Discutii despre clasa I (partea a VI-a)
Raspunsuri - Pagina 9
carmenp spune:
stiam ca are da` nu stiam de faza cu reparatu`, scuzee
quote:
Originally posted by filofteia
Pai are, dar s-a stricat taman acu si este la reparat, ca-i in garantie.
anamaria spune:
eu am mai spus, scuze ca ma repet... noi nu suntem de parere ca are nevoie de mobil in momentul de fata.
totusi, bogdan are un mobil pe care insa nu are voie sa-l ia la scoala din mai multe considerente: in primul rand, de teama ca fiind un cascat il va uita cine stie pe unde; apoi, pt ca mi-e teama sa nu i-l vada vreun golan si sa i-l fure, ba poate-i si da vreuna...
in fine, cata vreme la scoala doamna are numarul meu de telefon si eu il am pe al ei, ma poate anunta oricand ea daca se intampla ceva cat timp copilul este cu ea. cand iese de la scoala il ia unul din bunici, care la fel au telefoane.
daca ar fi sa plece in excursie, m-as baza cred pe aceleasi considerente si l-as trimite fara mobil...
(zic CRED pt ca in momentul resp. poate mi se va trezi instinctul matern mult mai puternic si voi decide sa-si ia si mobilul cu el...
)
asa ca nu stiu ce sa zic, poate ca de data asta fiindca telefonul lui este stricat il poti lasa sa plece fara telefon... desi nu stiu daca ar accepta el?! scuze ca ma bag ca musca-n lapte, incerc doar sa-ti dau unele idei!
eu nu sunt genul cu drobul de sare, mai degraba ma gandesc cu (prea multa) inconstienta ca totul va fi OK. in acest sens, si strict in cazul excursiei lui adi, cred ca m-as teme mai mult sa-i dau mobilul meu si sa-l piarda decat sa-l las in excursie fara mobil la el!
Ajutati-l pe Razvan sa lupte cu o boala necunoscuta!
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:
Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)
poze cu frumosii mei (si nu numai
)
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!
carmenp spune:
nici io nu-s pro telefon atita vreme cit nu este necesar prin urmare acum nu are, insa saptamina viitoare va trebui sa-l dotez cu unu` in caz ca pleaca si nu se umple de bube pina atunci;))
filofteia, avantaj tu:D
anamaria spune:
pe bogdan nu l-a anuntat nimic de la scoala ca ar fi zi libera maine...
asa ca n-am ce-i face, maine se duce la scoala!
Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)
)
mmi spune:
Astazi ar fi trebuit sa mergem in excursie la Sibiu.
Din pacate excursia aceasta mult asteptata a fost amanata din cauza ca este epidemie de varicela, 8 copii au contactat deja aceasta boala.
Asteptam cu emotie serbarea de sfarsit de an si vacanta.
La cat timp distanta de vindecarea bubitelor de varicela se poate merge la mare, ca noi avem deja biletele cumparate si sper sa nu ne incurcam.
Cu drag, Mihaela, mami lu' Mihaita (13.10.2000)
Anuska spune:
Ana azi e libera.
Si multumesc de link! I-au gresit numele de familie, dar asta e.... macar are EXCELENT! ![]()
*********************************![]()
Poze cu familionu'
Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004
violeta69 spune:
'neata,
si noi avem problema cu telefonul
ca el are unul dar e prea vechi,nu e color,nu face nici poze
ce telefon e ala cand Marius are unul asa frumos?! e Nokia,face si poze ....si ce e mai rau nici nu vrea sa -l dea si lui![]()
si cum tine minte de anul trecut ca de ziua lui(pe 8 face 8 anisori...si acum 8 ani exct in ziua de inaltare a venit pe lume
) o sa-i iau telefon daca ia premiul I la scoala ce credeti ca mai scap?!![]()
prin urmare acu' pe unde scot camasa?!![]()
la noi azi desi nu se face scoala este doamna la semi...
miercuri avem serbarea abecedarului,doamna ne-a spus ca le face o surpriza(platita de noi) un tort in forma de abecedar...
noi mamicile le facem coronite la toti ca sa nu se supere nici un copil...
Mihnea e litera K....asa a vrut el![]()
la scoala nu prea mai fac lectii,teme nu prea le-a mai dat,repeta pt serbare si invata ceasul...
apropo de ceas,asa m-am chinuit acum cateva lui sa-l fac sa inteleaga pana ce am renuntat
... si zilele trecute i-am mai explicat o data si a inceput sa stie![]()
imi spunea singur sa-i mai zic o ora ca el sa arate pe ceas,un ceas din carton la care se misca limbile
...
ori s-a desteptat copilu'
ori ....
va doresc bafta in excurii,sa nu piarda gecile si nici telefoanele
Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
anamaria spune:
salutare fetele ! 
dupa ce mi-am bombanit cu convingere sotul - care ma anuntase c-a auzit el la radio ca azi au copiii liber
m-am documentat mai serios si m-am lamurit:
azi este intr-adevar ziua nationala a educatiei (sper sa nu gresesc la denumire), zi libera pt clasele primare din scolile bucurestene.
motivul este simplu, invatatorii semneaza un contract colectiv de munca cu Consiliul Local, si in aceste contracte de munca nu se stipuleaza ca de 5 iunie - ziua educatiei este liber, cu exceptia bucurestiului!
prin urmare, desi bogdan ma anuntase hotarat ieri ca el nu merge la scoala ca poate a 'uitat' doamna sa ii anunte, azi dimineata l-am facut pachet si la scoala cu el!
cu serbarea sunt inca nelamurita si ma enerveaza ca mi se pare dezorganizare totala... 
violeta - mi se pare super ideea voastra cu coronite pt toti si tort!!! 
bogdan deocamdata stie doar atat: ca serbarea ar fi luni, pe 9 iunie si ca trebuie sa se imbrace in costumul de uniforma.
nu stim ora, nu stiu ce litera va fi el, nu stiu daca are de invatat vreo poezie/ cantecel...
doamna a avut ceva probleme asa ca saptamana asta nu a fost la scoala; copiii au stat cu doamna de religie, care a facut recapitulari cu ei si le-a dat teme acasa; pt ca avea si ea orele ei, au facut ieri si alaltaieri numai cate 3 ore...
in fine, cum-necum fac ei si serbarea, sunt convinsa ca voi fi emotionata pana la lacrimi cu sau fara tort si artificii!!! ![]()
despre excursii nici vorba, mi-ar fi placut sa-i duca si pe ei undeva, macar ceva scurt cum a fost adi, 2-3 ore acolo!
de la scoala veche nici o veste deocamdata, asteptam telefon sa vad cand sa mergem sa-si ia diplomele de la Olimpici!
pupici cu lipici,
Edit: ceasul am impresia ca il invata si la scoala in perioada asta; bogdan il stia deja de la tata, care are ca hobby ceasornicaria (ca atare a avut ocazia sa exerseze orele pe diferite modele de ceasuri
) si acum au invatat si la engleza orele fixe!
Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)
)