Puiuti de Randunici 2008!! (10)
Raspunsuri - Pagina 4
amira_roxana spune:
quote:
Originally posted by natynic
Noi cand am fost nasi am primit fiecare cate un parfum Chanel
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
foarte frumos din partea lor!
eu ma duc sa alimentez elefantzelul si apoi o luam spre parc. ne vedem?
ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi
aliceionescu spune:
Mai fetelor, oare eu sunt singura care nu se streseaza in niciun fel cu botezul??? Ca de cand tot citesc aici...pfiu...poze, toalete, fracuri, baloane, ursitoare....maaaaaaama!
gecko, merci de urarea pt Thea, am citit, da' n-am reusit sa raspund in ziua respectiva, o fac acum, cu scuzele de rigoare. Ce mai face cel mai frumos din orasul acesta? Il dai sau inca te mai gandesti?
Mai olgutzika, da' m-a dat gata "merveille" a ta cu bluzitele alea fain inscriptionate!!! Si ca sa nu mai spun de craci goi si maneca scurta, ceea ce nu am vazut decat la "fetele de peste balta", vorba lui delphin!
sovi, filmul cu Sasha m-a cucerit definitiv!!! Este cel mai tare filmulet pe care l-am vazut eu pana acum! Bravo parintilor curajosi!
Noi tre' sa facem "pretiosul" (la propriu) vaccin "Infarix", pe care inca nu l-am cumparat si bine am facut, ca uite-asa, citindu-va, am aflat cum trebuie el transportat si depozitat la rece...hm...dupa ce ca-i scump, mai vrea si conditii de depozitare, da' pretentios vaccin! Sper din suflet sa nu fie vorba doar de fitze in ceea ce priveste acest faimos "Infarix", desi ma cam indoiesc de asta...
In rest, astept poze noi, cu posibile tinute pt botez (naty, luny si celelate fete). Poate asa imi voi face si eu curaj sa ma gandesc la aceasta zi si la tzoalele cu care imi voi acoperi minunatul trup de gazela...
natynic spune:
quote:
Originally posted by aliceionescu
Mai fetelor, oare eu sunt singura care nu se streseaza in niciun fel cu botezul??? Ca de cand tot citesc aici...pfiu...poze, toalete, fracuri, baloane, ursitoare....maaaaaaama!
In rest, astept poze noi, cu posibile tinute pt botez (naty, luny si celelate fete). Poate asa imi voi face si eu curaj sa ma gandesc la aceasta zi si la tzoalele cu care imi voi acoperi minunatul trup de gazela...
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
luny spune:
ALICE tot la trupul de gazela ma gandesc si eu de nu mai vreau toale noi!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mstela spune:
Declar si eu maraieli si urlete in plina noapte,la greu...of..nu mai scapam de colici.La fel ca tuchita,pune foenul,ia foenul..Am reusit si eu sa mananc ceva acum cu o mana,cu ea in brate fiindca nimik nu o linisteste..
De dimineata am ajuns la Biserica pt molifta de 40 zile.
Naty,sexosa rochita
Ne pregatim de iesit la plimbare..
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.08)
Pozici
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
luny spune:
Am in curte o tufa de iasomie..mi-a adus o vecina un buchet si miroase toata sufrageria!!
numeioana spune:
Salutare tuturor! Am gasit in sfarsit versurile piesei pe care am dansat la botez cu David si tati... Vi le pun si voua sa vedeti ce frumoasa e!
S-a nascut azi-noapte un copil
Nelinistea in urma a ramas
Acum doarme linistit
Dezmierdat de-al mamei glas
A venit pe lume un pui de om
Fir de viata-nmugurit
Sa ne creassca sanatos
Si sa fie fericit
Noi am pus in leagan flori
O mie de culori
Si-un singur fir de busuioc
Si-ale vantului viori
Cantara pana-n zori
Urandu-i mult noroc
Visul scump s-a implinit
Mama a adormit tarziu
Cu un zambet fericit
Noi am pus in leagan flori
O mie de culori
Si-un singur fir de busuioc
Si-ale vantului viori
Cantara pana-n zori
Urandu-i mult noroc
Visul scump s-a implinit
Mama a adormit tarziu
Cu un zambet fericit
Canta Dan Spataru...f frumos cantec!!
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
luny spune:
asa e, Ioana, frumoase versuri!
Vineri ne-am programat si noi la kineto sa vedem cu e piciorusul si sa ne invete sa-i facem masajul cum trebuie daca mai e cazul..
CristinaGoji spune:
Miha draga, astept si eu PM tau cu datele contului si iti pun banii in aceeasi zi cand imi dai datele.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
bitza037 spune:
Buna dragele mele.
Am reusit si eu s aintru sa citesc macar capitolul asta.
NAty eram datoare cu 2 raspunsuri:
1.Titulatura de "viitoare mamica" pot sa mi-o schimb numai dupa ce mai fac rost de niste puncte.
2. Poza pentru prima pagina am sa trimit ,sar stau la panda sa fac una frumoasa.
Mihatp am fost la Real dar nu am gasit cutiuta pentru amprente.Au zis ca difera marfa de la magazin la magazin.Tare mi-ar fi placut sa o pot cumpara.Am vazut ca fetele intrebau de contul tau, tot pentru subiectul asta????? ca daca da, si nu as deanja prea tare as vrea si eu .......
Botezul l-am stabilit si noi pe 6 iulie.
Dimineata de la 5 cateva ore bune colicii nu ne ocolesc orice solutie sau preparat i-as da.Apropos...Clau am luat si eu preparatul de la Ifarm dar nu vad nici o schimbare. Nu i-l dau eu bine????sau nici asta nu-i merge, ca nu mais tiu ce sa-i mai dau.Tu cum i-l dai Rebecai?????inainte,in timpul, sau dupa masa???
Fug ca plange iar buburuza...........
IRINA
Mami fericita si implinita de Antoniasufletel
http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/?saved=1