Puiuti de Randunici 2008!! (10)
Raspunsuri - Pagina 13
amira_roxana spune:
simo, imi pare rau ca bb e bolnavior! eu am o prietena care i-a facut eco lui bb la 1 1/2 luni!
asa cleme ati mai dat o tura, zici?
ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi
underqueen spune:
mai sunt mamici care ies in parc cu bebe si stau linistite pe o banca, de vorba cu alte mamici...da' eu nu , pana nu fac kilometrii nu ma simt bine...n-am stare sa stau in parc (ps: la noi strada principala o parcurgi in 20 de minute dus-intors, daca mergi normal...)
raportez un bebe imbaiat, hranit si adormit...am trimis randunoiul dupa pizza ca sunt franta si nu-mi arde de facut snitele la ora asta
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
POZE BOTEZ
minunea mea
luny spune:
simo, si eu stiu prin ce treci, ca doar am fost plimbata cu Mufarina prin 3 spitale din cauza asta..off..pt linistea ta, fa-i investigatiile de rigoare, ca sa fii linistita! astept maine vesti bune!!pt tine si pt Barosanel!
naty, roxyc, cleme ce va invidiez ca va puteti intalni in parc..mi se cam acreste si mie de plimbat pe bdul Unirii dintr-un capat in altul, de una singura, ca parc in zona nu am...
Nu sta nimeni, frate, pe la Alba Iulia, Nerva Traian, Hala Traian, Unirii, in zona asta?..
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
lyvy spune:
Io is tot in urma, macar sunt la zi cu capitolul asta, si asa cu greu!!!
Azi am inceput decalarea programului de baita cu 30 min, adica 9.30, inainte o faceam la 10.00, si tot asa pana o facem la 9.00.
Iris doarme de obicei de la 23.00, dupa baita, masaj, gimnastica, papa, pana la 5.30-6.00 dimineata fara nici o trezire, apoi o trezire scurta de titi si dormit dus pana la 9.30-10.00.Eu vreau sa o aduc cu trezirea la aceeasi ora , dar cu culcare mai rapida , adica 21.30-22.30.
Am observat de cateva zile un lucru foarte imbucurator, tiztile mele produc lapte mai bun si mai mult, fata se satura mai bine ca inainte, si astfel am inlocuit un biberon cu titi, adica ea mananca biberon la 13.00 , la 17.00, la 22.30, si in rest numai san.Eu zic ca e foarte bine, mai rar se intorc lucrurile in asa fel.
Maine mergem la 9.00 la vaccin, mi-e o groaza de vai de mine, nu stiu cum va reactiona.
Cu timpul stau foarte prost, nu din motive de fata frichinita, pentru ca fata mea e supercumintem plange 1-2 min cand ii e foame si atat, eventual cand impinge tare la kaka, dar asta foarte rar, stau ra cu timpul din cauza de servici (din cand in cand), din cauza de plimbari, gatit,musafiri din plin, si-apoi pentru satisfacerea personala :, si Iris e inebunita de mersul cu masina, merge de la 10 zile, si primul drum lung la avut la 2 sapt: 350 km.Super-cuminte!!!
trimit si mai revin
Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
underqueen spune:
lyvy, succes maine la vaccin!
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
POZE BOTEZ
minunea mea
lyvy spune:
Tuchita, Cristinagoji, multam fain de urarile pentru Iris, i le-am transmis!! Tuchi, hai ca dau de baut , si daca vrei si o , na ca te-am auzit, imi pare rau ca te lupti cu copii boliciosi, hai putere!!!
Ioana, am vazut filmuletul cu David , foarte frumos!!!
Violeta, am vazut poze de Sean cu mama, si am o intrebare, cum de era bebe asa de dezbracat, cand tu erai cu pantalon lung si tricou???
Nicol, parca tu ziceai ca ti-e frica sa mananci rosii, eu mananc zilnic si nu e nici o problema cu bebe.
De fapt eu mananc orice, chiar si din alimentele interzise, adica capsuni, ceapa, varza , rosii, mere, banane, cafea de 2 ori pe zi, ciocolata industrial, orice, singurul lucru pe care nu l-am incercat sunt fasolele care oricum nu-mi plac, si nu am observat nimic schimbat la Iris, poate am eu noroc.
Aaaaaaasa, ca mi-am adus aminte,Tuchita, iar va legati de mancarea din Ardeal?????Hai ma, ca io mananc salate la greu.
Careva dintre fete spunea de sterilizatorul de la Primipasi, si eu tot din ala am si sunt foarte multumita de el, acuma ca il am, nu stiu ce m-as face fara el, am tot timpul 8 bibe sterilizate, 23 zile stau linistita.
Suzeta tot nu o accepta fata mea, dar nici nu ii vad rostul, in cazul meu!!
Pozele mele
lyvy spune:
Maria, merci , sper sa trec cu bine de momentul asta, tare am emotii.
Azi am facut 2 luni, avem 5100 g si 63 cm!!!!
Acuma la capitolul balena esuata la malul Muresului in cazul meu, stau bine de tot, adica tot balena am ramas, cele 10 kg nu se urnesc din loc, chiar isi mai cheama prietene, alte kg, hainele vechi imi sunt piese de muzeu, m-am apucat de cumparat haine, pentru ca psihicul meu e influentat foarte mult de ceea ce port, a nu se intelege cine stie ce, adica mi-am luat un costum sport, blugi marime balsoi, bluzuci si mai urmeaza.
Botezul l-am mutat de pe 8 iunie pe 22 iunie, din motive de popa care pleaca pe 8 altundeva, si cand ma gandesc la ce o sa port la botez ma ia disperarea , pentru ca si daca vreau sa-mi cumpar ceva nu imi gasesc ca asa mi-e felul, inca ceea ce imi doresc eu nu s-a facut pentru marimii maaaaaari, a se intelege ca nici inainte de sarcina , tot nu imi gaseam usor haine, si-acuma nici timpul nu e de partea mea, si-poi tre sa merg la Tg-mures sau Brasov, ca aici e vai si-amar de hainele care se gasesc, si nu sunt eu o cocheta din fire, dar chiar nu ai ce cumpara din orasul asta.
Pozele mele
ccris_ccris spune:
randunici,
Si eu stau rau cu timpul, nu mai pot sa fac nimic nici prin casa, nici pentru mine, fiindca stau cu bebelina plangacioasa numai la tzitzi sau in brate, altfel plange. Nu stiu ce sa mai cred, ori o supara colicii, ori nu se satura, ori ambele. Suge 10 minute, adoarme 10 minute, iar suge 5 minute, iar adoarme. Si cand zic si eu ca s-a saturat si doarme dusa, atunci se trezeste plangand. Nu stiu ce sa cred, oare o fi nevoie de completare? Sau e efortul prea mare pentru ea si de-aia adoarme?
Am citit pe diagonala ultimele doua capitole, tot dinlipsa de timp. Imi pare rau, ca tare as mai sta la ciripit cu voi!
Felicitari puiutilor crestinati, ma bucur pentru mamicile care s-au distrat de minune la botez.
Felicitari, Naty, pentru silueta, la fel si Kya pentru blugi.
Sovi, abia acum am reusit sa vad poze superbe cu tine la nastere si cu Sasha frumos foc!
Ioana, ff frumos David in costumas. De unde cumparati voi toalete asa frumoase pentru bebei? M-ar interesa si pe mine pentru botezul Andreei.
Tuchita, la fel, ff frumoase poze de la botez si tu esti frumoasa,iar Seb e superb!
Numai puiuti unul si unul la noi pe crengutza!
Revin si eu cu intrebarea Cat a costat sedinta de kineto la madam Ivan? Am maine programare la ea si nu stau grozav cu banii.
Am reusit sa iesim si noi ieri in Herastrau si a fost tare fain.
Mamici, voi cat stati afara cu bebeii vostri?
Va pup si va doresc o noapte linistita.
Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
lyvy spune:
Ma dor destele cat am scris, hai ca merg la culcare, Iris doarme deja, si poate sare si randunoiul cu ceva , ca doar initierea am facut-o, si sper sa fie din ce in ce mai bine, ca prima oara nici n-am respirat, stiti melodia: Like a virgin, uh, tuch for the very first time, like a virgin..................paaaaaaaa
Sper sa reusesc maine sa intru!!!
Va pup pe toate, toate, toate!!!!!!!!!!!!
Pozele mele
natynic spune:
Ccris, stau cu Iulia...cat se poate! . De n-ar fi vremea asta cretina as sta toata ziua.
Luny, daca ai putea face efortul (mare!) sa vii pana in parcul Izvor, as face si eu aproape acelasi efort si ne-am plimba acolo. Ce zici? Ca as veni eu cu masina sa va iau, dar numai daca esti cu marsupiul, caci am constatat azi ca punand caruciorul meu in portbagaj nu mai incape altul...
Sunt in plin show seral de Iulia...tocmai am pus-o pe burta, a tacut 5 minute dar a reinceput. Of-of-of micutii astia...
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea