PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (84)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

neata fetele
ieri nu am avut timp de nimic: am fost la dr si se pare ca luni facem analiza de borelia, cica iese si dupa o saptamana, iar cu vaccinul dr noastra zice ca sa nu ne complicam...nu stiu ce sa fac pentru ca sanse sa il mai muste sunt destul de mari avand in vedere faptul ca el se duce numai prin iarba
am rezolvat-o cu caruciorul ..multumim doamna
map fata sa nu mai fie ingandurata
leistra felicitari pentru fotbalist
julax poza e superba
anasia bine ati revenit!
mada e superba rochia...va doresc numai bine si multa, multa fericire
muuh piticul e mortal
tweety imi vine sa cant: singing in the rainnnn
mamaluidavid distractie maxima si nu iti face probleme cu aparatul...iti zic din proprie experienta
pup fetele si revin

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eugcem spune:

Gina, doctorita mi-a dat duofilm sa ma dau pe alunite Mi l-am cumparat, dar l-am ratacit, asa ca tre sa merg din nou la farmacie sa imi iau altul. S-ar putea sa fi cazut din punga pe strada, ca am observat ca era punga rupta..

Acum iar a racit Nicolae, a facut bronsita. Mi-a dat doctorita antibiotic, salbutamol si humex, dar a facut si alergie. Am ajuns si la Alexandrescu unde mi-au schimbat antibioticul, dar pana la urma mi-am dat seama ca era de la Salbutamol. Iar pe prospectul de la salbutamol nici macar nu scrie ca poate face urticarie de la el... Sper sa se faca bine si fara el..

julax sanatate multa si lui Alex

Eugenia si Nicolae mic (18 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leistra spune:

fetelor, va multumesc mult pt felicitari:
mada, julax, gina, map, norocuta, anasia, buli, mamaluidavid,

mada, mi-a placut rochita, iti sta frumos cu acea culoare!
muuh, felicitarile noastre!

Din cate am citit sunt si piersicute bolnavioare, asa ca le uram insanatosire grabnica!

Si eu ma simt fetelor cam nasol de la sarcina, ma doare capul tare si mi-e o greata si imi vine sa dorm in permanenta, dar cu soricica mea care nu sta o clipa va dati seama ca sunt si eu in permanenta in priza.

tweety, foarte frumos filmuletul!

sarilla, si fata mea face la fel cand e nervoasa, dar cred ca o sa treaca

va las fetelor ca Elena mea doarme si ma duc sa stau putun pe canapea!

pupam pe toata lumea!

http://s243.photobucket.com/albums/ff152/adinaleistra/

mamica de balenica Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

Julax, Stefania, Gina, Buli, Leistra ma bucur ca v-a placut filmuletul. Julax referitor la intrebarea ta. Pai, ea oricum s-ar fi bagat si desculta si incaltata. Am preferat s-o descalt, fiindca mi se pare mai periculos sa stai cu sosetele ude, decat fara. Plus ca distractia e mai mare in picioarele goale. Oricum n-am riscat nimic. Apa era calaie, asflatul caldut si cioburi sau pietre colturoase nu erau pe-acolo. Asa ca i-am dat liber la joaca.

Eugcem multa sanatate! Sa se refaca repede piersicutza ta!

Don't cry, for if you cry your tears might prevent you from seeing some beautiful things ahead of you!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

map,, mai aveti putin pana la bb2!!!
julax, da, un colaj de 1 iunie sau pt 2 ani, cum vreti;
mada, imi place tare mult rochita, casa de piatra!
gina, , lasa-o pe individa;
muuh, e mortal Alexei!
tweety, ce frumos,mi-ai adus aminte de copilarie!
bulinuta, multumesc;
mamaluidavid,eu am avut surpriza sa constat ca d-ra mea, desi avea olita alaturi, a preferat sa faca kk pe parchet; chestia tare e ca nici n-am vazut unde "a lucrat" (intr-un colt,bineinteles) si nu-mi dadeam seama de unde vine "parfumul" (ma gandeam ca mai tragea cate o basinica)

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Gina,nasola faza cu dormitul.Am avut si noi o perioada dupa ce am stat cateva zile internata cu el si mi s-a parut supergreu,mai ales ca dura cam o ora pana adormea.Sper sa revina la vechiul obicei si sa doarma singur
Mamaluidavid,ce frumos terbuie sa fi fost in excursie.Astept impresii oentru urarile de sanatate
Buli,ma bucur ca ati rezolvat cu carutul.Sper sa fie la fel de bne si cu restul
Eugcem,sanatate multa si lui Nicolae,se pare ca suntem in aceeasi barca
Leistra sa treaca greturile si durerea de cap
Tweety,ma gandeam eu ca ai procedat in cunostinta de cauza,mi-a placut oricum,iar Clarei...
Anasia,Putem face si de 1 iunie si altul de ziua piersicutzelor,ca nu ducem lipsa de poze.Da startul
Noi suntem mai bine,adica nasul curge mai putin,insa tusea asta nu-mi place.Trece ea,stiu ca e nevoie de timp.Sambata merg la eco sa-l vedem pe bb.Abia asteptIulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela79 spune:

Julax, e super poza cu pupicul. Trebuie pusa in rama.
Ginuta, chiar zilele astea citeam ceva despre viermisori intestinali. Unul dintre semnele ca un copil ar avea ceva este faptul ca mananca normal, dar nu ia in greutate. Tu spuneai de Razvan ca este prea slabut. Te-ai gandit sa-i faci un examen coproparazitologic?
[bTweety[/b], ce m-am distrat cu filmuletul tau. Nu stiu daca eu as fi avut curaj sa o las sa mearga in picioarele goale prin apa.
Pupici la toate fetele si piersicutele. Ma duc sa-mi culc printesa. Am uitat sa va spun ca facem progrese cu olita. Problema apare atunci cand o las cu altcineva. Pur si simplu face pe ea.

www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604195810998/" target="_blank">Maria la restaurant
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604200218221/" target="_blank">Primele zile din viata mariei
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604340884907/" target="_blank">Maria face baie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cinta spune:

buna seara, mamaici, pipersicute si burtici :)

multumim, in primul rand de aprecieri.

si multe felicitari mamicilor care sunt din nou insarcinate. ma cam apuca melancolia cand va citesc, dar nu pt prea mult timp :) ca timp nu am :) dorm f putin si am fantezii "erotice" cu momentul cand serviciul va intra intr-un ritm mai usor si voi ajunge mai putin obosita acasa. si voi putea sa dorm mai mult.

in rest, azi am facut casa bec cu sotul. maine ne vine hoinaritza acasa. suntem topiti de dorul ei. cred ca a crescut si s-a schimbat mult in 5 saptamani. abia astept sa o tin in brate :)

buli, si in letonia avem vaccinul asta impotriva capuselor. Il vom face si Madarei dupa ce revine acasa. Trebuie sa stii ca sunt mai multe variante. Una dintre ele isi face efectul abia la 1 luna de zile - pt ca se fac 2 injectii, la interval de 1 luna. O alta varianta a vaccinului e tot cu 2 injectii la interval de 2 saptamani.
Boala lyme nu e la fel de periculoasa, desi e si asta pacatoasa. se trateaza cu 2 saptamani de administrat antibiotic.
eu zic ca mai bine ii faci vaccinul asta baiatului.

va pup si fug la somn. in 5 ore iar ma trezesc, ca incepe o noua zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

neata fetele
am fost la dr oftamolog ieri si ni s-a confirmat faptul ca piticutul nostru are mari probleme de vedere la ambii okisori [:((] are plus 7.5 la stangu si plus 5 la dreptul..nu vede deloc la distanta iar in rest vede in ceata
eu sunt
nici cu capusa aia nu stim incotro s ao apucam..luni mergem la cantacuziono la alboratorul de borelioza
sunt daramata si imi doresc sa morsa scap...nu mai pot sa il vad asa

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Uff Buli imi pare tare rau. Dar cred eu, ca trebuie sa fie ceva un tratament, o operatie care in final sa-l faca bine pe pui. Capu' sus ... si sa nu te mai aud ca vrei sa mori ... cum asa, tu mamica aia puternica si luptatoare sa te impiedici tocmai acum?! hai ca n-o fi chiar asa de negru, trebuie sa fie bine, fii increzatoare, fii optimista, fiul tau are nevoie de tine asa

Iti doresc tie multa putere iar lui R multa sanatate!

Mady si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)

Mergi la inceput