Vacanta la Paris
Buna seara, fetelor!
Peste trei saptamani plec la Paris cu al meu consort - 7 zile. Sunt insarcinata (aproape 6 saptamani), deci voi intra in saptamana 10 in perioada respectiva. Cazarea si transportul sunt aranjate, si abia asteptam sa plecam in vacanta. Imi puteti da oarece sfaturi/sugestii/idei... e prima vizita la Paris, prima sarcina... si am dori amandoi sa ne bucuram cat mai mult de vacanta asta, sa vedem cat mai multe dar si sa avem grija ca toate sa fie bine si cu bebe din burtica.
Multumesc mult
Dark Bendis
5+
http://bd.lilypie.com/gSJep1.png
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
Raspunsuri
pisigri spune:
bendis,
iti urez din suflet sarcina usoara si o vacanta minunata la paris !la capitolul sfaturi, in primul rind sa-ti iei haine de toate felurile la tine. de vreo doua saptamini este foarte cald si frumos, insa din cite am vazut eu de cind sint aici si din ce mi s-a povestit, vremea este foarte schimbatoare, in sensul ca azi se poate sa fie 25 de grade si un soare turbat, iar miine sa ploua torential la 10 grade celsius...
in al doilea rind, sa ai la tine orice medicamente crezi ca ti-ar putea fi necesare. eu personal trec acum printr-o perioada foarte proasta, de o saptamina si ceva am ganglionii submandibulari umflati, medicul de acasa ( sintem prieteni de familie) mi-a spus sa ma duc sa cumpar augmentin.....la farmacie nici nu au vrut sa auda sa imi dea asa ceva, asigurarea medicala nu imi acopera decit urgentele (si asta nu prea este o urgenta)....sincer mai am 3 saptamini de stat in franta dar mi s-a acrit de tot...sint foarte ingrijorata, si nu vad nici o solutie pentru problema asta.
si nu in ultimul rind, sa va ginditi bine ce vreti sa faceti cit sinteti aici. sincer, eu v-as sfatui sa va plimbati muuuult, si sa lasati muzeele pe locul doi. in majoritatea dintre ele ar trebui sa petreci macar o zi ca sa vezi ce ai de vazut (iar la luvru cred ca ai nevoie de macar 3 zile)...
if you can't say something nice, then don't say it at all
DarkBendis spune:
Multumesc mult de sfaturi, Pisigri, notat pe listuta .
Sper sa ti se "dezumfle" si tie ganglionii, si ca ultimele saptamani pe care le vei petrece in Paris sa fie cat mai faine!
Dark Bendis
5+
http://bd.lilypie.com/gSJep1.png
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"