PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (84)
Raspunsuri - Pagina 10

Mirela79 spune:
Buli, trebuie sa fii optimista. Trebuie sa existe o rezolvare. Bine ca ati descoperit din timp. Chiar, cum ti-ai dat seama ca are probleme cu vederea?
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604195810998/" target="_blank">Maria la restaurant
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604200218221/" target="_blank">Primele zile din viata mariei
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604340884907/" target="_blank">Maria face baie

julax spune:
Buli,inteleg ca esti epuizata,ai trecut si treci prin multe,dar trebuie sa mergi mai departe si sa fii puternica in continuare.Sunt destul de mari dioptriile,dar se va gasi o solutie,ai sa vezi.Te pup si ma gandesc la voi!
Mirela,ms de aprecieriE putin neclara,dar chiar daca nu o pun in rama ,in album tot o pun.Eu sunt putin de moda veche si din pozele astea digitale selectez cateva si le pun in album sa le rasfoiesc asa,din cand in cand
Iulia @ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica

map spune:
Draga Buli multi si fruntea sus. Te inteleg ce simti si prin ce treci dar te rog din suflet sa nu mai spui niciodata ce ai scris in ultimul mesaj. Ai un nezdravan curajos care are mare nevoie de tine sa creasa mareee. Iar tu esti o mamica curajoasa si noi toate suntem alaturi de tine. Poate ca asa cum spun fetele exista o solutie, o operatie ceva si totul va fi bine. ESte greu si era mult mai bine sa nu fie asa
Eu sper ca Bulinel sa se faca bine cat mai repede si cu vederea si cu capusa. Si aici exista vaccin impotriva capuselor dar noua dr ni l-a recomandat doar la 3 ani. Si am vb si cu alta prietena si si lor medicul le-a spus ca pana la trei ani nu le face vaccinul.
Iulia, Anasia mai este putin, azi fac 33 de saptamani. Deja la forumul cu bebei de iul-aug 2008 s-au nascut doi bebelasi, ieri si azi, fetita si baiat. Am deja asa niste emotii. Imi aduc aminte de atmosfera de aici cand au inceput sa apara piticii si plang de ma rup de emotii...plus hormonii va dati seama
Maine vine mama, sunt tare emotionata ca nu am mai vazut-o de aproape un an. Si abia astept sa vad reactia lui Robert.
Luni merg la spital si vin cu vesti sa vedem ce se hotaraste cu nasterea.
Monica 33+ si
Robertel (17.08.2006) care face numai nazbatii
Craciun si Rev
Duminica la munte, Toamna la munte, Mallorca, 1 an, poze mai noi, Süd Tirol, O vacanta minunata, Prima mea drumetie

eugcem spune:
Bulinutza, o sa vezi ca va ajuta Dumnezeu sa gasiti o solutie la toate. Chiar daca ti se pare greu acum, o sa treceti peste toate cu bine Sanatate multa! Cu capusele eu zic sa nu te stresezi asa de tare totusi, pe mine m-au piscat de multe ori cand eram mica, le luam de prin padure, dar nu am patit niciodata nimic. Fa vaccinul daca poti, dar linisteste-te ca va fi bine si cu ochii bine ca ati descoperit problema, sper sa se poata corecta cumva cel putin partial
Eugenia si Nicolae mic (18 iulie 2006)

martta spune:
quote:
Originally posted by bulinuta27
neata fetele
am fost la dr oftamolog ieri si ni s-a confirmat faptul ca piticutul nostru are mari probleme de vedere la ambii okisori [:((] are plus 7.5 la stangu si plus 5 la dreptul..nu vede deloc la distanta iar in rest vede in ceata
eu sunt
nici cu capusa aia nu stim incotro s ao apucam..luni mergem la cantacuziono la alboratorul de borelioza
sunt daramata si imi doresc sa morsa scap...nu mai pot sa il vad asa
bulinuta mamica de bulinel dragutel
Buli: suntem alaturi de tine si iti intelegem starea de spirit! Cred ca fiecare dintre noi, in locul tau, ar fi simtit acelasi lucru. Sunt convinsa insa ca este o reactie de moment, caci de-a lungul timpului am inteles ca ai putut depasi extraordinar situatii limita! Apoi, eu am indoieli cu privire la exactitatea stabilirii dioptriilor. Si eu am mers cu Vlad la diferiti medici oftalmologi si ca sa am un "diagnostic uniform"(varianta comuna)ar fi trebuit sa fac media aritmetica...Dupa o perioada, am triat medicii si m-am dus doar la Oftapro, la Luminita Teodorescu(dezavantajul este ca se fac programari f.greu)si la dr. Burloiu, care are cabinetul pe Calea Victoriei(tel. cabinet: 310.91.85). Oricum, nu trebuie sa disperi! Chiar daca situatia e reala, defectele de vedere se recupereaza in mod spectaculos la copii. Printre prietenii mei se numara cativa care au purtat ochelari in copilarie si care acum nu mai au probleme. Fruntea sus si pupici voinici!

zuzunaki spune:
Draga bulinuta,
iti doresc multa putere si sanatate multa lui bulinel!
Vreau sa-ti spun ca eu le-am facut ambilor copii vaccinul impotriva capuselor fiindca si zona in care stam noi este de risc.Inclusiv eu l-am facut.Chiar acum o saptamna si ceva am gasit o capusa pe picor si am scos-o cu penseta.Eu in fiecare zi dupa ce vin din gradina sau daca mergem la padure ii controlez de capuse.E lege.
Parerile sunt impartite legat de varsta vaccinarii.De ex,eu ambilor le-am facut la 2 ani.Ma rog,Sofiei i l-am facut un pic mai devreme,acum 1 luna si acum cateva zile am facut primul rapel.Al doilea rapel se face dupa 9 luni de la primul.Acest vaccin insa nu protejeaza impotriva boreliozei!!!Doar a meningoencefalitei.Vaccinul se numeste ENCEPUR(kinder pt copii)si este produs de Novartis.La noi este acoperit de casa de asigurari,in farmacii costa in jur de 260euro.Iti dau si un link,este in germana si din pacate nu am timp sa traduc,insa poate se gaseste vreo fata care are mai mult timp(Miruna parca stie bine de tot germana).pe scurt,acest vaccin se poate face incepand cu varsta de 1 an.Desigur este alegerea fiecaruia (si cu acordul medicului)la ce varsta il face.Copilul este protejat numai dupa a doua doza de vaccin,deci daca il faci acum,il faci degeaba.Oricum eu sper sa fie totul bine si sa va pazeasca Dumnezeu!Vroiam sa-ti mai spun sa inspectezi bine zona,eventual cu o lupa sa nu cumva sa ramna resturi de capusa pt ca atunci e periculos.De ex si Bubu a avut una acum un an si i-am extras-o noi,din fericire am observat-o la timp si am extras-o cum trebuie.In momentul in care capusa este"zgandarata" in vreun fel sau altul(copilul poate sa se scarpine din cauza discomfortului)atunci isi poate lasa virusul(in cazul in care il are,dar sunt multe capuse care nu sunt purtatoare).
Scuze de incoerenta,sper sa-ti fi fost de ajutor.Inc-o data multa sanatate si ma rog sa fi fost capusa nepurtatoare de vreun virus!
A,si vroiam sa te intreb daca in momentul in care ai descoperit-o locul era usor inflamat si rotund,cam ca diametrul unei monezi.Pt ca daca e asa,nu vreau sa te sperii,dar s-ar putea sa apara complicatii.Acestea apar de obicei si pana la 8 saptamani de la data muscaturii.Deci urmareste cua atentie zona!
Te imbratisez !
Linkul: http://www.medizinfo.de/waldundwiese/fsme/aktivimmunisierung.htm
Mami de pufulet pufilos si Sofiliciu-un deliciu
STUTTGART CAMPIOANA!!!

SARILLA spune:
Buli te inteleg ca esti suparata, ai toate motivele pentru ca treci printr-o perioada mai rea acum,dar tu stii, asa cum si noi stim, ca va fi totul bine, si tu stii ca Bulinelu' are maaare nevoie de tine sa fii cu el, sa fii tare si sa treceti impreuna peste toate. Si cand toate astea o sa treaca, si o sa treaca, o sa vezi ca o sa zambesti cand o sa iti aduci aminte toate peripetiile prin care ati trecut..o sa ai ce-i povesti cand o sa fie mare...
Asa ca cheer up si gandeste-te la partea buna a lucrurilor, ca e sanatos, frumos si ca e o minune mica ce se bazeaza pe voi!

Muuh spune:
zuzunaki multumim de info o sa ii traduc eu lui Buli. Zona nu era rosie, nici inflamata ei au vazut practic doar capusa. Au reusit sa o scoata (l-au cercetat cu lupa) iar imediat dupa aia au mai descoperit o urma de picior pe care au scos-o. Locul a ramas putin rosu mai mult de la penseta+manevre. Buli nu a luat inca o decizie cu privire la vaccin, luni merge sa vb cu un infectionist.
Miruna + Alexei (13.07.2006) il asteapta pe BB2 in septembrie

gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by eugcem
Gina, doctorita mi-a dat duofilm sa ma dau pe aluniteMi l-am cumparat, dar l-am ratacit, asa ca tre sa merg din nou la farmacie sa imi iau altul. S-ar putea sa fi cazut din punga pe strada, ca am observat ca era punga rupta..
Acum iar a racit Nicolae, a facut bronsita. Mi-a dat doctorita antibiotic, salbutamol si humex, dar a facut si alergie. Am ajuns si la Alexandrescu unde mi-au schimbat antibioticul, dar pana la urma mi-am dat seama ca era de la Salbutamol. Iar pe prospectul de la salbutamol nici macar nu scrie ca poate face urticarie de la el... Sper sa se faca bine si fara el..
julax sanatate multa si lui Alex
Eugenia si Nicolae mic (18 iulie 2006)
Of, imi pare rau ca e racit Nicolae mic! Sanatate multa si pupici multi sa-i treaca repede!

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Poze de la Viena

www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by leistra
fetelor, va multumesc mult pt felicitari:
mada, julax, gina, map, norocuta, anasia, buli, mamaluidavid,![]()
mada, mi-a placut rochita, iti sta frumos cu acea culoare!
muuh, felicitarile noastre!
Din cate am citit sunt si piersicute bolnavioare, asa ca le uram insanatosire grabnica!
Si eu ma simt fetelor cam nasol de la sarcina, ma doare capul tare si mi-e o greata si imi vine sa dorm in permanenta, dar cu soricica mea care nu sta o clipa va dati seama ca sunt si eu in permanenta in priza.
tweety, foarte frumos filmuletul!
sarilla, si fata mea face la fel cand e nervoasa, dar cred ca o sa treaca
va las fetelor ca Elena mea doarme si ma duc sa stau putun pe canapea!
pupam pe toata lumea!
http://s243.photobucket.com/albums/ff152/adinaleistra/
mamica de balenica Elena
Pupici multi si sa-ti treaca mai repede greturile! Sarcina usoara in continuare!

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Poze de la Viena

www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"