Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (65)
Raspunsuri - Pagina 7
jjovana80 spune:
quote:
Originally posted by ella81it
Jjovana eu am colul scurt si deschis de la 24 sapt,iar acum a inceput sa se lungeascaSi bb al meu are circulara de cordon,dar daca nu ii ceream doctorului sa mi arate cordonul nu imi spunea.A zis ca e ceva normal si de obicei nu spune viitoarelor mamici ptr a nu le speria.
Eu am alt stres ...ca e micut Alex al meu,are lungimea femurului de 6.2cm.Doctorul spune ca e bine,ca nici noi nu suntem inalti dar
Noi suntem lungi in craci. Gogosica avea femurul tot de 6.2 cm, la 31 sapt si 3 zile, dar nu e slabanoaga... doar putin peste 1500 gr.
Cu colul m-am mai linistit ca e ok la lungimea asta. Dr cred ca s-a speriat ca a scazut ceva de la 4.1 cm
oana silvia si pruncuta Daria... 31 sapt
jjovana80 spune:
quote:
Originally posted by jjovana80quote:
Originally posted by ella81it
Jjovana eu am colul scurt si deschis de la 24 sapt,iar acum a inceput sa se lungeascaSi bb al meu are circulara de cordon,dar daca nu ii ceream doctorului sa mi arate cordonul nu imi spunea.A zis ca e ceva normal si de obicei nu spune viitoarelor mamici ptr a nu le speria.
Eu am alt stres ...ca e micut Alex al meu,are lungimea femurului de 6.2cm.Doctorul spune ca e bine,ca nici noi nu suntem inalti dar
Noi suntem lungi in craci. Gogosica avea femurul tot de 6.2 cm, la 31 sapt si 3 zile, dar nu e slabanoaga... doar putin peste 1500 gr.
Cu colul m-am mai linistit ca e ok la lungimea asta. Dr cred ca s-a speriat ca a scazut ceva de la 4.1 cm
Scuze.... am vrut sa scriu ca ESTE cam slabanoaga...... dar mai are timp sa creasca, nu-i asa ????
M&M spune:
Tecky, nu trebuie sa te gandesti la durere...gandeste-te la ce va urma, ca o vei tine in brate pe Raluca !!! Cred ca pe acest lucru trebuie sa ne concentram ,nu pe durere...
Cristina 26+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
SunSmile spune:
Ella super tare ma bucur ca esti bine. Si lasa, ca o s-o duci tot asa pana depasesti 37 sapt si bebe Alex va fi foarte bine! Si nu, nu e micut...e doar un baiat finutz!
Estrella ba eu imi aduc aminte ca tu erai la inceput asaltata de oameni superstitioasi. Si ma bucur tare ca ai reusit sa te impui. Multumim de aprecieri. Asa, carutul: da, e zippy 3 in 1. Noi ne-am uitat pe inglesina.ro, am vazut unde au adresa si am mers la ei. Eu stiam clar ca asta e culoarea pe care o vreau (o au in catalogul 2008 si au si altele foarte simpatice) si pt ei nu a fost o problema, pt ca atunci tocmai adusesera transport pt targ. In 3 zile ne-am dus sa-l luam, pt ca atat a durat sa descarce ei trailerul ce tocmai venise din Italia. Sunt deosebit de amabili, iti explica orice, ai certificat de garantie pt fiecare parte a carutului. Noi am dat 22 mil pe el.
Cu sterilizatorul...noi personal ne vom lua unul pt microunde de la Avent. Intruneste toate conditiile noastre. Iar suportul pt cadita il gasesti la orice magazin de unde cumperi si cadita.
Mariana ma bucur ca acum sunteti bine! De la ceva din Thailanda au bolit ai tai? Ca si eu cand m-am intors de acolo am patit-o. A fost singura tara in care am patit asa ceva. Noooo...eu abia astept sa vad ce comoara ascunzi in burtica. Banuiesc ca tot cu M o/il va chema, nu?
Mai chiar, da' Marimar a disparut si ea de la sarbatori. Si Siby. Si Ralu care cred ca tot intr-un nesting o tine:) Si Madina care nu ne mai spune nimic de frumusetea ei de baiat carliontat. Si muuuulte fete!
Am aspirat, am spalat pe jos, am sters prafu, am ceruit parchetul, am spalat baia (ma rog, asta oricum e zilnica...ca si aspiratu), am frecat niste icre proaspete de stiuca, am facut o crema de branza cu verdeata ca sa umplu niste ardei, acum o sa ma apuc sa fac si salata de vinete si o sa umplu si niste roshii cu ea, mai incolo fac niste cartofi noi la cuptor cu unt si menta verde si fac si o paine rapida si gata. Azi fara carne nene!:)
Si fii-mea se baltacaie de zor, ca un pastravior...
SUN 33+
vias spune:
...buna gagici...m-a sunat sotul....si am niste rezultate urate
...calciu ionic : 0,9 (interval normal 3,6 - 5,2)
....si mai sunt si anemica.......macar stiu de ce am lesinat...
Aveti grija de voi...eu m-am deprimat tare...
Cami 30s+, cu Timeea Cristina
pustai
dma2007 spune:
sun f buna mancarea!
si eu am facut vinete cu maioneza si mancarica de fasole teci
25s+! surpriza
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png
andrey2008 spune:
Buna gravidutelor.
Nu mai stiu exact cine a intrebat dar ma intereseaza si pe mine chestia cu epidurala,in ce moment se face.
Ma dor ingrozitor picioarele chiar sub fundadevarul e cam am facut ceva efort weekend-ul ce a trecut,dar stie cineva de la ce poate fi?Sa nu va ganditi la"prostii"ca deocamdata suntem in pauza.
Ana superba camera Mariei,sa va traiasca si s-o foloseasca sanatoasa.
tuturor
Ioana24+
mcoca spune:
Andrey, in teorie se face la 4cm (aici), dar tot aici ti-o pun si mai devreme daca nu mai suporti. Depinde foarte mult de echipa, anestezist ....
Vicky 33+ si Maya
AMR +6 saptamani
Bebele casei
Dianami spune:
Buna, fetele!
Jjovana, e bun colul tau, ar putea fi probleme cand e sub 3 cm. Ai grija si nu mai face efort mare pt. ca se poate scurta.
Mariana, si eu sper sa se intoarca si sa aiba loc. Placenta anterioara nu e un impediment, dar asa banuia ecografista. Eu maine am eco si sper sa am vesti bune...deja m-am obisnuit cu tura zilnica de contractii dureroase.
Camy, calciul este extrem de mic. Trebuie neaparat sa iti dea un preparat cu calciu, dar cu grija pt. ca stimuleaza contractiile. Sanatate!
Epidurala se face teoretic la 4 cm dilatatie, dar conditia e sa fiti in plin travaliu, cum spunea si Mariana. Eu, desi nu am avut epidurala, imi amintesc ca pana la 5 cm a fost acceptabil, dureri f. puternice de spate, cam ca la menstruatie. Mai rau a fost ca pana la 4 cm au trecut 15 ore, aveam colul dur (iar acum vrea sa se deschida inainte de vreme ). Dupa o perfuzie cu oxitocina, am ajuns la dilatatie 10 in 4 ore si jumatate. Astea au fost contractii dureroase rau, dar nu . Expulzia a durat 15 min...floare la ureche.
Diana 30+ si Iulia (15.07.2005)
andrey2008 spune:
Mersi Vicky sunt cam sensibila la durere si deja am inceput sa ma visez noaptea ca nasc si tot din astea,sper din suflet sa fie totul ok si le doresc acest lucru tuturor gravidutelor.
Ioana24+baietel