Discutii despre clasa I (partea a VI-a)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

quote:
Originally posted by filofteia

Violeta aveti noroc cu invatatoarea...noi suntem 7 colegi cu copiii in clasa I si numai 1 este multumit de invatatoare...culmea, cel care are teme pentru acasa ... pentru ca, am mai spus, este foarte ciudat sa caut eu culegeri ca sa pot lucra cu Adi sa luam note acceptabile la teste.

Apropo de puzzeluri, m-a pus odata sa-i iau unul de 100 de piese cu niste cai...am incercat sa-l ajut...dar pana la urma m-am plictisit si eu si l-a facut bona . Carticelele aveau in ele puzzeluri de 9 piese si tot nu l-au interesat...sunt pagini de care nu s-a atins...

In schimb asculta multa muzica.

Filofteia, pentru puzzle tb sa ai rabdare si interes. Fiul meu nici acum nu s-ar apuca de un puzzle de nici macar 12 piese. Insa fiica mea pe la 3 ani facea cu multa rabdare si chiar cu usurinta un puzzle de 100, daca desenul era interesant pt ea.

Ceea ce ai spus despre faptul ca tb sa te pregatesti cu el pt teste, din tot felul de culegeri... m-a speriat. Atunci la scoala ce fac???

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses1#" target="_blank">poze si mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Da, joi 5 iunie este Ziua Nationala a Educatiei si este zi libera.

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

salutare fetelor!

joi sa fie liber??? bogdan nu ne-a anuntat nimic... doar ca azi si maine le da drumul la 11, ca are doamna nu stiu ce probleme. (MULTE pb, daca ma intrebati pe mine, pt ca ieri nici nu a fost la scoala, au stat cu doamna de religie, care a facut orele in locul invatatoarei...)
oricum, daca e liber joi, e destul de , saptamana de scoala devine in mod regulat de 4 zile... ba e cerc, ba e ziua scolii, ba e ziua educatiei... nu-mi pare rau decat ca pe vremea cand eram eu scolarita nu erau atatea zile!

filofteia - pt mine concediul trebuie sa aiba minim 7 nopti la mare, cu plaja + balaceala, dupa care merg oriunde vrea soferu' (adica barbata-meu ) - si in restul anului, la fel, ca destinatie de we sau mini-vacanta prefarat este litoralul, dar merg cu placere, practic ORICAND si ORIUNDE
pt urmatoarea excursie in tara fagarasului ne-a fost recomandata
www.albota.sobis.ro/" target="_blank">pensiunea albota si ne-am hotarat sa planificam cat de curand 2-3 zile acolo!

Ajutati-l pe Razvan sa lupte cu o boala necunoscuta!

ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

a luat, da, da` de ce zici ca banuiesti?;)) acum asteptam si celelalte rezultate ca va spusei ca el a fost aproape la toate. Faza este ca i-am promis ca daca incheie anul bine va pleca in excursie cu cei de la after school insa, in grupa la ilinca jumatate au varicela si in fiecare zi mai pica cite unu` motiv pt care taare ma tem sa nu faca si ei, uof, uoff, mai, maiii

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

ia`i un telefon de doi lei cu cartela pe care sa-l foloseasca de acum in situatii de astea

Mergi la inceput

Mergi la inceput