Bucurii de sept-oct 2006 (126)
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
ramomar spune:
alexutza ma bucur ca sunteti bine
lexi si eu zic ca nu ai gresit pt ca nu ai fortat-o cu nimic pe Maria. Normal ca tebuie sa le spui ce sau cum sa faca ca altfel cum sa faca.
Apropo de asta mi-am adus aminte: ieri seara eram cu Patry in bucatrie, eu facema mancare ea pe langa mine la un moment dat baga manuta in buzunarul pantalonasilor si duce manuta la ureche: "aoo tati, Pati, mi-am mi-am" traducere " alo tati, Pati iti face mancare" , eu inainte zicandu-i sa ma ajute sa -i facem papa lui tati. M-am distrat foarte tare faza in care si-a scos telefonul imaginar din buzunar, pentru ca a vazut-o pe mami cand ii suna telefonul cum il scoate si vorbeste.
izty bine ai revenit! te astepatm sa revii iar si iar
lilina sa folosesti sanatoasa boleroul si geanta! Cat despre numarul omis la loto, bataita scrie pe sotul tau!
Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/xandrutza_76/xandrutza_76.jpg)
xandrutza_76 spune:
quote:
Originally posted by itzy-bitzy
[quote]
Xandrutzada am disparut ca iar am fost intrerupta acum sunt pe pozitii
. Sa stii ca am vazut-o pe Narcisa...cu creioanele ei
...meticulozitatea asta spune multe despre caracterul ei...cred ca va fi perfectionista si foarte ordonata
------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
Deh, fecioara
![](icon_smile_big.gif)
Adevarul este ca e foarte meticuloasa si are rabdare, nu gluma. Daca nu-i iese ceva plange si mai incearca odata. Abia dupa aia cere ajutor.
Mercic!
![](pupic.gif)
Alexandrina
![](gravida.gif)
poze cu noi
Bebe
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/princess/princess.jpg)
princess spune:
Buna, fetelor!
Scriu la repezeala ca sunt prinsa cu mai multe treburi!
Alina, da, am facut scoala acolo, am terminat dreptul la D Cantemir, poate de-acolo! De lucrat, nu, n-am lucrat in Bucuresti! Si mie imi pari cunoscuta! Si Lilina la fel! Dar nu stiu de unde! Cine stie? Vreo petrecere prin tineretile noastre? ... Sosie cica as avea si prin oras pe la mine una, asa imi zic cunoscutii! Dar n-as vreau sa o cunosc, ma cam sperie asemanarile astea!
Lexi, eu ce sa mai zic de "balerinul" meu cu 10.4 kg? Tati ii zice "grisinutza lu' tata" iar eu ii spun ba Aschiutza, ba Tzantzarel! Asta e! Sunt ai nostri, grasi, slabi, cuminti sau nazdravani!
Sambata suntem invitati la ziua unui prieten de-al nostru care implineste 1 an. Va fi o petrecere cu multi pici! Abia astept sa vad cum se va simti si comporta Rares! Pana acum n-am fost la o asa petrecere cu multi copilasi!
Va pup!
Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006
RARES are ...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/xandrutza_76/xandrutza_76.jpg)
xandrutza_76 spune:
Mephala, sa va folositi sanatosi de camera foto!
Crisnemes, pentru linistea ta mai consulta un ORL-ist. Sanatate!
Ramo, ce dulce a fost Patri! Pacat ca nu avea cine s-o filmeze...
Princess, mult spor la treaba. Sper sa se distreze Tzantzarelul la petrecere.
Noi am fost afara, in sfarsit s-a facut cald; Narcisa face nani, eu ma pregatesc de o inghetata si apoi de un somnic.
P.S. Cristina, voi ce faceti?
Mira, servici usor si mult succes la noul job! Presupun ca esti aglomerata. Pupici lui David.
Lili, nu te papa deshtele?
Andra (Eloise), Pufy, ne gandim la voi
Sandra, ne-ai facut capitol si ai disparut si tu?
Andreea, ce mai face Sebicu?
Daniela, nu mai chiuli de pe DC
Anca, noua reteta cu mujdei chiar o astept! Am curaj s-o si incerc.
Alexandrina 20+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Bebe
princess spune:
Lilina, felicitari pentru castig! Sa stii ca si eu joc mereu nr 26 pentru ca al meu sotz e nascut tot pe 26 dec, ca si tine! (Si mai am o vecina si prietena care este tot pe 26 dec).Daca ai sti cat l-am batut la cap saptamana trecuta sa bagam la loto, insa el nik! Sa vezi ce-i fac eu in ciuda diseara cand ii voi povesti de tine cum ai castigat!
RARES are ...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/itzy-bitzy/itzy-bitzy.jpg)
itzy-bitzy spune:
Ramo ai grija ce vorbesti de fata cu ea ca spune tot
...ce simpatica ...si Ana-Maria ne imita luand telefoanele si vorbeste pliambandu-se de la un capat la altul al camerei ...preocupata de zici ca face tranzactii la bursa...asa concentrata e
Princess ...nu ...eu la Universitate si apoi master la ASE...deci pica asta...Dar in ce zona ai locuit in perioada aia? hai ca te descos acum...Cu Lilina ...ce sa iti spun ca si eu la fel ...este una dintre foarte putinele persoane cu care mi s-a intamplat sa avem atatea coincidente/compatibilitati...am impresia ca o stiu de cand lumea...
Lexi ...si eu gandesc ca si tine ...cred ca depinde de mentalitatea noastra a romanilor (a unora cel putin)...strainii nu prea se streseaza cu chestiile astea...Iar ref. la inaltime nu cred ca este relevanta la varsta asta...nu poti spune de pe-acum ca va fi scunda de inaltime. Copiii au pusee de crestere la varste diferite...si am vazut ca amandoi sunteti inaltuti deci nu are cu cine semana scunda.
Itzy-Bitzy
cu
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/itzy-bitzy/itzy-bitzy.jpg)
itzy-bitzy spune:
Xandrutza e f bine ca este asa perseverenta...nu stiu daca tine de faptul ca este fecioara...eu personal am cunoscut fecioare si fecioare, tocmai de aceea cand am aflat DNP-ul ma rugam fie sa nasc mai devreme sa fie leoaica fie mai tarziu sa intre la balanta...Cred ca tine mai mult de felul ei de a fi si cu siguranta seamana cu unul din voi ...tu sau sotul desigur
Itzy-Bitzy
cu
xandrutza_76 spune:
quote:
Originally posted by itzy-bitzy
Xandrutza e f bine ca este asa perseverenta...nu stiu daca tine de faptul ca este fecioara...eu personal am cunoscut fecioare si fecioare, tocmai de aceea cand am aflat DNP-ul ma rugam fie sa nasc mai devreme sa fie leoaica fie mai tarziu sa intre la balanta...Cred ca tine mai mult de felul ei de a fi si cu siguranta seamana cu unul din voi ...tu sau sotul desigur
Itzy-Bitzy
cu
Ea multe a luat de la tat`su; eu sunt mai grabita, mai zapacita, dar am si treburi pe care le fac cu rabdare, de parca nu as fi eu.
Alexandrina
![](gravida.gif)
poze cu noi
Bebe
princess spune:
Alina, am stat pe la Compozitorilor, aproape de stadionul Ghencea... mai umblam prin Tineretului unde aveam o prietena foarte buna! Nu stiu de unde ne-om sti daca ne-om sti, poate din alte vieti
Eu am avut DPN-ul exact cand ai nascut tu, adica 28 sept si eram sigura ca o sa am o balanta, ca si mine, dar nu a fost sa fie... Dr m-a intrebat atunci daca vreau cezariana pe 20 sau 25 dar mi s-a parut aiurea sa aleg data nasterii copilului meu! Asa ca s-a nascut fecioara!
RARES are ...
![](images/user_woman.png)
ramomar spune:
si eu si eu am avut DPN 28 sept. , doar ca Patry s-a grabit un pic.
aaa, si am terminat tot dreptul, princess
Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)