Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (65)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Vicky despre centura www.chicco.ro/index.php?obj=front&action=produs_detalii&categorie_id=1&subcategorie_id=2&produs_id=880" target="_blank">asta vorbesc eu.

33+ AMR 6+
BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Merci Gabriela. Ceva in gen este si a mea, numai ca este pana sub sani.

Vicky 33+ si Maya
AMR +6 saptamani

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

Buna fetele,

Sa nu ma dati disparuta, ca sunt in forcuri acum cu mutatul, daca ati vedea ce e la mine in sufrageria de oaspeti, magazin de desfacere mobila.
Zilele astea sa le punem pe locurile lor, stam gandim cum si unde le asezam, o groaza de treaba.
Bine macar ca mi-am luat strictul necesar pt bagajul de spital, ca daca sar calu cu caratul si ma apuca nasterea, macar sa am chiloti si pijamale in bagaj.
Si avem o vreme de cacao de vreo 3 zile, ploua, ceata, vant, niste temperaturi nesimtite de 4 grade ziua si 0-1 noaptea, iar am dat drumul la caldura in casa,parca nu se mai termina frigurile astea, asa ne trebuie daca am vrut sa stam la munte , aer curat.

Merg sa ma apuc sa bag ceva in oala, ca bate vantul prin frigider, nimic de potol.
Spor la treburi si aveti grija de voi!

34+

www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata,

O zi frumoasa, fetelor!

Nati ai si tu grija cu mutatul asta...nu te aventura la carat prea mult, totusi!

Pup

SUN 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Louana_me spune:

Buna dimineata!
Daca nu va mai aduceti aminte de mine, va spun eu ca sunt membrul odiseei cu cea mai "importata" tensiune .
Acum zambesc, dar trei saptamani am fost plecati de acasa, in scopuri intai turistice, dar apoi..medicale, avand in vedere ca in ultimele doua am avut o tensiune atat de crescuta ca pana si medicul meu cardiolog s-a mirat ca inca imi mai rezista corpul la ea un timp atat de indelungat. Nu va mai spun de fetita cat de rezistenta va fi de a suportat atat saracuta...Vorbesc la trecut, pentru ca in dimineata asta, e prima data de muuult timp cand tensiunea e 150/90, ceea ce pentru mine e o mare victorie...
Va povestesc lucrurile astea in spirit vesel, dar de multe ori lucrurile n-au fost vesele zilele astea, cu un tatic care s-a specializat in monitorizarea batailor inimii fetitei,ca sa stim cum rezista la tensiunea mea, si daca nu e nevoie sa ajungem direct la urgenta...cu iminenta unor injectii pentru maturarea plamanilor, cu o pneumonie care ma facea sa imi tusesc si plamanii afara..si cu cate 6 pastile luate o data.
DAR am vazut ca Dumnezeu inca face minuni, pentru ca medicul care mi-a facut ieri ecografie ne-a zis (un dr. f bun, sef de sectie si care a vazut multe la cei 55 de ani ai lui): este o MINUNE ca fetita dumneavoastra arata atat de bine avand in vedere valorile tensionale la care a fost supusa pe tot parcursul cresterii ei, si de trei saptamani incoace, nici nu mai vorbim.
Asa ca impartasesc cu voi bucuria mea,pentru ca tati inca doarme, e terminat de vegheat noaptea sa nu tuesc si sa imi verifice tensiunea....
N-am reusit sa intru deloc de trei saptamani, asa ca am multe de recuperat la citit, si o sa ma apuc constiincios. Va pup pe toate,si sa dea bunul Dumnezeu sa fiti bine, voi si copilasii pe care ii iubiti si ingrijtim cum puteti mai bine inca din burtica!

Louana 32+ cu iubita mica

Totul este greu pana devine usor....

Louana 26+ cu iubita mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Louana_me spune:

Scuze,uitasem sa neutralizez vechea semnatura.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

salutare natziune de pepenasi!!!!
louana pthiu..ce bine ca ai revenit cu vesti bune! bine ca tensiunea si-a revenit si ca bebitza e ok!
cristina, diarux meyy..sa nu va inchipuiti ca picur colostru acu'..nu am vazut nicio urma pe sutien..sau altceva..dar nici nu mai strang sfarcu...sa pastrez tot pt al micu'
nati mai incetuc cu mutatu...ca nu-i momentu de chestii de astea chiar asa...strong!!!
mercik de parerile legate de carutz!!!!!
acu'...sondaj: la cate saptamani v-a aparut colsotrul?

Oana
24+ cu
o noua viata

filmuletz bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jjovana80 spune:

quote:
Originally posted by diarux
JJOVANAcare e diferenta intre peridurala si epidurala? ca de epidurala am auzit, stiu ce e, dar de cealalta....mai greu...ignoranta asta....

Salut
Nu e nicio diferenta.... e acealsi lucru.... doar ca asa mi+a scris dr pe reteta.

oana silvia si pruncuta Daria... 31 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jjovana80 spune:

jovana de ce sa-ti provoace nasterea!? ca atunci e ea de garda!? hmm..nu stiu...imi suna asa...aiurea o leaca...pai nu vine daca o suni..cand vine momentu'!?
[/quote]
Asa as vrea eu..... sa+mi provoace nasterea...... mi+e frica sa nu ma apuce acasa si sa nu stiu ce sa fac.
Cand am fost duminica la control venise o tipa, care era pacienta dr Nayel si tot asa urma sa+i provoace.
Am ceva pitici nu+i asa ???? :))))

oana silvia si pruncuta Daria... 31 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

jovana credeam ca dr ti-a propus treaba in felul asta..de asta ziceam..ai spus cumva pitici!??? cred ca e invazie, ca si io am o gramada...is asa de prolifici dom'le

Oana
24+ cu
o noua viata

filmuletz bb

Mergi la inceput