Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (39)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

AncaDiana, salut, in sfarsit dau si eu de cineva care se plimba prin Herastrau, noi acolo ne plimbam, din pacate nu zilele astea caci suntem raciti eu si sotul, dar next time, eu cu placere vin la o "intalneala" acolo.
Nu stiu ce sa-ti zic despre colici si divrsificare, fetele cu copiluti mai mari poate te lamuresc.
Am vazut poze cu Calin, sweet!Si mi-a placut mult si costumasul de la botez, caci si eu sunt in cautare.

quote:
Originally posted by Anca.Diana

neatza zuzici!
am adormit copilul si m am pus pe mancat pufarine. cine mi da si mie o cana cu lapte ca nu mai am si mi e lene sa merg sa cumpar.
azi o sa fie frumos afara. 24 de grade. vine careva in herastrau sau parcul kiselef? Roli? :)

gabritza, eu ii dau 15 picaturi intr o lingurita de ceai inainte de masa de 3 ori pe zi.

irinouka, cand l ai descris pe Rares parca vorbeai de Calin. E marait non stop, chiar si in brate. isi da cu manutele la ochi si isi ascunde fata la pieptul meu. cred ca face asta la oboseala.

Bebelutzul meu papa cam la 3 ore. seara papa pe la 21 si daca am noroc adoarme intr o ora. apoi se trezeste la 1, la 4 (cand da sa se trezeasca de tot, dar nu l las... il iau la plimbare prin camera si adoarme) apoi la 6 si uneori din ora in ora pana se trezeste. ma intreb oare cand ma va lasa sa dorm si eu toata noaptea cap coada? bebelusii diversificati dorm mai mult?

si ma mai roade o intrebare... cand voi incepe diversificarea o sa am iar parte de colici, tinand cont de faptul ca am avut colici la greu pana acum? nu mai vreau colici... vreau un copil razacios si cuminte... m a capiat.

Anca D. cu bebe

Calin Alexandru (21.01.2008)
www.flickr.com/photos/ancadiana/" target="_blank">Poze

Rezumatul nasterii

www.youtube.com/watch?v=fexj6VN4N9A" target="_blank">Filmulet

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
http://www.flickr.com/photos/25353433@N07/

Mergi la inceput

La multe lunite si la multi ani!
STEFAN
ALESSIA IOANA
MATEI ALEXANDRU
YANNIS SEBASTIAN
Sa fiti sanatosi,norocosi si fericiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

buna dimineata!am venit si eu la o cafea cu lapte.cam tarziu ce e drept.ma mai primiti?
multumesc pt raspunsurile cu privire la sab simplex.sper sa fie bun si sa o calmeze pe pitica mea.
creata eu sunt o tipa practica si intradevar zic ca sunt colici.nu cred in chestia cu botezul dar mai stii?
am vazut toate pozele....superbe!bebelusi superbi ,mamici sexyce sa mai zic?
pana la nunta/botez mai sunt 18 zile si nu imi vad capul...
vreau sa fie cat mai frumos pt ca dariutza mea merita orice.si mami si tati doar odata sunt miri
iar cu soacra....ea asa si-a invatat cei 3 copii:in brate si leganati pe picioare/troaca (ca asa e la tara).bine ca nu a comentat ca nu ii dau altceva in afara de lapte si ceiut.nu a comentat ca nu o infas desi ma asteptam la asemenea comentarii.dar a trecut...o mai vad abia in ziua nuntii.ca ei nu se implica deloc.vin ca simpli invitati.ma rog,hai ca ma plnag si eu ca nu am cui!
protectie solara ziceti voi?eu nu m-am gandit la asta si pitica mea sta in curte ziua la soare.bine cu fata mai putin,dar mi-ati dat o tema de gandire.acum astept sa vad ce sfatuti voi ca dr mea sigur va zice ca nu e nevoie.
fetele si clopoteii!

gabrittza si Daria Maria(11.02.2008)
www.flickr.com/photos/daria-maria_pictures/" target="_blank">poze accesorii nunta/botez
poze mami,tati si Daria
povestea nasterii
poze Daria noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca.Diana spune:

quote:
Originally posted by Ellenuta

anca.diana si pew mine m-a capiat bitzi .. e de groaza .. una, doua plange, una doua plange .. am ajuns sa cred ca are ceva ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

si eu ma gandesc la fel... bnici nu stiu ce mi doresc ... sa planga cu motiv ca are ceva sau sa planga pur si simplu. o dau in depresii in curand :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca.Diana spune:

ema, eu nu il plimb tot tipul in herastrau dar imi e destul de ok sa ajung acolo. stau pe 1 mai, facem cam 15 min pana la intrarea de la arcul de triumf.

super scumpic bebe milan, falcute delicioase ce are el! multa sanatate si da mi de stire cand puteti iesi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

eu am intrebat si o sa tot intreb: in tineretului,oraselul copiilor sau carol nu iese numeni?

gabrittza si Daria Maria(11.02.2008)
www.flickr.com/photos/daria-maria_pictures/" target="_blank">poze accesorii nunta/botez
poze mami,tati si Daria
povestea nasterii
poze Daria noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen e spune:

Buna fetelor,
In primul rand LA MULTI ANI - Alessia , Matei, Stefan , Yaniss , SA FITI SANATOSI SI NOROCOSI

Multumim mult fetelor de aprecieri, ieri am facut vaccinul si ne-am masurat si cantarit si avem 63 de cm si 6240 g, dr a fost foarte uimit pt ca sa lungit mult, dar a recuperat ce nu a avut la nastere.

Noi am inceput diversificarea, am vazut ca discutati pe tema asta , astazi incepem supica , sper sa ne placa si sa nu ne chinuim.

Si eu merg in herastrau , la roata mare, daca sunt fete cate vin in zona sper sa ne intalnim, eu azi o sa ies pe la 2 - 3 afara si cred ca ajung si la roata.
Pupici

cum creste
Poze David
Poze Botez
Carmen mami de David Alexandru (11.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

quote:
Originally posted by ramonab

Mamici, voi va dati copilasii cu crema pt protectie solara? si daca da de care?

vreau sa cumpar si eu ca Razvanelu meu deja s-a bronzat un pic la fata acumcand am fost la padure,ca eu ca tuta nu am avut crema sa il dau.Desi nu l-am tinut la soare, ca am avut umbrela ,dar tot l-a prins un pic parca soarele.
Am gasit aici pe forum mai multe pareri http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=99214&whichpage=1

Dar eu vreau sa stiu si ce pareri aveti voi, ca doar in voi am incredere.

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008

Poze noi http://good-times.webshots.com/photo/2789330350102497651vIFQLh

Foarte bune cele de la Mustela.

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...

Mergi la inceput

AncaDiana si CarmenE poate va vedeti voi in Herastrau azi, uf ce mi-ar placea sa iesim si noi dar sunt racita, sper ca nu a luat si bebe ca stau cu masca pe fata.Las' ca ma vad eu cu voi, vara abia incepe.Multumesc AncaDiana de aprecieri si urari!

Mergi la inceput

Creata am vazut noi poze cu frumoasa Mariuca sa-mi intre bine in cap sa nu mai fac alta data confuzie.
Docdecap daca nici tu nu esti in poza pe prima pagina la DC la povestea nasterii, pe care am citit-o si m-a impresionat, atunci ma duc sa-mi comand ochelari!

Mergi la inceput