Bucurii de sept-oct 2006 (126)
Raspunsuri - Pagina 4
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lilina/lilina.jpg)
lilina spune:
monique, m-am ales cu un bolero si o geanta argintie (comandata de la quelle si sosite ieri, deci la fix)
da lexi, m-am bucurat asa tare ca am uitat sa fac cinste, asa ca dau de baut fetelor
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
lilina spune:
nu lexi, nu cred ca ai gresit. e normal sa-i arati cum si ce trebuie sa faca. sunt convisa ca nu ai fortat-o sau obligat-o, deci nu-ti mai face probleme. nici Vladone nu vrea uneori sa zica 'multele' cuvinte pe care le stie sau sa faca anumite chestii si il las in pace, ii zic o data, de 2 ori si daca vad ca nu vrea, nu insist pt.ca nu rezolv nimic
![](images/user_woman.png)
Crisnemes spune:
Salutare!
Am venit si noi de la ORL - medicul spune sa continui cu Nurofen si pic pt nas Betabioptal si sa merg sapt viitoare la control. Cu siguranta voi mai consulta un ORL-ist pt ca parca tot nu-s multumita.
Lilina- felicitari pt premiu- la mai multe numaere - adica 6 . Sa ai noroc de cumparaturi.
Lexi - e totul ok nu-ti face griji ca e mai micuta Maria . Dragos sa fiu sincera nu mai tin minte inaltimea pe care o avea la un an dar stiu sigur ca a avut 7 KG., la 2 ani 9kg, la 3 ani 12 iar acum la 4 ani si 4 luni are 14 kG. Majoritatea colegilor de gradi sunt mai inalti cu un cap decat el. Nu-mi fac probleme la noi in familie toti suntem inalturi nu are cu cine semana minion asa ca o sa-l duv la mai mult sport. IMPORTANT E CA E SANATOS .
Cristina siDragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album
Monique_new spune:
Lilina tot e bine ca te-ai ales cu ceva. Sa le stapanesti sanatoasa.
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/xandrutza_76/xandrutza_76.jpg)
xandrutza_76 spune:
Lexi, eu am zis-o si mai demult, cred in puterea exemplului; deci tu ii arati un anume lucru, i-l repeti cand ai ocazia si copilul il va face cand il va face.
Lilino, inseamna ca sotul nu a scapat de cumparat parfum
Alexutza, eu zic sa iei materna; sau macar acid folic. Eu am inceput cu Elevit, dar doctorul a zis ca-s prea slaba si trebuie sa fac ceva sa ma ingras...
Gety, sa treaca boala urgent!
Roxana, simpatic serviciu mai ai!
Itzy, ai disparut??
Alexandrina 20+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Bebe
lilina spune:
asa e monique, merci
vreau sa va zic ca al meu sotz a omis sa treaca nr.meu norocos 26, ca iesise si asta, am fi castigat 73 mil. dar ne multumim si cu atat
am avut noroc
Monique_new spune:
oauuu !!!!!!Lili chiar v-a ocolit norocul. Sincer, m-as fi ofticat rau. Pt asta merita sa cumpere 2 parfumuri, nu unul
POZE COSMI 1 ANISOR
Monique_new spune:
Fetelor, in editia de astazi a ziarului " Jurnalul National", au supliment o carte " Esti ceea ce mananci", costa 9 RON. Are sfaturi si reguli despre o alimentatie sanatoasa.Este interesanta, daca va intereseaza.
POZE COSMI 1 ANISOR
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/itzy-bitzy/itzy-bitzy.jpg)
itzy-bitzy spune:
quote:
Originally posted by xandrutza_76
Itzy, ai disparut??
Xandrutza
![](pupic.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Mephala foarte frumoase pozele din Gradina Botanica, sa stapaniti sanatosi aparatul...si eu sunt fan poze...in toate felurile, in toate pozitiile
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Gety sanatate Mariei
![](pupic.gif)
Beatrix la voi a venit vara intru-totul...l-am vazut pe Eric ce sumar era imbracat...si cu ce poftaaaa manca marul acela...am inghitit si eu in sec
![](icon_smile_big.gif)
Floricel sper ca este mai bine mik ...
Gabitica spre rusinea mea nici nu am apucat sa te felicit pt aniversare: Sa ai parte de tot ce-ti doresti, tot ce-ti lipseste si-ti foloseste, sanatate, prieteni adevarati, copii sanatosi si multa bucurie! La multi ani, plini de fericire si impliniri! Sa ai numai zambete si soare in calea ta!
Roxana , asa cum i-am spus si Adrianei lasa ca nu fugiti nicaieri prea curand...ne vedem noi si ne socotim
![](icon_smile_big.gif)
Lexi foarte frumoase pozele cu Maria...cat mai multe plimbari luuungi cu "Mertzanul"
![](icon_smile_big.gif)
Mamilili ...I need youuuu!!!!!!!!!
Princess m-am tot tinut sa iti spun atunci cand am vazut pozele...figura ta imi este foarte familiara...nush d eunde sa te iau...fie semeni cu cineva (oi avea vreo sosie
![](icon_smile_big.gif)
Ramo
![](pupic.gif)
revin...iar si iar si iaaarrrrrrr
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu[/b] (28 septembrie 2006)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/xandrutza_76/xandrutza_76.jpg)
xandrutza_76 spune:
quote:
Originally posted by lilina
asa e monique, merci
vreau sa va zic ca al meu sotz a omis sa treaca nr.meu norocos 26, ca iesise si asta, am fi castigat 73 mil. dar ne multumim si cu atat
am avut noroc
![](wow.gif)
Bataita, bataita!! Sau 3 parfumuri sa-ti ia sotul, as zice eu. Totusi important e ca ati castigat, succes si data viitoare!
Alexandrina
![](gravida.gif)
poze cu noi
Bebe