Duphaston+sarcina

Duphaston+sarcina | Autor: sunshine24

Link direct la acest mesaj

Dr mi-a dat sa iau Dupahston pt reglarea CM timp de 3 luni din ziua a 16-a pana in ziua a 25-a, deci 10 zile. Insa eu in prima luna de tratament, in a 9-a zi m exact, nu am m luat deoarece incepusem sa ma 'umflu' de la Duphaston. Cred ca organismul meu retinea prea multa apa, ceea ce mie nu mi se intamplase pana atunci.
A m patit cineva dintre voi asa ceva?
Am m citit pe net si pe forum, pe undeva, cate ceva despre Duphaston. Dar sincer eu nu m stiu ce sa cred... in unele locuri zicea ca e bun pt reglarea CM, in altele ca ramai m usor si m repede insarcinata daca iei Dupahston, sau ca se m da la femeile care risca sa piarda sarcina.
Daca ar fi sa poti ramane insarcinata m usor daca iei Duphaston, as incepe si eu sa iau din nou. M ales ca eu si sotul meu ne dorim un . Sper sa-i dau cat m repede vestea cea mare
Va pe toate si va doresc sarcina usoara si bebici frumosi si sanatosi si mamici pe masura

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna, nu ma prea pricep asa bine la duphaston. E progesteron. Atat stiu sa-ti spun, ca daca tu apuci sa-l iei inainte sa ti se provoace ovulatia.....nu mai ovulezi. Ca duphastonul o inhibeaza. Deci, daca vrei sa iei D. ca sa ajuti la fixarea sarcinii......trebuie sa-l iei cand stii sigur ca ai ovulat. Atunci da e bun. Eu am luat utrogestan, care e acelasi lucru cu duphastonul, numai ca D. e sintetic din ceea ce am inteles eu......., pentru sustinerea sarcinii. Adica imediat ce am aflat ca sunt gravida luam 2 comprese in fiecare seara, in vagin, pana in sapt 14. Intra la "Asteptand un ingeras". Acolo sunt subiecte foarte interesante despre sarcina, despre ovulatii, despre duphaston si alte cele. Numai bine.

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Uite te trimit direct la link-ul unde se vorbeste despre utrogestan = duphaston.

mult asteptat

Mergi la inceput