Bucurii de sept-oct 2006 (126)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

monique, m-am ales cu un bolero si o geanta argintie (comandata de la quelle si sosite ieri, deci la fix)

da lexi, m-am bucurat asa tare ca am uitat sa fac cinste, asa ca dau de baut fetelor

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe

Mergi la inceput

nu lexi, nu cred ca ai gresit. e normal sa-i arati cum si ce trebuie sa faca. sunt convisa ca nu ai fortat-o sau obligat-o, deci nu-ti mai face probleme. nici Vladone nu vrea uneori sa zica 'multele' cuvinte pe care le stie sau sa faca anumite chestii si il las in pace, ii zic o data, de 2 ori si daca vad ca nu vrea, nu insist pt.ca nu rezolv nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Salutare!

Am venit si noi de la ORL - medicul spune sa continui cu Nurofen si pic pt nas Betabioptal si sa merg sapt viitoare la control. Cu siguranta voi mai consulta un ORL-ist pt ca parca tot nu-s multumita.

Lilina- felicitari pt premiu- la mai multe numaere - adica 6 . Sa ai noroc de cumparaturi.

Lexi - e totul ok nu-ti face griji ca e mai micuta Maria . Dragos sa fiu sincera nu mai tin minte inaltimea pe care o avea la un an dar stiu sigur ca a avut 7 KG., la 2 ani 9kg, la 3 ani 12 iar acum la 4 ani si 4 luni are 14 kG. Majoritatea colegilor de gradi sunt mai inalti cu un cap decat el. Nu-mi fac probleme la noi in familie toti suntem inalturi nu are cu cine semana minion asa ca o sa-l duv la mai mult sport. IMPORTANT E CA E SANATOS .

Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Lilina tot e bine ca te-ai ales cu ceva. Sa le stapanesti sanatoasa.

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Lexi, eu am zis-o si mai demult, cred in puterea exemplului; deci tu ii arati un anume lucru, i-l repeti cand ai ocazia si copilul il va face cand il va face.
Lilino, inseamna ca sotul nu a scapat de cumparat parfum
Alexutza, eu zic sa iei materna; sau macar acid folic. Eu am inceput cu Elevit, dar doctorul a zis ca-s prea slaba si trebuie sa fac ceva sa ma ingras...
Gety, sa treaca boala urgent!
Roxana, simpatic serviciu mai ai!
Itzy, ai disparut??

Alexandrina 20+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

asa e monique, merci

vreau sa va zic ca al meu sotz a omis sa treaca nr.meu norocos 26, ca iesise si asta, am fi castigat 73 mil. dar ne multumim si cu atat
am avut noroc

Mergi la inceput

oauuu !!!!!!Lili chiar v-a ocolit norocul. Sincer, m-as fi ofticat rau. Pt asta merita sa cumpere 2 parfumuri, nu unul

POZE COSMI 1 ANISOR

Mergi la inceput

Fetelor, in editia de astazi a ziarului " Jurnalul National", au supliment o carte " Esti ceea ce mananci", costa 9 RON. Are sfaturi si reguli despre o alimentatie sanatoasa.Este interesanta, daca va intereseaza.

POZE COSMI 1 ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

quote:
Originally posted by xandrutza_76

Itzy, ai disparut??

Xandrutza da am disparut ca iar am fost intrerupta acum sunt pe pozitii. Sa stii ca am vazut-o pe Narcisa...cu creioanele ei...meticulozitatea asta spune multe despre caracterul ei...cred ca va fi perfectionista si foarte ordonata

Mephala foarte frumoase pozele din Gradina Botanica, sa stapaniti sanatosi aparatul...si eu sunt fan poze...in toate felurile, in toate pozitiile spre disperarea sotului. Mi-ai facut pofta sa revizitam Botanica, caci uitasem de ea...

Gety sanatate Mariei ...

Beatrix la voi a venit vara intru-totul...l-am vazut pe Eric ce sumar era imbracat...si cu ce poftaaaa manca marul acela...am inghitit si eu in sec . Cu lucrarea cum mai stai ?

Floricel sper ca este mai bine mik ...

Gabitica spre rusinea mea nici nu am apucat sa te felicit pt aniversare: Sa ai parte de tot ce-ti doresti, tot ce-ti lipseste si-ti foloseste, sanatate, prieteni adevarati, copii sanatosi si multa bucurie! La multi ani, plini de fericire si impliniri! Sa ai numai zambete si soare in calea ta!

Roxana , asa cum i-am spus si Adrianei lasa ca nu fugiti nicaieri prea curand...ne vedem noi si ne socotim

Lexi foarte frumoase pozele cu Maria...cat mai multe plimbari luuungi cu "Mertzanul" . Inca o data...sa-l stapaniti sanatosi

Mamilili ...I need youuuu!!!!!!!!!

Princess m-am tot tinut sa iti spun atunci cand am vazut pozele...figura ta imi este foarte familiara...nush d eunde sa te iau...fie semeni cu cineva (oi avea vreo sosie ) fie te stiu de aici din Bucuresti? Ai facut facultatea aici? ai lucrat in Buc?

Ramo

revin...iar si iar si iaaarrrrrrr

------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu[/b] (28 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

quote:
Originally posted by lilina

asa e monique, merci

vreau sa va zic ca al meu sotz a omis sa treaca nr.meu norocos 26, ca iesise si asta, am fi castigat 73 mil. dar ne multumim si cu atat
am avut noroc

Bataita, bataita!! Sau 3 parfumuri sa-ti ia sotul, as zice eu. Totusi important e ca ati castigat, succes si data viitoare!

Alexandrina 20+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput