implant mamar subfascial

buna fetelor,
eu am programare miercuri 14.05.2008, pentru implant mamar la dr radu ionescu (vezi andreea spataru, anna lesko, roxana ungureanu dintre cele ceva mai cunoscute...).mi se pare ca are un coportament destul de profi, si toate explicatiile lui mi s-au parut ok.
eu vreau sa-mi fac aceasta marire de sani, mai ales pt ca mameloane invaginate, si prin volum se pare ca acest lucru se va ameliora 80-100%. e adevarat ca am si sanii mici, dar nu asta a fost stresul meu principal din punct de vedere estetic.
dr radu ionescu face implant cu gel coeziv, forma rotunda, umplut 85%, incizie periareolara, pozitionarea implantului subfascial (adik sub acel tesut tare, al ce acopera muschiul)-adica sub glanda mamara si fascie.am tot citi si pe site-urile americane si multe altele...si se pare ca aceasta pozitionare, ar fi ok pt ca ar imbina punctele forte atat de la submuscular cat si suglandular.
eu nu am nascut pana acum, si ma gandesc daca acest tip de incizie periareolara nu ar fi problematica pt canalele galactofore (adica s afie sectionate in timpul interventiei.
as vea sa stiu daca mai are vreo fata implant la dr radu ionescu, daca da cum se simte si in plus as vrea sa stiu daca vreuna dintre voi a auzit de el, de pozitionarea subfasciala etc etc.
mi-e f frica...pls help:)!!!
Raspunsuri

mama_lui_alex spune:
Bine ai venit!
Te asteptam pe "topicul" dedicat "silicoanelor"...care a ajuns deja la cap.2..aici..
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=116375
Te asteptam, evident si cu mai multe detalii - pret, tip de implant (marca)..etc..vei vedea ca suntem mai multe in "club"...

Dari_Scumpi spune:
draga laviniam, poti sa-ti spun ca la dr. radu ionescu are cumnatzica mea implant facut de 1 luna jumate. Ea a ales procedura pe care intentionezi si tu sa o faci, pret: 3.600 Euro. Despre temerile tale vizavi de alaptare, pot sa-ti spun ca ea a intrebat (are de gand sa faca si bebe nr.2) si dr. i-a zis ca aceasta procedura nu afecteaza alaptarea. Cel mai bine ar fi sa-l intrebi si tu, nu?
Cat despre rezultat pot sa-ti spun ca i le-a facut beton!!! Acum, dupa aproape 1 luna si o sapt. cicatricile abia daca se mai zaresc iar forma este de-a dreptul superba! nici cu gandul nu gandesti ca ar fi tzitzi siliconate, inclusiv la pipait
Chiar e profesionist, dl. doctor in cauza. Aveam emotii ptr. ea - nici nu auzisem de radu ionescu (ea s-a dus la el dupa ce a vazut 2 exemplare de sani modelati de dansul) dar vazand rezultatul pot spune ca e cu adevarat priceput. Aaa, uitam... ea a ales implanturi Eurosilicone, forma anatomica!
Multa bafta, lavinia, si nu-ti fie frica! Am inteles ca nu doare mai deloc, decat o zi-doua dureri f.f. suportabile (datorita acestei proceduri - subfascial - din ce am inteles)