Puiuti de Randunici 2008!! (10)
Raspunsuri - Pagina 8
luny spune:
simo asa era si la noi!!si chiar dupa ce vomita radea, se hlizea in continuare ca si cum nimic nu ar fi! dak ia in greutate, eu zic ca e ok copilul!..mai incearca si cu Debridatul, nu are ce rau sa-i faca!
Mai, lasati-ma, ca nu mai sunt asa...fuse,fuse si se duse..sper sa slabesc si sa ajung la forma initiala din poze...dar ziceti-mi bre de fusta ce ziceti?..evident ca bluza nu am, toate-s mulate si exlcus asa ceva!..
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
natynic spune:
Cleme, 1)da, vad ce soare e dar las ca vor veni si zile frumoase si mi-a placut parcul, mai vin!; 2) nici tu nu esti DELOC grasa; 3) blugii cu care eram azi sunt cei largi, aia in care intru de curand sunt mai stramti
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
Simo27 spune:
Naty,te-am mai intrebat:sa-i mai dau si debridat sau numai meto?????si atunci vomita in jet-prima oara,apoi dupa vreo 20 min iar-tot jet-a 2 oara,dupa 30 min,iar-a treia oara...cam asa e povestea!si il tin in brate,de nu mai pot de maini...si de spate,ca doar are 7400
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
cleme spune:
Luny eu zic ca merge daca nu sinteti genul cu tol festiv, din pacate la ea merge o bluza mulata deci nu stiu cum o sa le impaci pe amindoua si Naty aparentele mai inseala, inseamna ca nu ai vazut ce bine se simtea burta mea la locul ei
http://community.webshots.com/album/563346200dAJmqg
natynic spune:
Cleme, Roxana, iata efectul plimbarii aici. Nu-i mai e nici foame, nici chef de frichi nici nimic. Mai ies cu voi pe furtuna!!
Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
numeioana spune:
Am trimis melodia pe mailul comun mamici_randunici
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
cleme spune:
Eee misto poza Naty si ce pozitie are, a mea a mincat putin si e cam ca a ta. deci e clar, furtuna are efecte pozitive
Spuneti-mi voi cum reusiti sa puneti pozele ca sa le vezi doar apasind pe ele, cum e cu cea pe care tocmai am vazut-o?
http://community.webshots.com/album/563346200dAJmqg
luny spune:
cleme, pai noi am anuntat deja tinuta casual la botez!..eu cred ca ar merge si o bluza uni, stransa sub sani, si ceva mai larga in jos, nu neaparat mulata pe talie..oricum daca ma hotarasc la ea, o iau cu mine la cumparat bluza si le probez impreuna sa vad cum arata, altfel nu risc..asa suna bine, dar pana nu le pun impreuna, nu-mi dau seama..
natynic spune:
Cleme, pui poza acolo, la webshots; copiezi link-ul; scrii la postarea ta [ url="link" ]poze[/ url] fara spatiile pe care le-am lasat eu. daca nu intelegi, da Reply with quote la postarea mea cu poza aia si o sa vezi
Naty
Iulia mea
natynic spune:
quote:
Originally posted by luny
cleme, pai noi am anuntat deja tinuta casual la botez!..eu cred ca ar merge si o bluza uni, stransa sub sani, si ceva mai larga in jos, nu neaparat mulata pe talie..oricum daca ma hotarasc la ea, o iau cu mine la cumparat bluza si le probez impreuna sa vad cum arata, altfel nu risc..asa suna bine, dar pana nu le pun impreuna, nu-mi dau seama..
Exact asa ma gandeam si eu . Adevarul e ca e o moda care tare ne avantajeaza in perioada asta...
Naty
Iulia mea