciudad de Guatemala.
Toata lumea a spus ca nu suntem normali cind a auzit destinatia.
Am vizionat multe multe poze si am citit foarte mult despre transportul guatemalez. Defapt, ne-am facut deja un mic plan cum sa vizitam un oras colonial in care exista si vulcan fumegind , ruinele de la Tikal si de la Flores sa trecem spre Palenque/Mexic, apoi mergem sa vedem Chichen Itza si Tulum.Deci vom fi mai mult pe drumuri si s-ar putea sa nu ne putem respecta 100% planul...

Avmaria alegerea cu Bali este foarte okay, dupa parerea mea. Sunt sigura ca o sa va placa atmosfera.Indonezienii pe care i-am intilnit mi-au lasat o impresie buna si am observat ca majoritatea sunt foarte draguti cu copiii.Parca existau niste oferte la AirAsia din Bali spre Kuala Lumpur, daca se nimereste la timpul potrivit, ar merita citeva zile.

Mariana 39+
mami de Monica, Matei, Markus si Magda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

Mariana, ati ales o super destinatie, de abia astept sa povestesti cum a fost. Mergeti si cu bebe mic-mic? In zona aia mie cel mai mult mi-a placut San Cristobal de las Casas, in Chipas, e la vreo 7 ore de autobuz de Palenque, daca reusiti sa ajungeti si acolo, merita cu prisosinta.

avmaria, astept cu nerabdare povestile din Bali, cand e plecarea?

Si apropos de ceea ce spuneam mai sus despre calatorii "altfel" (in camping car in jurul lumii), am gasit o www.poraquiporalla.com/Pages/a0_Page_index_roumain.html" target="_blank">familie de români care face acest lucru, au trei copii (dintre care unul mic mic:). E o aventura fascinanta, cine are timp sa-si arunce un ochi pe siteul lor nu o sa fie dezamagit de povestirile de acolo.

Si uite aici www.poraquiporalla.com/Pages/r_2008_03_26_a.html" target="_blank">experienta lor in Guatemala:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luxe spune:

excelenta calatoria familei de romani....am vizionat doar Guatemala si Alaska,repede....dar le voi vedea pe toate !!!
Oricum fetelor, trebuie sa aveti curaj si sa va placa cu adevarat sa vizitati acele tari....eu nu am nici curajul nici atractia spre aceste tari....dar am admiratia ptr voi !!!

Mergi la inceput