Discutii despre clasa I (partea a VI-a)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

ieri copiii de la centru de la ionut au avut o actiune la spitalul de copii internati la sectia de oncolgie pentru cine doreste http://www.telem.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=9345

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

filofteia, ce va invidiez...

azui, la scoala fara ghiozdan ?!
pe bogdan l-a chemat cu caiet dictando, cica sa-i invete sa scrie pt ca la cls a 2-a vor scrie direct pe dictando. (in 3 zile, m-as mira sincer sa priceapa ceva...)
pt mate, le-a zis ca mai are destule exercitii/ pb din culegere, asa ca nu se plictisesc.
in schimb, ii luam la 11 de la scoala, asa ca macar astfel simte si bogdan ca VINE VACANTA !

noi mai avem miercuri serbare cu clasa STEP, la un restaurant unde am mai fost si pt serbarea de 100 de zile.
iar vineri, la scoala sa-si primeasca premiul din care trebuie sa citeasca in vacanta!

Ajutati-l pe Razvan sa lupte cu o boala necunoscuta!

ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Wow, voi deja intrati in vacanta! Aici mai au scoala pana in 23.
Vacanta placuta copiilor, dar si voua!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

gata si noi cu serbarea!
maine au festivitatea de inchidere la ora 18 si se termin anul...
au avut cronite,diplome,cadouri(o carte si o enciclopedie),tort in forma de abecedar si sucuri..

le-a dat si carnetele de note,mihnea a terminat cu FB(ced ca toti aveau asa)..el a avut si 3 B,dar per ansamblu i-a iesit FB la toate...doamna ne-a spus ca de la anul nu o a-l mai ierteca se asteapta sa fie si mai bun(adica mai atent!)

maine il trimit la scoala ca nu are cu cine sa stea acasa,si vineri sper sa poata ramane la semi....

va pup,

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

Gata si la noi serbarea!
"A venit vacanta
Cu trenul din Franta
Hai copii la joc
Cartile pe foc"
Unul din cantecele serbarii pe la sfarsit; si mama ce bucurosi erau cand spuneau ultimul vers...
Gaza a terminat si sem II cu FB, inafara de romama unde a luat B, asta i se trage dupa vacanta de iarna cand nu-si mai revenea, stiti ca v-am povestit eu... Dar media finala pe cls I este FB!
Maine se duc si ei imbracati cum vor, cu jucarii la ei si ies mai devreme cu o ora.
Au primit si ei diplome de rezultate excelente la invatatura si disciplina (pe a Anei a gresit-o si a corectat-o cu pasta corectoare... , ceea ce m-a cam ofticat nitel, avand in vedere ca am platit pt ea; chiar nu stiu daca mai are sens sa reprosez maine dnei....), diplome de participare la Cangurul si o carte cu povesti si poezii pe care o au de citit si dna le-a spus ca vrea sa-i povesteasca din ea , un caiet de la Aramis cu exercitii pt vacanta pe care la fel trebuie sa-l faca; o carte cu intrebari si raspunsuri despre diferite lucruri; si o carte cu "Calatorie spre centrul pamantului" (varianta prescurtata)..... Aaaaaaaaaa si fiecare copilas cate un buchet de flori de care erau tare incantati.... Cel care o curteaza pe Ana i-a spus ca e bun de nunta...
Cam asta e!
Gata, suntem mari: cls II!!!!

Poze cu familionu'

Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmi spune:

Gata a venit vacanta.
Ieri am avut si noi serbarea, foarte reusita, unde am primit diplome, carti, sucuri si inghetate. Copii au fost foarte incantati.
Noi am avut FB pe linie, si medii si calificative. Bineinteles ca nu am fost singurii, in aceeasi situatie fiind vreo 5 copii, cei mai buni din clasa.
Va dorim o vacanta lunga si frumoasa, ca sa putem incepe cu elan clasa a II-a.

Cu drag, Mihaela, mami lu' Mihaita (13.10.2000)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmi spune:

Tocmai am aflat ca ne va parasi tanti care il ingrijeste pe Mihai, oare sa incerc sa il invat sa stea singur in casa?
Voi cum va descurcati cu copii vostri?

Cu drag, Mihaela, mami lu' Mihaita (13.10.2000)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

pana la urma maine nu l-a mai chemat nici pe bogdan la scoala; a anuntat-o victorios pe mama ca doarme diseara la ea, iar maine sa nu-l trezeasca dimineata
oricum, el si frate-sau este ceasul desteptator al familiei, in we la maxim 7 sunt in picioare!

avem serbarea pe scoala maine la ora 16, si cu asta am terminat si cu serbarile, care ne-au umplut timpul liber de-o saptamana incoace, din 2 in 2 zile am avut cate una!

ieri am participat ca 'invitati de onoare' la serbarea fostilor colegi de la clasa step, a fost o serbare deosebita, ca in filme! pe undeva mi-a parut rau din nou ca l-am mutat... au avut si coronite, ceea ce la noua scoala nu e cazul! (am tinut insa secret asta, sa nu-l influentez...)

Ajutati-l pe Razvan sa lupte cu o boala necunoscuta!

ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!

Mergi la inceput