Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (65)
Raspunsuri - Pagina 2
Kimmy spune:
Gata am pus 3 pozici pe picasa.
Azi la 16.30 am programare la dr...abia astep.Nu am vazut-o pe bebelina de 5 saptamani.Azi facem si turul spitalului cu sotul,sa vedem daca merita sa nasc acolo la 3200 de ron.
Gata fug sa strang putin prin casa si sa vad ce sa fac de papa ca ieri am fost lenesa si am facut numai un pireu cu schnitzele.
Va pup pe toate toate si mai revin
Kimmy33+Erika AMR 7 saptamani
Bebele familiei
oanasm spune:
'neatza pepenasi!
moama....da' ati scris "ceva" de sambata dimineata!!!!
mishuc fain ca sunt si rezerve acolo! cand afli si preturile...imi spui si mie..sunt curioasa de diferenta fata de ungaria...
sunu cum fu la socrii!? ce ti-au adus la picioare!?
mada super rochita..am mai zis..da' asa pe Ari e si mai superr!!!!
diarux noi pana acum am luat patutul si am primit o pijama faina pt bb!!!! dar vom lua toate chestiile necesare inainte de nastere..asta e sigur!!
ana faina camera Mariei! roz frate..roz cum esti? ma bine?
mikycris ce chestii zice dr tau...mda...si al meu din romania zice uneori niste chestii de sarcu' zici ca-i orice numa' medic nu!!!
chilotii de baba la mine inca nu au ajuns!
boti esti criminala cu chilotii tai !!!!
tecky bb va dormi cu noi in camera, dar in propriul patut!!! din pacate avem doar 2 camere...dar speram ca pe cand bb va avea 1 anisor sa ne mutam la 3 camere...sau casa..sa vedem; legat de dormitu in pat cu bb..no way!!! legat de...mama merge sa doarma cu bb..si tata se muta in alta camera sau de astea..nici vorba!
mada I have no ideea despre curatirea iazurilor..nu gasesti pe net ceva info?
bujo ma bucur ca bb e ok!!!! pupici si Monei
tuchi ma bucur mult pt voi! legat de scurgerea aceea...nu stiu ce sa zic...dar am increderea ca bb e bine..dupa cum arata si valorile betaHCG
kimmy am vazut pozele, frumusica foc!!!! burtica...parca e lasta ..dar un pic...deja e normal sa fie asa..incet incet...nu?
[b]violeta felicitari pt fetita! sa va traiasca sanatoasa!
pupici si o saptamana faina de tot va doresc!!!
Oana
24+ cu
o noua viata
filmuletz bb
vias spune:
..mama cat am mai avut de recuperat...
Mikycris...ai grija de tine...si stai linistita, fetita este bine...
Ana...eu zic sa nu te apuce harnicia prea tare...eu sambata am muncit f mult..si ieri am lesinat de 2 ori...ai grija de tine, se pare ca vei naste de3stul de curand...dupa semn (din ce am auzit si eu)
Bujo ce mai faci draguta??...inca putin si scapi...eu se pare ca voi mai veni si in iunie, azi am vb cu sefa si m-a intrebat ce fac acasa????...nu vin la servici???...BA DA VIN!!!!..am nevoie de bani......asa ca....nu mai am 3 saptamani...mai am cam o luna si ceva.....asta este...nu avem ce face...
Acum va las..intru mai tz...am f multa treaba..
Cami 30s+, cu Timeea Cristina
pustai
Caprioara spune:
Neata fetele,
Am intrat in fuga doar sa va salut si sa va dau cate un la toate, ca am treaba la munca. Acasa inca nu am pus net, sunt in "discutii" cu sotul de la ce companie sa punem ca fie si ieftin si de calitate.
Nu am citit din urma, dar sper ca sunteti bine toate. Eu inca ma lupt cu raceala, acum si tusesc pe deasupra . Bag ceaiuri multe si sper sa nu ma mai tina mult.
Voi ati completat si trimis declaratia 230 cu donarea a 2% din impozitul pe salariu unei fundatii? Daca nu, si totusi vreti sa o faceti, vedeti ca trebe trimisa pana pe 15 mai. Eu am scris-o astazi si sper sa ajung cu ea la posta. Macar astia 2% sa pot hotara eu cui ii dau, si nu statul.
pup you all,
Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si in asteptare de Ilinca
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
danangie spune:
TUCHI ma bucur enorm de mult pentru tine ca ai reusit sa ramai din nou. Daca e sange maro, normal e sange vechi. Poate fi de la implantare. Ai vorbit cu doctorul tau? Si eu am avut sangerare dar numai o zi. Sunt fete care au avut ca si tine mai multe zile si a fost totul ok. Sper din inima sa fie bine. Mai bine ceri parerea unui medic.
MCOCA pai eu stiu ca se poate face si buletinul si pasaportul. Uite eu pasaportul mi l-am reinoit acu' 3 ani prin procura. Adica, am trimis procura mamei si ea mi l-a facut. Maine, de exemplu, merg la consulat pentru a lua alte 2 procuri pentru mama. Eu cand m-am casatorit nu am refacut buletinul de identitate. Si nici nu mi-am schimbat numele de familie in cel al sotului. Si ca acum voi naste imi trebuie buletinul romanesc pentru a face certificatul de nastere. Eu maine merg sa fac o procura pentru buletin unde sa fie specificat in procura de ce vrei sa-l schimbi. La mine pentru ca nu am avut timp sa-l refac atunci in tara cand m-am casatorit......si o alta procura pentru pasaport.....adica mie nu-mi expira pasaportul dar il schimb pentru a schimba numele de familie. Si toate le va face mama. S-a interesat si a zis ca dureaza cam o luna de zile aceste acte. Cand imi facusem pasaportul acu 3 ani a durat mai putin ca-l facuse inr egim de urgenta. Cam in 2 sapt. l-am avut inapoi. Sper ca ti-am fost de ajutor.
mult asteptat
Gini75 spune:
Buna dimineata fetelor!
Noi suntem bine, am revenit la miscarile normale, ca vreo cateva zile bebelutza a fost mai lenesa si nu mi-a facut pe plac cu bombardamentele. Saraca fata, are o mama cam nebuna. Eu as vrea sa miste mereu, sa simt eu ca e in regula.
Azi imi fac si cerere de reducere a programului, sper sa reusesc, ca nu prea ma impac cu statul mult pe scaun.
Sun, ce matinala esti. A propos de postat pe forum, abia astept sa ma sune sotul tau si in clipa urmatoare am si scris. Sa stie lumea. Bine, iti doresc sa nu fie prea devreme, sa se faca mare in burtica. Cred ca va fi in zodia gemenilor, dar in a doua parte a zodiei.
Tuchi, ma bucur mult pentru tine.
Bujo, ce bine ca ai aparut, chiar ma gandeam ce e cu tine.
Oare ce mai fac danangie, rontzy ?
Gini 30+
catilin2008 spune:
buna ziua burtici,
cand va aud cat de harnicute sunteti...eu ...dau cu matura intr-o camera..stau si ma odihnesc, ca ma ia durerea de burta si de spate..nu in fiecare zi..mai am si zile cand nu am stare....
oricum..stiu ca bebe e bine si creste..asta conteaza..
ma bucur sa aud ca sunteti bine, iar pentru anaxena, i-am dat mamei mele sa citeasca simptome tale..si zice ca dupa parerea ei..adica din exprienta celor 4 nasteri, se cam apropie momentul culminant..cel mai bine..odihna multa..si un control la doctor.
va pup pe toate si va urez o saptamana cat mai usoara si linistita
25 + cu
the_andreea spune:
la toata lumea!
Eu,tot pe aici,in umbra,sunt la zi cu cititul.
Am fost in vacanta de Pasti acasa,ne-am reincarcat bateriile,apoi am bolit o sapt eu si mai ales Theo si acum back to work .E super de naspa,nu cred ca reusesc sa stau pana la 1 iunie cum mi-am propus din pacate.Nu stiu daca se merita,nu stiu ce sa fac,Luci nu vrea sa ma ajute sa ma decid nicicum,it sucks!
Anaxena ,si eu de o sapt am o durere ciudata in partea de jos urmata de o contractie care tine cateva sec bune.Nu stiu de ce,nu mi se par foarte normale,mai iau si eu cate un nospa,dar vad ca am 1-2/zi in continuare.La dr sper sa ajung in seara asta,pt ca am avut o prog vineri pt 3D si nu a venit dr la clinica,iar azi aveam o prog pt eco normal dar A DISPARUT!!!!!,s-a sters,nu stiu ce s-a intamplat,cert e ca nu o mai am si trebuie sa merg sa stau pe langa usa,poate-poate ma vede si pe mine.Oricum nu ma mai mira nimic aici.
Mada ,cum stai cu maseaua?Si eu m-am chinuit sapt trecuta cu o durere super naspa,dar intre timp a trecut si asa sper sa ramana pana dupa ce nasc,pt ca nu am tupeu sa merg la dentist.
In rest,ma mir si eu ca m-au cam apucat greturile in ultima vreme;bine ca nu le-am avut la inceput si le am acum.Nu f rele,dar exista.Om vedea ce-o mai fi in continuare.
pt Sun,multumesc de urarea de pe 26,ai fost o dulcica.
la toata lumea
Andreea 34+ si Theona-Lucia(27.08.2002)
Didi81 spune:
Buna fetelor,
tuchi, sigur ca imi amintesc de tine . Ma bucur sa aud ca ai resuti sa ramai iar insarcinata; despre scurgerea maronie si eu stiu ca nu e un semnal de alarma in perioada asta a sarcinii, dar mai bine vorbeste cu medicul tau, ca sa stai linistita.
Mada, tu cum mai stai cu alergia aia? ca eu de vre-o 2 zile tot stranut si imi curge nasul; cel putin azi-noapte am stranutat cred ca din ora in ora, daca nu mai des, de l-am innebunit pe Cristi . O fi tot vre-un fel de alergie? ca racita nu sunt.
Fetelor, cred ca s-a mai discutat, dar nu am fost eu atenta: ce creiterii sunt pentru cadita in care i se face baie lui BB? Cred ca exista mai multe tipuri de cadite: unele sunt simple si cu fundul plat, altele au o forma astfel incat sa stea BB sprijinit cumva in cadita. Voi de care va cumparati?
Didi 30+