Puiuti de Randunici 2008!! (10)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

simo asa era si la noi!!si chiar dupa ce vomita radea, se hlizea in continuare ca si cum nimic nu ar fi! dak ia in greutate, eu zic ca e ok copilul!..mai incearca si cu Debridatul, nu are ce rau sa-i faca!

Mai, lasati-ma, ca nu mai sunt asa...fuse,fuse si se duse..sper sa slabesc si sa ajung la forma initiala din poze...dar ziceti-mi bre de fusta ce ziceti?..evident ca bluza nu am, toate-s mulate si exlcus asa ceva!..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Cleme, 1)da, vad ce soare e dar las ca vor veni si zile frumoase si mi-a placut parcul, mai vin!; 2) nici tu nu esti DELOC grasa; 3) blugii cu care eram azi sunt cei largi, aia in care intru de curand sunt mai stramti

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Naty,te-am mai intrebat:sa-i mai dau si debridat sau numai meto?????si atunci vomita in jet-prima oara,apoi dupa vreo 20 min iar-tot jet-a 2 oara,dupa 30 min,iar-a treia oara...cam asa e povestea!si il tin in brate,de nu mai pot de maini...si de spate,ca doar are 7400

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Luny eu zic ca merge daca nu sinteti genul cu tol festiv, din pacate la ea merge o bluza mulata deci nu stiu cum o sa le impaci pe amindoua si Naty aparentele mai inseala, inseamna ca nu ai vazut ce bine se simtea burta mea la locul ei

http://community.webshots.com/album/563346200dAJmqg

Mergi la inceput

Cleme, Roxana, iata efectul plimbarii aici. Nu-i mai e nici foame, nici chef de frichi nici nimic. Mai ies cu voi pe furtuna!!

Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Am trimis melodia pe mailul comun mamici_randunici

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Eee misto poza Naty si ce pozitie are, a mea a mincat putin si e cam ca a ta. deci e clar, furtuna are efecte pozitive
Spuneti-mi voi cum reusiti sa puneti pozele ca sa le vezi doar apasind pe ele, cum e cu cea pe care tocmai am vazut-o?

http://community.webshots.com/album/563346200dAJmqg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

cleme, pai noi am anuntat deja tinuta casual la botez!..eu cred ca ar merge si o bluza uni, stransa sub sani, si ceva mai larga in jos, nu neaparat mulata pe talie..oricum daca ma hotarasc la ea, o iau cu mine la cumparat bluza si le probez impreuna sa vad cum arata, altfel nu risc..asa suna bine, dar pana nu le pun impreuna, nu-mi dau seama..

Mergi la inceput

Cleme, pui poza acolo, la webshots; copiezi link-ul; scrii la postarea ta [ url="link" ]poze[/ url] fara spatiile pe care le-am lasat eu. daca nu intelegi, da Reply with quote la postarea mea cu poza aia si o sa vezi

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by luny

cleme, pai noi am anuntat deja tinuta casual la botez!..eu cred ca ar merge si o bluza uni, stransa sub sani, si ceva mai larga in jos, nu neaparat mulata pe talie..oricum daca ma hotarasc la ea, o iau cu mine la cumparat bluza si le probez impreuna sa vad cum arata, altfel nu risc..asa suna bine, dar pana nu le pun impreuna, nu-mi dau seama..

Exact asa ma gandeam si eu . Adevarul e ca e o moda care tare ne avantajeaza in perioada asta...

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput