Puiuti de Randunici 2008!! (10)
Raspunsuri - Pagina 12
luny spune:
quote:
Originally posted by natynic
Mdea...am continuat cruda operatiune de defrisare a garderobei (care, credeti-ma, nu e mica!), am izbandit cam 70%; m-am bucurat enorm de putinele lucruri ce-mi vin inca foarte bine; am pus la pastrare lucrurile la care inca trag speranta (relativ putine); si am bagat intr-un mare sac ce va fi donat unui grup-tinta de femei sarace (multe!). Asta e, fost-ai lele cat ai fost...
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
nici eu nu puteam sa zic mai bine!! asta am facut si eu cu hainwele de iarna, in astea de vara inca nu am intrat!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
underqueen spune:
da, naty, chiar la asta ma gandeam...
iar i-am cumparat 2 caciulite...sunt curioasa cat rezista...pana intra la apa si e iar cu urechile pe afara...
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
POZE BOTEZ
minunea mea
luny spune:
cuscra nu e foarte nasol cu piciorul...sper sa fi trecut..nu suntem noi stelisti, al meu e cu Univ.Craiova..Naty e stelista!
flori, artista se face fata ta!!
clau, ma bucur ca te-ai distrat, abia astept pozele!!
bitza ai o fetita tare frumoasa, sa-ti traiasca!!
mami_papatot spune:
PIERDUT VIATA PERSONALA!
O DECLAR NULA!
Honey Bunny, TE IUBIM, SI CA TINE NU GASIM!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA[/purple][/b]
natynic spune:
Stai usor, Mami, nu e totul pierdut! Si apoi, ai dat anuntul la ziar...poate o gasim!
Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
mami_papatot spune:
Stai sa vezi anuntul asta...
schimb copil stataor in brate cu orice...
in rest...colici, pangaceala, dormim, destul de bine, doua zambete la comanda, oboseala, etc...
Va pup si va iubesc!ma gandesc mereu la voi...dar...sunt varza cu timpul!
urla copilul...vine baiatuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!
Honey Bunny, TE IUBIM, SI CA TINE NU GASIM!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA[/purple][/b]
luny spune:
mami.p rabdare si...rabdare!
Simo27 spune:
iarasi mi-a vomat in jet!!!!maine il duc la spital..oare se poate face ecografie la somac?ca nu as vrea radiografie...ca e prea micut!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
cleme spune:
Am terminat si noi cu baita si papa la bb, noi am mai iesit afara vreo 2 ore ca nu am rezistat tentatiei asa ca Maria ne putem lua de mina la impins carutul, deja nu-mi mai simt talpile de la atita mers pe jos dar vorba lui Naty cine slabeste? (bine ar fi daca s-ar duce si burta ). Am vazut si eu pozele lui Bitzu, e o dulceata cea mica, cit despre garderoba eu am defrisat o parte acum vreo luna si ma abtin sa intru si acum in ea ca mi-e ca nu mai ramine nimic de imbracat
http://community.webshots.com/album/563346200dAJmqg
natynic spune:
Mai Simo, of...
Sa stii ca Iuliei i-a facut radiografie acum cand am internat-o; iar cand era la incubator, imediat dupa nastere (avea 1 kg!!) i s-au facut 2 radiografii. Tu crezi ca e acelasi regim de raze ca la adulti? Du-te sa fie vazut ca lumea ca deja nu-mi place ce aud; si iti inteleg spaima al naibii de bine.
Cleme, si eu tare as mai fi iesit dar mi-am pus in cap sa o rezolv cu garderoba, sa stiu naibii si eu cu ce ma mai imbrac ca m-am saturat de 2 perechi de pantaloni si 2 bluze luate tot timpul prin rotatie pt ca imi erau bune si...la indemana . Daca tot incep sa ies, sa ma si imbrac mai bine...Ca pe fata ai vazut ce eleganta o port
Naty
Iulia mea