Despre un subiect trimis la gunoi. De ce?
Eu sunt de principiul ca orice problema se rezolva discutand-o, asa ca here I am.
Sunt una dintre persoanele de pe forum care citeam cu interes subiectul Norei, si anume cel despre salbitul cu YI, "Youthful Island slabeste sau nu?". Subiect care acum se afla la Containerul verde (Mesaje care nu (mai) prezinta interes. Fara suparare!). Pai fara suparare, fara suparare, dar pardon, eu si inca zeci il citeam cu interes.
Acuma ca moderatorii l-au trimis la gunoi, asta e, o sa traim si fara asta.
Ca a primit Nora avertisment, asta mi se pare nedrept. "reclama agresiva si ilegala a unor produse de slabit". Sa fim seriosi. Au fost n subiecte despre toate produsele pamantului...de ex cel cu Reductil...si n-a ajuns nici unul la container si nici n-a primit nimeni avertisment. Unde se dadeau nume si adrese de farmacii care vindeau produsul la liber si el de fapt sa da sub stricta supraveghere si doar la recomandarea medicului...este un medicament, nu un supliment nutritiv!!!
Aici era vb despre pastile de ceai verde...
In concluzie mi se pare nedrept acest avertisment, nu mi se pare corect ca s-a sters subiectul si parerea mea este ca daca a deranjat pe cineva, avind in vedere ca ERA urmarit cu interes, trebuia un warning in care sa se specifice ce anume deranjeaza si apoi sters in cazul in care nu se respecta avertizare. Sau daca pur si simplu nu se tolereaza astfel de subiecte atunci hai sa fim constanti si sa nu le toleram pe nicicare de genul, nu doar din 2 in 2.
multzam de atentie.
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara
Raspunsuri
aidaciolac spune:
Subscriu si eu cele spuse mai sus.
...so , daca exista un subiect cu regenon , reductil ... lindaxa si mai stiu eu ce , nu inteleg de ce nu poate exista un subiect si cu YI? fiecare are dreptul sa se 'drogheze' cu ce stie mai bine in incercarea de a combate 'hipopotanismul' de care sufera unele dintre noi (no ofence) - asa ma vad eu pe mine.
Nedreptatea este facuta si ar fi bine sa fie spalata ... asa ar fi corect.
De ce pt 2-3 persoane care nu au fost de acord cu ce se face acolo , a trebuit sa inchida un subiect care era citit cu interes de mai mult de 20 de persoane.
Sper sa se aprinda un beculet pe undeva ...
...astept cu interes urmarea si multumim moderatorilor pt intelegere
Aida
DISNEYLAND PARIS 2008
Mariaa spune:
buey, io cred ca v-a scazut glicemia de la cura de slabire
pentru Emma
povestea mea - Agonie si Extaz,, Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
Androix spune:
Raspunsul cred ca este ca in timp ce reductilul se gaseste la farmacie YI se gaseste de cumparat doar la "particulari" persoane fizice adik intelegeti ce vreau eu sa zic. De-aici "acuzatia" de publicitate. Daca era ceva ce se putea cumpara de oriunde era o treaba insa Nora scrie, fetele sunt curioase si tot Nora tre sa le recomande persoana de unde pot cumpara pilulele magice.
Andreea mama de Filip si Georgia
aidaciolac spune:
Andreea , YI se poate comanda si pe internet din multe locuri. Nora a facut doar o legatura mai ieftina ... si chiar si asa nu cred ca era necesar sa se inchida un subiect care era citit si interesat de f multa lume.
...revin
Aida
DISNEYLAND PARIS 2008
Sabina spune:
deci acel subiect era o reclama penibila la un produs de p[rovenienta incerta si cu side effects total necunocute.
Era pur si simplu o rusine pt un forum de MAME cica mature si responsabile o asemenea traznaie.
pararea mea....
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
marius spune:
Raspunsul dat de Sabina este si pozitia acestui forum vis a vis de subiectul mentionat. Completare: s-au facut adresele de informare(atentionare) dar au fost ignorate. Procedural trebuia inchis contul. Asa doar s-a rezumat la avertizare si inchiderea subiectului.
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa