Puiuti de Randunici 2008!! (10)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

quote:
Originally posted by natynic

Mai fetelor, de ce tundeti baietii, nu stiti ca trebuie luat motzul, la 1 an sau la cat o fi, dar prima oara numai nasha are voie sa bage foarfeca in capul bebelui?

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

ca nu vroiam sa-i impletesc codite

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Naty nu-nteleg ce-ti veni cu maneca scurta!
Seb e asa de friguros ca nici nu vreau sa incerc! Doar caciula nu ii pun(de cand cu tusea i-am mai plantat cate una pe freza!)
Cat despre gaze...e un adevarat mister! In urma cu vreo 3 luni aproape tot blocul si-a pus contoare individuale( noi nu ca n-am vrut sa-mi tai mobila de bucatarie!) si se pare ca de acolo e ceva in neregula! In plus joi au facut controlul general si au ramas 3 apartamente neverificate si cica ar fi posibil ca din cauza asta sa le fi oprit, desi cred ca e absurd!
Randunoiul meu e si presedintele asociatie de locatari, dar fiind ardelean functioneaza dupa principiul" daca trebe, trebe!"

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Hello, hello..bine v-am regasit. Am venit si noi ieri acasa, suntem bine, destul de cumintele pana acum, sa vedem cat ne tine . Eu m-am recuperat destul de bine zic, sunt ok acum, iar Alex nu se mai dezlipeste de Bia, nu mai stiu cum sa fac sa il scot de la ea din camera. Incerc sa pun si eu cateva poze si va anunt. Acum ma duc sa mananc ceva cat prind si promit ca va mai dau vesti.

Deea38+ , www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si Bianca Elena
AMR 13 ZILE !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Mersi pt informatie Naty o sa comand si eu de acolo, faza e ca primele 2 nr de la pampers au fost ok, astia sint cu pb plus ca ma seaca mirosul ala de aloe vera... asta e acum stiu si nu mai cumpar.
Roxana eu o sa vin in parc dar nu stiu inca ora, cred ca tot dupa 14.00, a mea doarme momentan (bine mai are putin si se face ora si se trezeste, am zis doar ca e ceas), mama si ce bine de tine ca ai dormit atit, abia astept si o noapte de genul asta, deja cred ca am juma de an de nopti nedormite pt ca in sarcina sufeream de insomnii si acum nu ma lasa bb sa dorm
Tuchita nasoala faza cu gazele la voi, dar la noi totul e posibil...
Si Stela si la noi e frig in casa, ziua mai e cum mai e pt ca mai iese soarele dar noaptea la fel daca nu merge caloriferul electric imediat se face frig in camera, iar eu inca nu am lasat-o in mineca scurta pt ca e prea frig, acum de cind cu frigul asta ii mai pun si eu caciulita pe cap. Cine stie poate in septembrie vine si la noi vara
Si fetele pe voi va doare coloana? ca eu nu mai pot, am senzatia citeodata ca ma rup in doua

http://community.webshots.com/album/563346200dAJmqg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Pai da, Tuchi, dar si daca Ilinca trebe sa manance, trebe!
Si cu maneca scurta nu mai dati cu rosii, ca voi mi-ati bagat in cap ca trebuie tinut copilu subtire imbracat si ca numai soacrele ii infofolesc!
Tuchi, de aseara papam cam 100-120 ml, ce-i drept acum la ultima masa a si varsat apoi , dar putin...Ma rog, cata vreme doarme si o apuca foamea fix la 4 ore zic eu ca-i ajunge, sa vedem cum va mai lua in greutate de acum. Problema e ca primii 30 ml ii papa zbatandu-se ingrozitor, chiar daca o iau si o ragai, nu stiu ce are...apoi brusc se linisteste si mananca mult mai eficient restul...pana cand da cu mana tare peste biberon, trage o strambatura si atunci e clar!

Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

felicitari deeapui, bine ai venit Bianca!

nu am reusit sa citesc din urma, dar felicit toti bb-ii si mamicile ce au "trecut" prin botez la sfarsitul asta de saptamana.

ieri a fost doc de fam in vizita la masurat, si asa e, am luat un kg in prima luna si 6cm, nu 7. s-a mirat si ea, iar eu, precum toate mamicile, incep sa ma ingrijorez. fetelor informatii despre astfel de "exagerari" aveti?

daca nu au aparut colicile pana acum, mai pot sa apara? sau se reduce riscul aparitiei lor cu cat creste?

vad ca p-e unele dintre voi v-a ajutat debridatu-ul pentru tranzitul bebicului. trebuie sa intreb pediatrul sau pot sa-i dau direct?

copilul asta tot doarme mult noaptea. nu v-o spun de "lauda" ca sunt ingrijorata si pe tema asta de cand mi-ati povestit de icter. dar de dupa baita si papa de seara, care se termina pe la 11-11,30, doarme pana la 6 dimineata. in rest peste zi e foarte activ si ma tine in mare priza ca-i plac falseturile mele si mai ales sa-l iau la dans.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

http://community.webshots.com/album/563183266NLYiXr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Am reusit sa schimb si eu semnatura si sa pun poze ..le gasiti la pozele mele, in albumul Bianca(cum altfel???)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

asa cresc eu mare

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Cleme, si eu imi doresc tare mult o noapte de somn mai legata ! M-am saturat numai de cate 2-3 ore asa! Cand e somnul mai dulce, atunci ma trezeste gaza mica!

Stela, eu o las pe asta mica mai dezbracata pentru ca tin centrala pe 24.5 grade si e cald si bine.

Deea, bine ai venit acasa si mamiceala usoara si frumoasa!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Am vazut frumusele Bianca si Amira!
Bai, io inchid tembelizorul, ca daca mai aud mult de cutremurul din China mor!

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput